Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
2945
Mgosia
19 września 2010r. o 22:50
Było jak zwykle fajnie i jak zwykle za krótko , ale obowiązki :/

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3309
#Navi nieaktywny
19 września 2010r. o 22:52
Artur wiesz ja lubię eksperymenty i mogę się zgodzić :P:P
2945
Mgosia
19 września 2010r. o 22:53
Ja wszystko widzę i zacznę gwizdać jak nic :> :> :>

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
~:) niezalogowany
19 września 2010r. o 23:07
Navi napisał(a): Grzdylu chora jestem, na amora i na mega przeziębienie :| co będę robić na emeryturze??spać i zwiedzać świat (jak teraz):D

Dobranoc , :P
3309
#Navi nieaktywny
19 września 2010r. o 23:09
To ja też mówię dobranoc:* trzeba iść spać:)
3225
#erjotka nieaktywny
19 września 2010r. o 23:09
Arturze, nie wiem jak Sylvia bo mi się gdzieś zawieruszyła po drodze, ale jak Ciebie puszczają takie widoki, to ja tylko tak będę do Ciebie wpadać :D
Chciałyśmy Ci sprawić przyjemność i myślę, że się udało :)

Dobranoc wszystkim :)
2945
Mgosia
19 września 2010r. o 23:11
Dobranoc , baby :P Dobranoc Artur :P A potworowi noc koszmarna, z upiorami :D

3186
#arturkedzia nieaktywny
20 września 2010r. o 0:23
erjotka napisał(a): Arturze, nie wiem jak Sylvia bo mi się gdzieś zawieruszyła po drodze, ale jak Ciebie puszczają takie widoki, to ja tylko tak będę do Ciebie wpadać :D
Chciałyśmy Ci sprawić przyjemność i myślę, że się udało :)

Dobranoc wszystkim :)

Wpadać to bym Ci nie życzył ale przyjechać możesz zawsze. Przyjemność ? to mało powiedziane. No pewnie że się udało i jeszcze nieraz się uda he he

Senti Twój soczek był bardzo dobry ma moc choć jeszcze młody
he he.

Też już zmykam . Miałem dziś moc pozytywnych emocji.

Dobranoc Wszystkim.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.