#Pannazdzieckiem nieaktywny 1 listopada 2010r. o 7:44
Dzień dobry. Smutno dzisiaj , kurde jak ja nie lubię takich świąt. ;(
Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Dzisiaj, dla wierzacych chrzescijan, sa bardzo radosne swieta. Wszystkich Swietych, ktorzy dali nam przyklad prawdziwego zycia. Jutro Swieto Zmarlych, tez dla chrzescijan jest powodem do radosci, poniewaz mowi ono nam, ze po smierci bedziemy z naszymi bliskimi cieszyc sie wspolna obecnoscia. Dla wierzacych zycie sie nie konczy, ale sie zmienia.
może i dla niektórych jest to święto radosne ale dla mnie jest bardzo smutne nie umiem się cieszyć że bliska mi osoba odeszła z tego świata a ja muszę jeszcze długo czekać aby znowu być razem
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.