Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
20 listopada 2010r. o 18:13
Kava napisał(a):
Kava napisał(a): Może jak przestanę się tu tak często udzielać, to wrócą pozostali.

Pisząc, że przestanę się tak często udzielać to nie znaczy, że wcale ;)

Arturze , powiedz Brachu , masz przecież doświadczenie . 140 pielęgniarek , to nie w kij dmuchał , powiedz , jak pogodzić cztery baby ze sobą? A może pięć? Policzmy .... Gocha, Kava , Eriotka, Navi , Sylwia....... Horera , już nic nie wiem. Ela , Jowita pomóżcie , moderatorki nam się rozjeżdżają , na koń intelektu trzeba wsiadać , za lancę wyobraźni chwycić trzeba .
Pomóżcie :| Nie daję rady ;(

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3655
#Kava nieaktywny
20 listopada 2010r. o 18:29
Paniusia, kto mieczem wojuje od miecza ginie :P
4335
20 listopada 2010r. o 18:35
Kava napisał(a): Paniusia, kto mieczem wojuje od miecza ginie :P

Kavusia , dzisiaj nie pracujesz? Pieprzyć slogany i cytaty. Miecz to przeszłość , wyrozumiałość to przyszłość . Musisz wybrać , niestety. Przerąbane , nie :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
3655
#Kava nieaktywny
20 listopada 2010r. o 18:41
A no wyobraź sobie, że dziś mam wolne :D Coś nie pasuje? :> :P
Co do wyrozumiałości - masz rację.

A Ty Artur - niczym się nie martw. Obiecałam być - to będę.
4335
20 listopada 2010r. o 18:49
Kava napisał(a): A no wyobraź sobie, że dziś mam wolne :D Coś nie pasuje? :> :P
Co do wyrozumiałości - masz rację.

A Ty Artur - niczym się nie martw. Obiecałam być - to będę.

Cieszę się razem z Tobą z wolnego. Tak właśnie powinno być Kawusiu. Z wyrozumiasłości , podobnie , jak ze współczucia wynikają o wiele potężniejsze intencje i działania. Co dalej zrobisz Kavo ? To ważne.

3655
#Kava nieaktywny
20 listopada 2010r. o 18:55
Targają mną sprzeczne emocje. Wiem jednak, że górę wezmą te właściwe.

5221
#Jowita nieaktywny
20 listopada 2010r. o 19:24
Tak właśnie Cię odbieram "górą będą te właściwe".Pozdrawiam :* Panniusia ja zawsze z odpowiednimi osobami,które odbieram pozytywnie oczywiście :* :)
4335
20 listopada 2010r. o 20:46
Jowita napisał(a): Tak właśnie Cię odbieram "górą będą te właściwe".Pozdrawiam :* Panniusia ja zawsze z odpowiednimi osobami,które odbieram pozytywnie oczywiście :* :)

My dziwni , kołko wzajemnej adoracji , do krórego każdy dołączyć może trzymamy się przy sobie , jak w stadzie surokatek. Jowito , Pogodynko , drugi raz dzisiaj krzyczę , Elu z zepsutą kukurydzą , proszę pomóżcie. ;(

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!
REKLAMAMrowka zaprasza