Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
3118
#sylvia nieaktywny
23 października 2010r. o 9:37
Witaj Jowitko ja niestety nie palę :D ale słodycze uwielbiam :D kawkę już wypiłam i zmykam sprzątać w domku bo po całym tygodniu pracy jest co sprzątać miłego przedpołudnia życzę i zaglądnę tu popołudniu więc zapraszam na miłą rozmowę :)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
5221
#Jowita nieaktywny
23 października 2010r. o 9:41
Ja też ,niestety mam dzisiaj sporo pracy. Ale z doskoku zaglądam na strony.Z przyjemnością z Tobą poklikam. Również pozdrawiam :)
~zraniona niezalogowany
23 października 2010r. o 15:52
Witam wszystkich :) I caluje cie Panie Artuze :* i spadam bo pieke ciasto :D Sylwia jak cos z ciasta zostanie to dam znac :]
3118
#sylvia nieaktywny
23 października 2010r. o 16:10
oooo rzesz Ty ja zaraz po szalik wpadam to szykuj dla mnie kawałek jeszcze ciepłego ciasteczka :D :D :D

Dopisane 23.10.2010r. o godz. 16:10:

byłam na chwilkę i już znowu zmykam bo córa się do kompa pcha :| będę za godzinkę na bolcu :D to pozawracam wam głowe troszkę :D Izuniu zapisałam dzisiaj dzieci na zabawe Halloweenową na Olim :)
~zraniona niezalogowany
23 października 2010r. o 16:19
Szalik ci dam jutro wieczorem,bo nie jestem teraz sama :) to super,bo moje tez do OLi sa zapisane :)
3118
#sylvia nieaktywny
23 października 2010r. o 17:38
hey hey jest tu ktoś?? :D
5134
#TOjsienka nieaktywny
23 października 2010r. o 18:27
Cześć słoneczka co tam się z wami dzieje już wieczór a tu puściutko :|

Moja chata skraju-ja nyczoho ne znaju
3118
#sylvia nieaktywny
23 października 2010r. o 18:31
cześć Tojka :) po obrażali się wszyscy :| co tam słychać u Ciebie??
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.