Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
2945
Mgosia
25 września 2010r. o 23:56
Dobranoc Artucho , ja Cię rozumiem i martwię się bardzo, jak coś się z Tobą dzieje :/

Dopisane 25.09.2010r. o godz. 23:56:

Cholera jutro po raz 3 zainstaluję sobie skypa i wieczorem pogadamy jak dawniej :)

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4067
#zraniona nieaktywny
26 września 2010r. o 9:00
Wiiiiiiiiiiiiiitttttttaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmm!!!! puk puk jest tu kto? :) wstawac !!
~:) niezalogowany
26 września 2010r. o 9:46
Witaj wszystkich a właściwie wszystkie żmijowate :D
~TOja niezalogowany
26 września 2010r. o 10:06
Witojcie witojcie :> Anioła zbereźnika już nie da się sprowadzić na złą drogę tylko jeszcze nie miałam okazji żeby wyszło szydło z worka ;) Anioł czuwa :>
~zraniona niezalogowany
26 września 2010r. o 10:19
Gosiaczek Figowa czeka na ciebie :) daj znac kiedy z sentinelem macie czas :*
2945
Mgosia
26 września 2010r. o 13:43
Hej :) Tita tita tu orbita, co Wy cicho tak siedzita ? :D

Izek dzisiaj mam areszt domowy ze wglądu na psichujki :D
Toja Ty zboczuchu :P

Grzdylu krokodylu, a kto niby jest tą żmiją ? :> :| :D

Dopisane 26.09.2010r. o godz. 13:43:

Krokodyle mają zwyczaj składania (wkładania) jaj w piasku :|

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
3046
#sentinel nieaktywny
26 września 2010r. o 14:05
~TOja napisał(a): Jak już nie raz pisałam mam problem z zarejestrowaniem się.

Problem z Twoim zarejestrowaniem tkwi w loginie, który podajesz.
Są już użytkownicy "Toja" i "ToYa", a jak widać system nie robi różnicy między dużymi i małymi literami.
Proponuję spróbować loginu : "TO ja" , lub "TO_ja" albo coś podobnego.

GG 2563898
~TOja niezalogowany
26 września 2010r. o 14:42
Senti słońce ty moje jak mogę to napisać ,jednak nie w tym problem bo znów to robiłam znaczy się logowałam i za każdym razem odbierałam linka aktywacyjnego i pisało że zakończono pomyślnie ale dalej się nic nie dzieje.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.