~zraniona niezalogowany 22 października 2010r. o 9:01
Witam wszytskich :) Ja tez jestem winna,bo powiedzialam swoje zdanie,co tu takze mialo miejsce! I przepraszam sie u Pana Artura ze to musial czytac-Pannazdzieckiem skowronku ranny :*
#Alma.Gemela nieaktywny 22 października 2010r. o 10:21
Ujrzałam Anioła.
Uśmiechał się lekko
Patrzył na niebo,
Na kwiaty,
Na dziecko.
Uśmiechem swoim rozjaśniał słońce.
Słońce złote, jasne, gorące.
Po łące biegał
Nad którą latały
Motyle nadziei, radości i wiary.
Ludzi spotykał na czarnej drodze
Gdy spacerował w swej białej todze.
Podawał im rękę,
Zostawiał pióro
Zabierał ze sobą całą ponurość.
Witajcie Wszyscy....nigdy nie osmielilabym sie Was oceniac ...nie robcie Sobie tego rowniez nawzajem ..tym bardziej ze sie przyjaznicie...... czlowiek - dusza bardzo wrazliwa...i jakos paradoksalnie........
Witam wszystkich :) Najserdeczniej witam Ciebie Arturze ale to już dzisiaj drugi raz :D :* :* :*
Przeczytałam wszystkie posty i nie podoba mi się co tu wczoraj zaszło i ci o sobie się dowiedziałam ale obiecałam Arturowi żeby patrzeć na to z przymrużeniem oka więc udam że tego po prostu nie było :> więc wracamy do tematu jakby wczorajszego dnia w ogóle nie było :| A więc jak wam mija dzisiejszy dzionek pogoda nam się poprawia i zapowiada się ładny weekend :D
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.