Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
5221
#Jowita nieaktywny
2 listopada 2010r. o 9:25
Po tylu latach to ja już wróżką być nie muszę :D Teraz to On musi być szamanem i wyprzedzać mnie o kilometr do przodu.Bo jak nie to "wymienię Go na młodszy model" !! :D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4560
#Wiolizna nieaktywny
2 listopada 2010r. o 9:51
po co wymieniać? Wystarczy naprawić :D

"Co mnie nie zabije to mnie wzmocni" :)
~Jowita niezalogowany
2 listopada 2010r. o 9:58
Taaaa :>
4067
#zraniona nieaktywny
2 listopada 2010r. o 13:32
Pannazdzieckiem napisał(a): Zranionej też nie widziałem ;( , co nie oznacza ,że jej nie było. ;)

Nie widziales bo ja doszlam o 20 :P
Witam wszytskich ,troche pozno ale bylam w miescie :P i widze ze juz tu nikogo nie ma ;(
3225
#erjotka nieaktywny
2 listopada 2010r. o 17:13
Panno - ja byłam krótko, a szkoda, że Cię nie poznałam..
5221
#Jowita nieaktywny
2 listopada 2010r. o 17:20
erjotka napisał(a): Panno - ja byłam krótko, a szkoda, że Cię nie poznałam..

To tak jak ja, ja do tego byłam osobno od całej reszty,którą miałam nadzieję poznać;( ;(
4834
#nieznajomy nieaktywny
2 listopada 2010r. o 17:28
Ranniutka a z kim tak długo dochodziłaś,że doszłaś dopiero o 20?
a dzisiaj głowa Ciebie boli? ;)
4067
#zraniona nieaktywny
2 listopada 2010r. o 17:57
:> :> :>
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.