Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
3046
#sentinel nieaktywny
21 października 2010r. o 22:37
~zraniona napisał(a): a teraz to jest tylko szukanie igly w sianie, wykrecanie sie i tlumaczenia.. ja juz nie mam nic wiecej na ten temat do powiedzenia..

To jest analiza napisanych słów. Ja mam jednak taką wadę, że jestem strasznie upierdliwy i szukam słówko po słowie. Ale cóż, taki już jestem.

Przepraszam wszystkich, których obraziłem , a szczególnie naszego kochanego Artura, ale nic na to nie poradzę, że staję w obronie mojej Gosi i że może nie wyglądać to na obiektywne podejście.

GG 2563898
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~UWAGA ! niezalogowany
21 października 2010r. o 22:40
Kava napisał(a): A podobno Artur jest tu najważniejszy.

Artur nigdy nie był najważniejszy i każdy kto tu pisze dobrze o tym wie. Ci którzy tu codziennnie piszą mają większe lub mniejsze problemy z samym sobą i tyle. Wiem że za chwile ten POST ZNIKNIE !!!
3046
#sentinel nieaktywny
21 października 2010r. o 22:41

Pewnie, że On jest tu najważniejszy. Czyżbyś śmiała w to wątpić :)
Niestety, ale czasem tak bywa, że i w najlepszym gronie znajomych zagrzmi.

GG 2563898
2945
Mgosia
21 października 2010r. o 22:48
Nie raz pisałam , że wszyscy jesteśmy tu, bo łączą nas problemy !

Dopisane 21.10.2010r. o godz. 22:48:

I nie wyróżniam Artura , że jest ważniejszy od wszystkich , choć ten temat jest dla niego , dla mnie jest normalnym człowiekiem i traktuję go jak każdego innego człowieka !! A dla Was taki nie jest ? Jest osobą nad którą trzeba się litować ?
Czy on chce być traktowany jak ktoś inny ?? Bo chyba nie !

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
3046
#sentinel nieaktywny
21 października 2010r. o 22:51
~UWAGA ! napisał(a): Artur nigdy nie był najważniejszy i każdy kto tu pisze dobrze o tym wie. Ci którzy tu codziennie piszą mają większe lub mniejsze problemy z samym sobą i tyle.

Oczywiście, że piszą tu ludzie z problemami, bo kto ich nie ma. Ale nikt tak, jak Artur nie potrafi poradzić innym w ich problemach życiowych. Dlatego tak innych przyciąga. A że często są to ludzie z problemami, którzy widzą w Nim oparcie.

Ps.: i co, post zniknął. :>

GG 2563898
~ niezalogowany
21 października 2010r. o 22:59
sentinel napisał(a):
~UWAGA ! napisał(a): Artur nigdy nie był najważniejszy i każdy kto tu pisze dobrze o tym wie. Ci którzy tu codziennie piszą mają większe lub mniejsze problemy z samym sobą i tyle.

Oczywiście, że piszą tu ludzie z problemami, bo kto ich nie ma. Ale nikt tak, jak Artur nie potrafi poradzić innym w ich problemach życiowych. Dlatego tak innych przyciąga. A że często są to ludzie z problemami, którzy widzą w Nim oparcie.

Ps.: i co, post zniknął. :>

Widać ty też masz humory i postanowiłeś go nie usuwać. Tylko tyle. Każdy post, który ci nie pasuje usuwasz a ten był zbyt widoczny i został. Proste ?
3655
#Kava nieaktywny
21 października 2010r. o 23:01
GoSiaM napisał(a): choć ten temat jest dla niego

Tylko o to mi chodziło.

Niepotrzebnie Gosiu dorabiasz zbędną ideologię.

Po co za chwilę przepraszać Go za takie czy inne zachowanie. Czasem wystarczy po prostu zastanowić się nad tym, co się pisze.
A słowa te kieruję do wszystkich - nie odbieraj tego jako aluzję do siebie.
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
21 października 2010r. o 23:03
~UWAGA ! napisał(a):

Artur nigdy nie był najważniejszy i każdy kto tu pisze dobrze o tym wie. Ci którzy tu codziennnie piszą mają większe lub mniejsze problemy z samym sobą i tyle. Wiem że za chwile ten POST ZNIKNIE !!!

Ja mam ogromne problemy ze sobą :D , podobnie , jak z tyldami. Codziennie tu piszę , od jakiegoś czasu. Ty Uważny , ale Ci Senti psikusa zrobił ,co ? :D
Artur jest jednym z nas i niektórym może się to nie podobać , ale mi to nie przeszkadza , każdy ma prawo do własnego zdania.

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.