Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
3118
#sylvia nieaktywny
22 października 2010r. o 22:15
&translated=1

Dopisane 22.10.2010r. o godz. 22:15:

ale teraz mam nastrój do IRY :D mogłabym słuchać Artura godzinami :D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2951
#Anonim2951 nieaktywny
22 października 2010r. o 22:29
Każdy "słucha" to co lubi : )

Ja osobiście "przedkładam" Lecha nad Artura : )

P.S.
Oczywiście jeżeli dotyczy to tylko polskiej muzyki i nie ma jakiegokolwiek odniesienia do naszego gospodarza : )
3118
#sylvia nieaktywny
22 października 2010r. o 22:35
Jestem już zmęczona więc zmykam do łóżeczka :) Dobranoc Hagemonie :* Dobranoc Arturze :*
2951
#Anonim2951 nieaktywny
22 października 2010r. o 22:40
Dobranoc silver : )

P.S.
Karaluchy do poduchy,
czy jakoś tak Artur : )
3186
#arturkedzia nieaktywny
23 października 2010r. o 2:39
Witam Was !

Dziękuję tym Wszystkim którzy spełnili moją prośbę i wyk. ten pojednawczy gest dla dobra ogółu i żeby oczyścić atmosferę.
Mam nadzieję że pozostali uczestnicy tego ,,nieporozumienia,, również do Nas dołączą ja uważam że warto pokazać że się ma w sobie pokorę i umie się wybaczać . Tylko ten co nic nie robi błędów nie popełnia. Nie bądźcie uparci. O to Was proszę.

Słowo komentarza : Można to było załatwić jednym zdaniem i po sprawie a nie rozwlekać tego. Tu Każdy jest na innym etapie życia ma inne problemy potrzeby preferencje i powinniśmy to poprostu uszanować a nie wytykać bo to nie są wady. Pamiętacie o tych dwóch zasadach o któczych mówię w moim programie TV a mianowicie : Pierwsza ,,Trzeba brać ludzi takimi jakimi są,, a druga ,,Szanuj ludzi tak jakbyś chciał żeby ludzie Ciebie szanowali,, i myślę że to wystarczy aby w przyszłości móc uniknąć takich naprawdę małostkowych problemów.

Z nadzieją na kompromis życzę Wszystkim Miłego wekendu.

Dobranoc
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
23 października 2010r. o 7:43
Zastanawiając się przed chwilą , co mam napisać , zanim zdążyłem przeczytać Twój post , pomyślałem o szacunku dla drugiego człowieka , tolerancji , dla jego zainteresowań , postaw i poglądów. Może mi w to nie uwierzysz Artur , ale mam wrażenie , że nasze myśli w pewnym punkcie się zbiegają . Pozwolisz zacytuję Ciebie:
"Trzeba brać ludzi takimi jakimi są,,
,,Szanuj ludzi tak jakbyś chciał żeby ludzie Ciebie szanowali,,
Od siebie dodam jeszcze , że na własnej skórze doświadczyłem , że to się sprawdza. A nawet więcej , wyrażając szacunek , wraca do ciebie niskoprocentowa fala dobra , która w sercu potrafi czynić cuda.
Na przykład uczyni euforię.
A propos. Artur śpieszę Ci donieść , jak wiadomo , mam nowe hobby. Poznałem wczoraj bolecnautkę . Piękna , mądra i zaradna kobieta. Tożsamości zdrdzić nie mogę , zgodnie z jej życzeniem. Pomyślałem sobie po tym spotkaniu , że nie którzy faceci nie mają zielonego pojęcia , jaki skarb im się trafił. Jak można być takim ignorantem i niedostrzegać rzeczy oczywistych. No cóż, mój poziom euforii momentalnie wzrósł i pomimo wczorajszych oprysków optymistycznie patrzę w przyszłość .
Optymizmu również i Wam życzę .
Miłego dnia :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
3118
#sylvia nieaktywny
23 października 2010r. o 8:41
witam wszystkich :* ja mam dzisiaj wolną sobotę!! właśnie piję kawkę i jem przepyszne tiramisu :)
5221
#Jowita nieaktywny
23 października 2010r. o 9:25
Witaj Arturze. Ja dzisiaj też mam wolne.Widzę,że mam towarzystwo do kawki .Witaj Sylvio :) :) Ja, niestety kawka z papieroskiem.Słodycze nie wskazane dla mojego zdrowia. :D Pozdrawiam wszystkich, miłego dzionka życzę :) :*
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo