Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
2945
Mgosia
18 września 2010r. o 23:06
Ja Ci dam soczek :> :D i niby czemu tak do piwnicy chodzisz :> :P

&feature=related

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3186
#arturkedzia nieaktywny
18 września 2010r. o 23:15
sentinel napisał(a): Ja, Arturze, jutro muszę pamiętać o soczku dla Ciebie.
Jeszcze młody, bo dopiero roczny, a wczoraj dopiero pierwszą butelkę jego próbowaliśmy, bo mieliśmy gości, którzy lubią taki soczek :D

Dobrze dobrze chętnie trochę witaminek wchłonę myślę że innym też on uzupełni witaminowe braki i lżej będzie się rozmawiać. Aparat też weście to zrobimy małą sesję.

Gosia cicho być nic nie widziałaś he he
2945
Mgosia
18 września 2010r. o 23:17
No wiesz jak nic nie widziałam , mam oklejony kawałek twarzy , ale to obok ucha :|
Oczu mi nie zakleili :D

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
3186
#arturkedzia nieaktywny
18 września 2010r. o 23:44
GoSiaM napisał(a): No wiesz jak nic nie widziałam , mam oklejony kawałek twarzy , ale to obok ucha :|
Oczu mi nie zakleili :D

He he Senti a mówiłem Ci żebyś uważał a tak zostaliśmy aresztowani za przemyt i co z nami będzie ?

Gosia przymkniesz oko za napoleonka ?
2945
Mgosia
18 września 2010r. o 23:50
za trzy :D :P
Dobra moi panowie trzeba w.......... spać :D

3186
#arturkedzia nieaktywny
19 września 2010r. o 0:28
GoSiaM napisał(a): za trzy :D :P
Dobra moi panowie trzeba w.......... spać :D

Oj drogo ale dobra idę na jutro zrobimy wymianę he he

Senti załatwione możesz brać ten sok z gummi jagód he he

Wszyscy niech sobie wezmą ciepłe ciuchy bo ma być tylko +17 stopni
bo w garażu nie mam ogrzewania ale mam nadzieję że atmosfera wystarczająco Nas rozgrzeje he he

Ja też zmykam wcześniej. Do zobaczenia jutro do 17.00.

Dobranoc Wszystkim
2945
Mgosia
19 września 2010r. o 11:29
I ciepłe barchany :D Uwaga , uwaga ! sprawdzę :D

3225
#erjotka nieaktywny
19 września 2010r. o 12:28
:D My z Sylvią stroje mamy już gotowe, będziemy eleganckie - a co :D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza