Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
3309
#Navi nieaktywny
25 października 2010r. o 19:47
~obserwatorka napisał(a): Boże kobieto!powtarzasz się jak nie chcesz już pisać to bądź konsekwentna a zamiast ciągle obiecywać,że już nie będziesz bo Ci nie zależy.Najpierw zachowaniem swoim i Nav ipozbyłyście się Hemiego,Eri i Kave i innych a teraz chcesz żeby znowu "odzywali się".Zauważyłam,że Navi to zarozumiała osoba,która oprócz Ciebie i Grzdyla resztę miała gdzieś. Ja także sporadycznie zaglądam bo i tak byłam ignorowawna,zamiast integrować się całością piszących to skupiałyście się na Grzdylu

Nie żebym się czepiała, ale nikogo stąd nie wyganiałyśmy, owszem były jakieś małe kłótnie, ale nigdy nie pozbywałyśmy się nikogo.Poza tym już przeszkadzać nie będziemy, bo po prostu my stąd odchodzimy skoro byłyśmy takie złe :)

Zmoderowano 25.10.2010 godz.20:07 - powód: cytowanie (sentinel)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
5134
#TOjsienka nieaktywny
25 października 2010r. o 20:00
zraniona napisał(a): ja prasuje, :P narazie znikam na godzinke bo nie doprasuje tego :/ ,mozesz dzieciaczki z soba Tojcia wziasc,moja 4 letnia bedzie w domku.
Może innym razem na razie skorzystam z tego ze moja gadzinka jest w domu więc nie muszę ich wszędzie ze sobą ciągać.

Dopisane 25.10.2010r. o godz. 20:00:

Navi napisał(a):
~obserwatorka napisał(a): Boże kobieto!powtarzasz się jak nie chcesz już pisać to bądź konsekwentna a zamiast ciągle obiecywać,że już nie będziesz bo Ci nie zależy.Najpierw zachowaniem swoim i Nav ipozbyłyście się Hemiego,Eri i Kave i innych a teraz chcesz żeby znowu "odzywali się".Zauważyłam,że Navi to zarozumiała osoba,która oprócz Ciebie i Grzdyla resztę miała gdzieś. Ja także sporadycznie zaglądam bo i tak byłam ignorowawna,zamiast integrować się całością piszących to skupiałyście się na Grzdylu

Nie żebym się czepiała, ale nikogo stąd nie wyganiałyśmy, owszem były jakieś małe kłótnie, ale nigdy nie pozbywałyśmy się nikogo.Poza tym już przeszkadzać nie będziemy, bo po prostu my stąd odchodzimy skoro byłyśmy takie złe :)Zmoderowano 25.10.2010 godz.19:52 - powód: cytowanie (sentinel)
Wiem że będziecie się z tym męczyć tym bardziej że Gosia była tu od samego początku tak że nie ma się co unosić honorem skoro wszyscy sobie wszystko wyjaśnili tym bardziej że nie tylko my na tej pustce stracimy ale ten który ten temat założył-Artuś najbardziej.I co ten pierunek wieczorkiem będzie komentował? :| W kupie siła

Moja chata skraju-ja nyczoho ne znaju
3118
#sylvia nieaktywny
25 października 2010r. o 20:11
TOjsienka napisał(a): No a gdzie pozostali się pochowali? :| [c/]
Tojciu ja tak z doskoku bo w domu mam szpital wszyscy się pochorowali :| właśnie gotuję rosół.
sylvia napisał(a): a ja właśnie zajadam się ptasim mleczkiem bo w Lidlu jest w promocyjnej cenie :D :D :D Uwielbiam Wedlowskie ptasie mleczko !! :D :D :D
Kusicielko słodkie jak słodkie ale ptasiowi nigdy nie odmawiam :D

Ja też ptasiowi nie odmawiam a z braku ptasia zajadam się Wedlowskim :D :D :D :P
5134
#TOjsienka nieaktywny
25 października 2010r. o 20:19
sylvia napisał(a):
TOjsienka napisał(a): No a gdzie pozostali się pochowali? :| [c/]
Tojciu ja tak z doskoku bo w domu mam szpital wszyscy się pochorowali :| właśnie gotuję rosół.
sylvia napisał(a): a ja właśnie zajadam się ptasim mleczkiem bo w Lidlu jest w promocyjnej cenie :D :D :D Uwielbiam Wedlowskie ptasie mleczko !! :D :D :D
Kusicielko słodkie jak słodkie ale ptasiowi nigdy nie odmawiam :D

Ja też ptasiowi nie odmawiam a z braku ptasia zajadam się Wedlowskim :D :D :D :P
A myślisz że o jakie ptasie mi chodziło?

3118
#sylvia nieaktywny
25 października 2010r. o 20:26
:D :D :P :D :D O Wedlowskim!!
5134
#TOjsienka nieaktywny
25 października 2010r. o 20:42
A co za różnica byle by było ptasie i mleczko :D

Dopisane 25.10.2010r. o godz. 20:42:

A gdzie ta Ranna kobita jeszcze z rozpędu prasowania włosy sobie wyprostuje i wtedy jej nie poznam

4067
#zraniona nieaktywny
25 października 2010r. o 21:01
jestem juz ,jutro reszte wyprasuje, co gadziny robicie?
3118
#sylvia nieaktywny
25 października 2010r. o 21:05
dobranoc dziewczynki :* :* :* smacznego śniadanka życzę :D
Dobranoc Arturze :* :* :* ja zmykam bo jestem padnięta :)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.