~ napisał(a): Pannazdzieckiem napisał(a): Dzień dobry Wszystkim.
Wstałem jak zwykle wcześniej , aby posłuchać Twoich słów Arturze i napalić w kominku Gochy. Wstałem bez specjalnej nadziei , wszak wczoraj mówiłeś , że Cię nie będzie. A tu proszę jaka niespodzianka :)
Dziękuję Ci za wyrażenie zdania w moim dylemaciku . Trzy zero dla szczerości , plus ja czwarty.
Fuchy jednak nie wezmę , ale zgodzić się z Tobą muszę ; jesteśmy szczęściarzami przez te kobitki , tylko , że mi chodzi o Tą jedyną , piszę to , bo wiem , że przeczyta i niech mnie Tojka nazywa wazeliniarzem. Nie wiem , czy zauważyłeś Artur ,jak się wczoraj moderatorzy na post Kavy rzucili? Wygrała Dotka. Eh , serce się raduje , jak sobie człowiek uświadomi , że to co robi , nie robi bez potrzeby. Mam taką jakąś głupią manię pogodzenia wszystkich ze wszystkimi i nie wiem , jak to sobie tłumaczyć . Chyba klimat Twojegoo domku mi się udzielił Arturze.
Miłego dnia Wszystkim :D :D :D
Kim ty człowieku jesteś z takim nickiem i takimi tekstami :> ale tak szczerze to wolę nie wiedzieć :/
Dla nas może być i przybyszem z zaświatów zresztą klimat święta zbliża do tego.A ty co straż graniczna jesteś? :D