bylu napisał(a): http://www.bolec.info/index.php?boleslawiec=forum&forum=9&act=showtopic&topic=41497&strona=last
Witam Wszystkich !
Hej Bylu ! To takie proste a jakie trudne nap. jak Tojsienka. Amen.
Dzięki Kavo za utworek. czyt. co pisaliście sporo tego więc będę później.
Dopisane 26.10.2010r. o godz. 01:52:
~Jowita napisał(a): Witaj Arturze :)
Czasami wydaje mi się, że trzeba sobą bądź innymi potrząsnąć,aby się opamiętać/li ;( Zaczynam nowy tydzień z uśmiechem i z wiarą w innych.Świat nie jest taki zły.Czasami się po prostu gubimy.Wszystkim miłego dnia życzę :) :) :) :*
Jowito tak, dobrze to podsumowałaś tylko dlaczego tak musi być ? dlaczego najpierw robimy potem myślimy a nie odwrotnie wiem wszystko przez emocje. Gubić się to nie wstyd . Zawsze można się ponownie odnaleźć wystarczy tylko bardzo chcieć. Racja optymizm to podstawa więc śniadanie i do boju . Co tam dziś gotujemy ? Tobie też miłego dzionka życzę.
Pannozdzieckiem coś chyba Ci się tusz skończył bo oszczędny ale cenny Twój tekścik he he. Jesteśmy i będziemy no nie Jowitko ? Chyba zaspałeś Sledziu by Cię szybko rozkręcił miał te swoje Lwowskie sposoby he he.
Dopisane 26.10.2010r. o godz. 02:34:
~zraniona napisał(a): Witam was serdecznie :) Arturze ja tez nie lubie sie klocic, zrobilo mi sie tylko poprostu przykro jak Gosia powiedziala ze jej jest obojetne czy sie do niej odezwe czy nie,a Navi potem tylko dodala oleju do ognia piszac ze ja sie czepilam no i gadka sie rozwinela,a wcale nie musialo tak daleko zajsc.Lubie Goske i nigdy do niej nic nie mialam i nie mam,przykro mi jest ze stalo sie tak jak jest,ale mysle ze nie stalo sie nic wielkiego zeby wogole sie do siebie nie odzywac,wiec jako pierwsza podaje GosiaM tutaj reke,bo szkoda tematu zeby umarl, a ona byla tak jakby tutaj przewodniczkom,bez niej tutaj nic nie idzie i temat stoji w miejscu.Wiec teraz od Goski zalezy co ona z tym zrobi.
Jowitka moja buzia ostatnio tez tylko sie usmiecha,od odwiedzin u pani Swirskiej w Gromadce
Wiem wł. dlatego trochę stanąłem w Twojej obronie i chciałem Was pogodzić bo też uważam że nic wielkiego by się nie stało gdyby Gosia tak nie odp. a to co potem było to horror a wynik już znamy. Niby zgoda już jest ale jakim kosztem. Tematu mi nie szkoda tylko ludzi. Po Ja też zostałem ranny w tej potyczce i cierpię bardziej niż wszyscy choć to nie była moja wojna. To kara za obiektywizm.
Dopisane 26.10.2010r. o godz. 02:38:
Babka Świrska ma moc byłem u niej wielokrotnie.
Dopisane 26.10.2010r. o godz. 02:48:
sylvia napisał(a): Cześć wszystkim :* :* :* jak wam mija poniedziałek??
Mi całkiem nieźle wieczorem była u mnie przyjaciółka z Mamą potem kolega z synem i tak zaraz kończę ten dzień z nadzieją na lepsze jutro.
Tojka już napr. to swoje auto ?
Zmykam już. Dobranoc.