Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
4067
#zraniona nieaktywny
1 listopada 2010r. o 23:23
arturkedzia napisał(a):

Zraniona a Ty co cały dzień porabiałaś ?

Hej witaj Panie Arturze i wszytskim :* nie dawno przyszlam z cmentarza,mielismy spotkanie bolecnautow tam :) przez weekend mnie nie bylo wogole w internecie bo mialam odwiedzinki do dzisiaj :) Wybieramy sie wkrotce do ciebie z Sylwia,mam nadzieje ze nie masz nic przeciwko :)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3186
#arturkedzia nieaktywny
1 listopada 2010r. o 23:40
zraniona napisał(a):
arturkedzia napisał(a):

Hej witaj Panie Arturze i wszytskim :* nie dawno przyszlam z cmentarza,mielismy spotkanie bolecnautow tam :) przez weekend mnie nie bylo wogole w internecie bo mialam odwiedzinki do dzisiaj :) Wybieramy sie wkrotce do ciebie z Sylwia,mam nadzieje ze nie masz nic przeciwko :)

A to coraz to więcej ludzi poznajesz.W wekend ja też miałem sporo gości . Nic przeciwko nie mam w końcu zrobimy te zaległe testowanie i to panie przy moim imieniu raz na zawsze zniknie he he Dużo bolecnautów było ?
~ niezalogowany
1 listopada 2010r. o 23:51
jak doszlam drugi raz kolo 20.00-to bylo ich chyba z 10??? nie liczylam, ponoc nie ktorzy juz poszli do domu, ja sie spoznilam bo jak pisalam mialam odwiedziny do ostatniej chwilki :/ wiekszosc znalam juz,a czesc z pisania na gg :) wlasciwie to do-poznalam 2 osoby meskie bardzo mile :) i mam nadzieje ze wkrotce MY sie poznamy,ale to zalezy od sylwi od jej czasu,ale mysle ze jeszcze w tym miesiacu sie uda :) Teraz uciekam spac bo o 6 do dzieci wstaje Dobranoc :* i do jutra
~zraniona niezalogowany
1 listopada 2010r. o 23:55
sorki zapomnialam sie podpisac
3186
#arturkedzia nieaktywny
2 listopada 2010r. o 2:06
~ napisał(a): jak doszlam drugi raz kolo 20.00-to bylo ich chyba z 10??? nie liczylam, ponoc nie ktorzy juz poszli do domu, ja sie spoznilam bo jak pisalam mialam odwiedziny do ostatniej chwilki :/ wiekszosc znalam juz,a czesc z pisania na gg :) wlasciwie to do-poznalam 2 osoby meskie bardzo mile :) i mam nadzieje ze wkrotce MY sie poznamy,ale to zalezy od sylwi od jej czasu,ale mysle ze jeszcze w tym miesiacu sie uda :) Teraz uciekam spac bo o 6 do dzieci wstaje Dobranoc :* i do jutra

No to było sporo osób. Jakoś to będzie plany same się ułożą. To zmykaj ja też wkrótce to zrobię. Dobranoc.

Dopisane 02.11.2010r. o godz. 02:06:

Wiolizna napisał(a): Dzien jest smutny, bo ludzie takim je własnie czynią. I na okrągło mylą Dzień Wszystkich Świętych z Dniem Zadusznym... Tak, to jest smutne.

Oj nie wszyscy. U mnie na wsi takie drobne pijaczki piją mamroty i są bardzo spontaniczni gdy rozmawiają o swoich kumplach co już odeszli. W TV widziałem że cyganie przynoszą wszystko i biesiadują na grobie

Jowitko wczoraj to był dzień wymarzony na takie święto . Można było cały dzień spacerować aż do późna w nocy. Ja wł. w nocy w taki dzień lubiłem na cmentarz chodzić. Te świecące znicze zapach wosku i ta cisza wywoływały taki dreszczyk emocji.

Sylwia już wiem o Waszych planach. Miłego wieczoru Ci życzę.

Tojsienko a Ty jak tam po spotkaniu z bolecnautami ?

Zmykam już. Dobranoc Wszystkim.

A to odemnie dla Wszystkich piszących tu lub tylko czytających. na dobry początek dnia. :* :* :* :* :* :* :*
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
2 listopada 2010r. o 7:16
Witaj Arturze i Wszyscy. O spotkaniu już wiesz , relacjonować nie będę , powiem tylko , że powimo smutnego wydźwieku wczorajszego dnia , wróciłem do domu z niesamowitą energią i pozwoliłem sobie nawet na nieudolną moderację w Twoim domku. Jak to miło mieć świadomość akceptacji ze strony innych . Z mojego punktu widzenia , spotkanie trwało krótko , ale było treściwe . Szkoda tylko , że nie zauważyłem Eriotki . A oto pełna lista uczestników , ze statystyki mojej Drogiej Przyjaciółki Hemi :
* Aspera
* Seifer
* pannazdzieckiem
* fasola
* mako
* wiolizna
* tojasienka
* dzidzius
* mir.ko
* mirek 2005
* eriotka
* igi
* crow
* zraniona
* bylu
Serce się raduje , a poziom mojej euforii znowu na wysokim pułapie , niech i Wam udzieli się ta euforia, Miłego dnia :D :D :D

Dopisane 02.11.2010r. o godz. 07:16:

Dziwne tylko , czemu Hemi nie umieścił siebie na tej liście i Zranionej też nie widziałem ;( , co nie oznacza ,że jej nie było. ;)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
5221
#Jowita nieaktywny
2 listopada 2010r. o 7:38
Witam Arturze i pozostałych :* :* Byłam wczoraj na spotkaniu,ale nie znalazłam TOjsienki, Zranionej i SylVi. Pozostałych nie znałam .Zabrałam się i poszłam.Fakt,spóźniłam się naście minutek.
Arturze, masz racje,było pięknie.Miłego dnia :* :*

Dopisane 02.11.2010r. o godz. 07:38:

Wiesz Arturze, najbardziej brakowało mi właśnie tego zapachu świec,ten wczorajszy zapach,to już nie ten,który ja zapamiętałam z lat młodzieńczych ;) :)
5134
#TOjsienka nieaktywny
2 listopada 2010r. o 8:48
zraniona napisał(a):
arturkedzia napisał(a):

E to jadę z wami w sęsie że możecie się zabrać ze mną ale ja z wami :|

Dopisane 02.11.2010r. o godz. 08:48:

Aj zapomniałam a więc już się poprawiam WITOJCIE WITOJCIE ;)

Moja chata skraju-ja nyczoho ne znaju
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.