Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
3186
#arturkedzia nieaktywny
20 listopada 2010r. o 22:40
Pannazdzieckiem napisał(a): Szkoda , że nadal nie wiem nic o tych obrączkach , w przeciwnym wypadku , już uderzył bym w konkury.
Witam Cię Arturze cieplutko i dziekuję za twe starania . Witam również Wszystkich w domku Artura. :D
Jeśli miałbym snuć domysły , jaki horrrrrroor się wydarzył >>>
pojechały na Piłę do Legnicy , z tego , co mi wiadomo . Może wylądowały w Pile :| , albo się samochód zepsuł. Czekamy na relację. ;) .
Wiolka trochę przesadza z tymi pierwszymi skrzypcami , powiedzmy tak, wszyscy grali solo, bez dyrygenta i jak fajnie sie udało :D Myślę Arturze , że jak ludzie nadają na podobnych falach to dyrygent lub klaun / pajac nie jest potrzebny. ;)
Nie wiem , jak inni Arturze , ale ja czekam na dalszy ciąg dyskusji o szacowaniu ryzyka między Tobą a Kavą.
Miłej soboty Wszystkim
:D :D :D

Witam Wszystkich !

Pannozdzieckiem co do tych obrączek to jak we wszystkim szczerość powinna załatwić tą sprawę a więc zapytaj o to właścicielkę . Sam jestem ciekawy czy coś oznaczają ale z myślą o Tobie wolałbym żeby były tylko ozdobą. Inicjatywa należy do Ciebie czekam na relację. Fale falami Wiolizna już Cię oceniła chyba jesteś zbyt skromny he he ale Kobiety wł. takich lubią którzy zaczynają skromnie a kończą zawsze pamiętając o szacunku do Kobiety.

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3655
#Kava nieaktywny
20 listopada 2010r. o 22:48
Panniusiu, czemuś taka smutna?
3186
#arturkedzia nieaktywny
20 listopada 2010r. o 23:31
Kava napisał(a): Witajcie! :)

arturkedzia napisał(a): Kavo Skoro ryzyko już uzgodniliśmy więc teraz czekają nas tylko przyjemności he he.
Jak myślisz czy dalej negocjujemy ?

A negocjujmy, negocjujmy :D Nie tak łatwo o przyjemności :D

PS. Artur, Pannozdzieckiem - dziękuję Wam! :)

Kavo powoli wkraczamy w ciekawe ale niebezpieczne rejony he he. To może ponegocjujemy kto ma się zabezpieczać jak i przed czym ?

Pannozdzieckiem jak widać to będą niezwykle trudne negocjacje ale jestem pewny że na końcu obie strony będą zadowolone he he. Coś nie ma naszych dziewczyn z koncertu a może dziś też poszły potańczyć bo widziałem że coś chyba wczoraj planowały. Pewnie jutro nap. nam co porabiały.

Jowitko to nie dobrze odrazu atakuj lekami żeby grypa się nie rozszalała. Wracaj do zdrowia. Pozdrawiam Cię Ciepło :* :*

Dopisane 20.11.2010r. o godz. 23:31:

Pannazdzieckiem napisał(a):
Kava napisał(a):
Kava napisał(a): Może jak przestanę się tu tak często udzielać, to wrócą pozostali.

Pisząc, że przestanę się tak często udzielać to nie znaczy, że wcale ;)

Arturze , powiedz Brachu , masz przecież doświadczenie . 140 pielęgniarek , to nie w kij dmuchał , powiedz , jak pogodzić cztery baby ze sobą? A może pięć? Policzmy .... Gocha, Kava , Eriotka, Navi , Sylwia....... Horera , już nic nie wiem. Ela , Jowita pomóżcie , moderatorki nam się rozjeżdżają , na koń intelektu trzeba wsiadać , za lancę wyobraźni chwycić trzeba .
Pomóżcie :| Nie daję rady ;(

Z pielęgniarkami było zdecydowanie łatwiej a tu : Senti poległ ja poległem i Ty też poległeś więc niech wszystko biegnie swoim torem. Kijem Wisły nie zawrócisz zawsze przecież pozostaje nadzieja i cierpliwość oraz szacunek do indywidualnych decyzji i tego się trzymajmy.

3655
#Kava nieaktywny
20 listopada 2010r. o 23:36
arturkedzia napisał(a): jak widać to będą niezwykle trudne negocjacje ale jestem pewny że na końcu obie strony będą zadowolone he he.

Taki jesteś tego pewien? :D No Artur - nie znałam Cię od tej strony :D
3186
#arturkedzia nieaktywny
20 listopada 2010r. o 23:48
Kava napisał(a):
arturkedzia napisał(a): jak widać to będą niezwykle trudne negocjacje ale jestem pewny że na końcu obie strony będą zadowolone he he.

Taki jesteś tego pewien? :D No Artur - nie znałam Cię od tej strony :D

Macho nie jestem raczej ugodowy ze mnie gość wolę dawać jak brać więc napewno dojdziemy ....... do porozumienia he he. :* :* Koniec negocjacji ?
3655
#Kava nieaktywny
20 listopada 2010r. o 23:53
arturkedzia napisał(a): Macho nie jestem raczej ugodowy ze mnie gość wolę dawać jak brać więc napewno dojdziemy ....... Koniec negocjacji ?

Żaden koniec :D Dopiero się rozgrzewam :D
3186
#arturkedzia nieaktywny
21 listopada 2010r. o 0:02
Kava napisał(a):
arturkedzia napisał(a): Macho nie jestem raczej ugodowy ze mnie gość wolę dawać jak brać więc napewno dojdziemy ....... Koniec negocjacji ?

Żaden koniec :D Dopiero się rozgrzewam :D

Co ja to miałem powiedzieć aha : sterowanie mi spada he he
3655
#Kava nieaktywny
21 listopada 2010r. o 0:04
Dobra, dobra :P Już się tak nie tłumacz :D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.