~obserwatorka napisał(a): Boże kobieto!powtarzasz się jak nie chcesz już pisać to bądź konsekwentna a zamiast ciągle obiecywać,że już nie będziesz bo Ci nie zależy.Najpierw zachowaniem swoim i Nav ipozbyłyście się Hemiego,Eri i Kave i innych a teraz chcesz żeby znowu "odzywali się".Zauważyłam,że Navi to zarozumiała osoba,która oprócz Ciebie i Grzdyla resztę miała gdzieś. Ja także sporadycznie zaglądam bo i tak byłam ignorowawna,zamiast integrować się całością piszących to skupiałyście się na Grzdylu
zraniona napisał(a): ja prasuje, :P narazie znikam na godzinke bo nie doprasuje tego :/ ,mozesz dzieciaczki z soba Tojcia wziasc,moja 4 letnia bedzie w domku.Może innym razem na razie skorzystam z tego ze moja gadzinka jest w domu więc nie muszę ich wszędzie ze sobą ciągać.
Navi napisał(a):Wiem że będziecie się z tym męczyć tym bardziej że Gosia była tu od samego początku tak że nie ma się co unosić honorem skoro wszyscy sobie wszystko wyjaśnili tym bardziej że nie tylko my na tej pustce stracimy ale ten który ten temat założył-Artuś najbardziej.I co ten pierunek wieczorkiem będzie komentował? :| W kupie siła~obserwatorka napisał(a): Boże kobieto!powtarzasz się jak nie chcesz już pisać to bądź konsekwentna a zamiast ciągle obiecywać,że już nie będziesz bo Ci nie zależy.Najpierw zachowaniem swoim i Nav ipozbyłyście się Hemiego,Eri i Kave i innych a teraz chcesz żeby znowu "odzywali się".Zauważyłam,że Navi to zarozumiała osoba,która oprócz Ciebie i Grzdyla resztę miała gdzieś. Ja także sporadycznie zaglądam bo i tak byłam ignorowawna,zamiast integrować się całością piszących to skupiałyście się na Grzdylu
Nie żebym się czepiała, ale nikogo stąd nie wyganiałyśmy, owszem były jakieś małe kłótnie, ale nigdy nie pozbywałyśmy się nikogo.Poza tym już przeszkadzać nie będziemy, bo po prostu my stąd odchodzimy skoro byłyśmy takie złe :)Zmoderowano 25.10.2010 godz.19:52 - powód: cytowanie (sentinel)
TOjsienka napisał(a): No a gdzie pozostali się pochowali? :| [c/]
Tojciu ja tak z doskoku bo w domu mam szpital wszyscy się pochorowali :| właśnie gotuję rosół.
sylvia napisał(a): a ja właśnie zajadam się ptasim mleczkiem bo w Lidlu jest w promocyjnej cenie :D :D :D Uwielbiam Wedlowskie ptasie mleczko !! :D :D :DKusicielko słodkie jak słodkie ale ptasiowi nigdy nie odmawiam :D
sylvia napisał(a):A myślisz że o jakie ptasie mi chodziło?TOjsienka napisał(a): No a gdzie pozostali się pochowali? :| [c/]
Tojciu ja tak z doskoku bo w domu mam szpital wszyscy się pochorowali :| właśnie gotuję rosół.
sylvia napisał(a): a ja właśnie zajadam się ptasim mleczkiem bo w Lidlu jest w promocyjnej cenie :D :D :D Uwielbiam Wedlowskie ptasie mleczko !! :D :D :DKusicielko słodkie jak słodkie ale ptasiowi nigdy nie odmawiam :D
Ja też ptasiowi nie odmawiam a z braku ptasia zajadam się Wedlowskim :D :D :D :P