Navi napisał(a): Artur przepraszam, że nie mogłam przyjechać, ale jestem chora i nie chciałam Cię załazić:D ale dużo ludzi z Tobą jest i mam nadzieję, że się świetnie bawicie:*
Witam Wszystkich !
Navi przyjmuję przeprosiny oczywiście szkoda że Cię nie było ale lepiej że zostałaś w domu bo u mnie byś zmarzła i mogło by Ci się pogorszyć a tego bym nie chciał.
Sylwia Eri te peruki i sukienki były .......... dobrze że byłem związany he he
To jak było to muszą się wypowiedzieć Ci którzy byli.
GoSiam Sylwia Eri Gosia Ewa Żaneta Senti Stasinek Daniel i inni. Mam nadzieję że tak ja z nimi tak i oni ze mną miło spędzili czas
Bardzo bardzo dziękuję Wam Moi Drodzy Przyjaciele i Przyjaciółki za to że mnie zaszczyciliście dziś swoją obecnością. To wiele dla mnie znaczy, że w natłoku swoich spraw i obowiązków znaleźliście kilka wolnych chwil i podarowaliście je tylko dla mnie. Pięknie dziękuję też za prezenty które napewno będą przypominały mi Was i to spotkanie.
Jak zwykle mam niedosyt że było za krótko za mało intensywnie nie zdążyliśmy pośpiewać i łóżka przetestować he he. Ale jedno Wam powiem : Niejednego faceta przy tylu pięknych i sexownych Kobietach by brał paraliż a ze mną było odwrotnie mnie puszczał he he i teraz już jestem przekonany, że idę w dobrym kierunku i powinienem kontynuować tą kuracją stopniowo wzmacniając poziom i napięcie doznań tylko nie wiem czy dziewczyny zgodzą się uczestniczyć w tym szalonym eksperymencie he he. Dziewczyny co wy na to pomożecie ? he he.