Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
21 października 2010r. o 23:26
TOjsienka napisał(a): No ja nie wiem Paniusiu ty to byś tylko się cmokał.Ty może ty jakis upadły amor jesteś bo też ci skrzydełka połamali :D

Amor to ja jestem , skrzydełek nie połamali , tylko mi ten luk zap.....li i czym ja teraz strzelać bedę . Boże , co za kraj? :/

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3046
#sentinel nieaktywny
21 października 2010r. o 23:28
TOjsienka napisał(a): Albo lepiej nie bo jak zwykle wyłapię pierwsza :| No już mordy wy moje szerokie uśmiechy :D

A za co Ty masz wyłapać, co ?
A to dla Ciebie:

[img=1287696480_obrofmc.jpg]

GG 2563898
4335
21 października 2010r. o 23:33
Tojka , to Cię Senti załatwił, co Ty teraz kobito zrobisz z tymi kociakami? :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
5134
#TOjsienka nieaktywny
21 października 2010r. o 23:46
O kurcze a bo ci ja wiem ty się lepiej zapytaj co by z nimi mój pies zrobił.Bym miała perski dywan czy cuś :|
Ps.To ja ci ten łuk podprowadziłam za moje połamane skrzydełka :D

Dopisane 21.10.2010r. o godz. 23:46:

sentinel napisał(a):
TOjsienka napisał(a): Albo lepiej nie bo jak zwykle wyłapię pierwsza :| No już mordy wy moje szerokie uśmiechy :D

A za co Ty masz wyłapać, co ?
A to dla Ciebie:

[img=1287696480_obrofmc.jpg]
Dzięki Senciu za ten bukiet tylko ib będzie wodę znaczy się kuwetę wymieniał :|

Moja chata skraju-ja nyczoho ne znaju
3186
#arturkedzia nieaktywny
22 października 2010r. o 2:36
Witam Was Moi Drodzy !

Skomentuję to tak. Gdyby każda ze stron podeszła do tego ,,problemu,, który problemem nie był z pewną dozą humoru i tolerancji a nie tak emocjonalnie to nie byłoby rykoszetów a tak wyszło kiepsko . Ja jak wiecie nie lubię się kłócić i po przeczytaniu wszystkiego jest mi poprostu przykro bo zależy mi na każdym z Was tu piszących.

Może dziś zakopmy ten toporek wojenny. Co o tym myślicie ? Myślę że warto bo mamy nieść ludziom inne przesłanie .

Zmykam Dobranoc Wszystkim.
4335
22 października 2010r. o 6:33
arturkedzia napisał(a): Witam Was Moi Drodzy !

Skomentuję to tak. Gdyby każda ze stron podeszła do tego ,,problemu,, który problemem nie był z pewną dozą humoru i tolerancji a nie tak emocjonalnie to nie byłoby rykoszetów a tak wyszło kiepsko . Ja jak wiecie nie lubię się kłócić i po przeczytaniu wszystkiego jest mi poprostu przykro bo zależy mi na każdym z Was tu piszących.

Może dziś zakopmy ten toporek wojenny. Co o tym myślicie ? Myślę że warto bo mamy nieść ludziom inne przesłanie .

Zmykam Dobranoc Wszystkim.

Czekałem na Twoje słowa Arturze i byłem święcie przekonany , że takie właśnie będą. Spokojne i wyważone.

Za Arturem powtórze , zakopujemy topór wojenny :

Przepraszam i wybaczam - Piotrek

Podpisujcie się. Ten kto winny i ten , kto niewinny , jeśli poczuwa się do jakiejkolwiek odpowiedzialności.
Niech piątek 22 października 2010 przejdzie do historii tego portalu , jako dzień pojednania.

Wszystkim miłego dnia
:D

5221
#Jowita nieaktywny
22 października 2010r. o 7:39
Witam i pozdrawiam wszystkich. :* :) :) :) :)
~senti niezalogowany
22 października 2010r. o 7:52
Pannazdzieckiem napisał(a): Za Arturem powtórze , zakopujemy topór wojenny :

Podpisujcie się. Ten kto winny i ten , kto niewinny .......

Ja jestem winny, bo nawtykałem dziewczynom.
Nie mam do nikogo pretensji, bo tak, jak napisałem wcześniej, to , co tu miało miejsce, to zbiór niedopowiedzianych słów, które spowodowały te nieporozumienia i zgrzyty.

Ps.: A toporek, to sobie zabiorę, przyda się w lesie :D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.