Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
3493
#kapeluszka19 nieaktywny
18 września 2010r. o 0:11
:P to rozkrecaj temat ;)

Dopisane 18.09.2010r. o godz. 00:11:

...albo lepiej ja pójde spac:)

późno już:)

a Ty bierz Pawła i heja do łóżka:D

dobranoc:*

Tylko Ty:*
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2945
Mgosia
18 września 2010r. o 0:12
no teraz to ja spać się wybieram :D bo mnie już ręce bolą od pisania :|

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
3186
#arturkedzia nieaktywny
18 września 2010r. o 2:13
GoSiaM napisał(a): Witajcie panie i panowie :> :D Hegemonie ciachnę i nie będę nawet pytała :P Dopisane 17.09.2010r. o godz. 23:52:Cholera , przez te nasze poza forumowe wiadomości, temat nam usycha :| a może tak lepiej :)

Witam Wszystkich !

No niestety ale uzgodnienia długo trwają więc równocześnie nie można pisać tu i na prv. No myślę że już wszystko mamy zaplanowane. Tylko jeszcze żeby pogoda nam dopisała i może uda mi się karaoke wypożyczyć to pośpiewamy jakieś szlagiery he he

Ktoś jeśli chce może się też zabrać do mnie ze Stasinkiem. Są
4 wolne miejsca.

Sylwia ja też już odliczam czas do naszego spotkania.

Kapeluszko po niedzieli będziemy mieli o czym tu gadać i może jakieś fotki wrzucimy.

Hegemonie szkoda że Cię nie będzie.

Ja zmykam też. Dobranoc Wszystkim.
2945
Mgosia
18 września 2010r. o 16:26
A mi się sprawa rypła :/ przyjedziemy, ale chyba tylko na godzinkę, jak się chcrzani, to na całej lini .

Dopisane 18.09.2010r. o godz. 16:26:

o i nawet literki mi się pierdzielą ;( kutwa, wszystkie plagi Egipskie na mnie lecą ostatnio :>

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
3309
#Navi nieaktywny
18 września 2010r. o 21:54
Gocha piffo chcę:D
2945
Mgosia
18 września 2010r. o 21:56
Ato dopiero fujara ni :D kiedy chyba nie mam :D

3309
#Navi nieaktywny
18 września 2010r. o 21:57
To fujara ni chyba poszukaj:D:D
2945
Mgosia
18 września 2010r. o 21:59
szuku, szuku , szuku , szukam :D i znalazłam amol :D

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza