Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
5134
#TOjsienka nieaktywny
23 października 2010r. o 18:47
A jakoś dziś nudno jak na sobotę.Pozostałe dziewczynki też gdzieś się po chowały.I co byłaś wczoraj u Ranniusiej?

Moja chata skraju-ja nyczoho ne znaju
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3046
#sentinel nieaktywny
23 października 2010r. o 18:50
Przedwczoraj napisałem o czymś bardzo smutnym i trudnym dla mnie do zaakceptowania. Jedynie Monika odniosła się do tej wypowiedzi, a poza tym tylko zobaczyłem wpis, że to było w celu zmiany tematu.

Ponownie więc zmienię temat : żona mojego Przyjaciela zmarła dzisiaj nad ranem, do końca będąc świadomą, co Ją czeka.
Żegnam.

GG 2563898
3118
#sylvia nieaktywny
23 października 2010r. o 19:00
Senti bardzo mi przykro z tego powodu ale tak czasami bywa że dobrzy ludzie odchodzą tak szybko ;(
Tojka byłam u Rannej najadłam się sałatki po same uszy :D szkoda że nikt inny nie przyszedł :|
5134
#TOjsienka nieaktywny
23 października 2010r. o 19:07
Mi też przykro senti a najbardziej współczuję twojemu przyjacielowi.Więcej już nic w temacie nie powiem bo nie ma takich słów które choć troszkę by zagoiły w tej chwili tą otwartą ranę.

Dopisane 23.10.2010r. o godz. 19:07:

To Sylwuś miałyście malusi babski wieczorek?No wiesz ja się nie pcham bo mnie nikt nie zapraszał i tak sobie siedziałam jak dzisiaj nawet kompa mi się nie chciało włączać.A gdzie Ranniusia zaginęła w boju?

3118
#sylvia nieaktywny
23 października 2010r. o 19:07
ja zmykam idę z dziećmi i Agulką popatrzeć na ten pociąg retro :) do jutra :*
3655
#Kava nieaktywny
23 października 2010r. o 19:49
W kontekście tego, co się tu wydarzyło oraz ostatniej wypowiedzi Sentinela wyraźnie widać, że coś się skończyło.. Ale jak głosi temat - coś się kończy, coś się zaczyna..

Myślę, że warto wziąć sobie do serca słowa Artura, od którego właśnie wszystko się zaczęło:

arturkedzia napisał(a): warto pokazać że się ma w sobie pokorę i umie się wybaczać . Tylko ten co nic nie robi błędów nie popełnia. Nie bądźcie uparci. O to Was proszę.
Tu Każdy jest na innym etapie życia ma inne problemy potrzeby preferencje i powinniśmy to poprostu uszanować a nie wytykać bo to nie są wady.
Pamiętacie o tych dwóch zasadach o któczych mówię w moim programie TV a mianowicie :
Pierwsza ,,Trzeba brać ludzi takimi jakimi są,, a druga ,,Szanuj ludzi tak jakbyś chciał żeby ludzie Ciebie szanowali,,
..i myślę że to wystarczy aby w przyszłości móc uniknąć takich naprawdę małostkowych problemów.

Z nadzieją na kompromis..

Ten temat łączy ludzi już 1,5 roku. Naprawdę stało się coś tak strasznego, by zburzyć to, co wspólnymi siłami budowało się cały ten czas?

~artur7009 napisał(a): Kocham życie i walczę o każdy kolejny dzień ciągle wierząc (może naiwnie) że jutro będzie lepiej ale wiem jedno że warto jest walczyć [ … ] dla przyjaciół którzy mnie odwiedzają sprawiając tym że nie jestem samotny i warto jest żyć choćby dla takiej chwili jak ta bo dzięki Wam znów dostałem zastrzyk pozytywnej energi. Jeszcze raz bardzo wszystkim DZIĘKUJĘ i Ciepło pozdrawiam. Artur Kędzia

5134
#TOjsienka nieaktywny
23 października 2010r. o 20:15
Nio to buzi wszystkim mordy wy moje :* :* :* :* :* :*

~mariusz888 niezalogowany
23 października 2010r. o 21:15
za pare dni bede singlem i niewiem jak sobie poradze moj zwiazek sie rozpadl
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.