Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
3046
#sentinel nieaktywny
21 października 2010r. o 23:03
~ napisał(a): Każdy post, który ci nie pasuje usuwasz a ten był zbyt widoczny i został. Proste ?

Dla Twojej wiadomości najczęściej usuwam posty obrażające innych. A ten nikogo nie obrażał. Proste.

GG 2563898
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
5134
#TOjsienka nieaktywny
21 października 2010r. o 23:05
A ja powiem tak ja wiem o co kaman z imprezami.Tu chodziło o to że TOja niby jak sie troszkę napije to potem ma moralniaka. Ale tu nie chodzi o to że coś z kimś narozrabiam jak troszkę wypiję tylko o to że ja troche źle słyszę i głośno gadam tak że jak wypiję pod chumorek to gadam głupoty a potem na następny dzien zastanawiam się czy czasami ktoś nie powołany tego nie słyszał.A jeśli chodziło o rurę to tak już jest że odważny zawsze musi rozkręcić zabawę a najczęściej wygłupiają się dziewczyny.
Ale i tak by mnie nie było bo mnie nikt nie zapraszał tak ze by było grzecznie jak wcześniej.Nio nie ma co się na nikogo boczyć dałyście sobie po razie.Ja się na początku tez żarłam ze wszystkimi ale nie tędy droga czasami trzeba przymknąć oko.

Moja chata skraju-ja nyczoho ne znaju
3046
#sentinel nieaktywny
21 października 2010r. o 23:10
Kava napisał(a): Po co za chwilę przepraszać Go za takie czy inne zachowanie. Czasem wystarczy po prostu zastanowić się nad tym, co się pisze.

Niestety, ale nie zawsze da się zapanować nad tym, co piszemy i mogą z tego później wyjść takie nieporozumienia i kłótnie. I dlatego później się przeprasza. :D

Dopisane 21.10.2010r. o godz. 23:10:

TOjsienka napisał(a): ..a się na początku tez żarłam ze wszystkimi ale nie tędy droga czasami trzeba przymknąć oko.

Oj to Twoje darcie to ja dokładnie pamiętam :D

GG 2563898
5134
#TOjsienka nieaktywny
21 października 2010r. o 23:13
O już lepiej zaczyna się przepraszanie oby tak dalej a o szóstej rano bedzie po sprawie.
Ej a może niech każdy wygarnie puki jeszcze gorąco co ma do kogo i potem nieporozumień juz nie będzie.Albo lepiej nie bo jak zwykle wyłapię pierwsza :| No już mordy wy moje szerokie uśmiechy :D

3655
#Kava nieaktywny
21 października 2010r. o 23:13
sentinel napisał(a): I dlatego później się przeprasza. :D

Ważne, że potrafi się to zrobić.

Sztuką jest umiejętność przyznania do błędu, a przydatną cechą - pokora.

Z mojej strony to tyle ;)
5134
#TOjsienka nieaktywny
21 października 2010r. o 23:17
Hellou no nie nie dość że głucha to jeszcze ślepa no gdzie te uśmiechnięte dzioby nic nie widzę. :|

4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
21 października 2010r. o 23:18
Kava napisał(a):
sentinel napisał(a): I dlatego później się przeprasza. :D

Ważne, że potrafi się to zrobić.

Sztuką jest umiejętność przyznania do błędu, a przydatną cechą - pokora.

Z mojej strony to tyle ;)

I to mi się właśnie podoba
Kava wyrazy szacunku :* ośmieliłem się na pocałunek z tej euforii.

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
5134
#TOjsienka nieaktywny
21 października 2010r. o 23:20
No ja nie wiem Paniusiu ty to byś tylko się cmokał.Ty może ty jakis upadły amor jesteś bo też ci skrzydełka połamali :D

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza