Kava napisał(a): Witajcie! :)
arturkedzia napisał(a): Kavo Skoro ryzyko już uzgodniliśmy więc teraz czekają nas tylko przyjemności he he.
Jak myślisz czy dalej negocjujemy ?
A negocjujmy, negocjujmy :D Nie tak łatwo o przyjemności :D
PS. Artur, Pannozdzieckiem - dziękuję Wam! :)
Kavo powoli wkraczamy w ciekawe ale niebezpieczne rejony he he. To może ponegocjujemy kto ma się zabezpieczać jak i przed czym ?
Pannozdzieckiem jak widać to będą niezwykle trudne negocjacje ale jestem pewny że na końcu obie strony będą zadowolone he he. Coś nie ma naszych dziewczyn z koncertu a może dziś też poszły potańczyć bo widziałem że coś chyba wczoraj planowały. Pewnie jutro nap. nam co porabiały.
Jowitko to nie dobrze odrazu atakuj lekami żeby grypa się nie rozszalała. Wracaj do zdrowia. Pozdrawiam Cię Ciepło :* :*
Dopisane 20.11.2010r. o godz. 23:31:
Pannazdzieckiem napisał(a): Kava napisał(a): Kava napisał(a): Może jak przestanę się tu tak często udzielać, to wrócą pozostali.
Pisząc, że przestanę się tak często udzielać to nie znaczy, że wcale ;)
Arturze , powiedz Brachu , masz przecież doświadczenie . 140 pielęgniarek , to nie w kij dmuchał , powiedz , jak pogodzić cztery baby ze sobą? A może pięć? Policzmy .... Gocha, Kava , Eriotka, Navi , Sylwia....... Horera , już nic nie wiem. Ela , Jowita pomóżcie , moderatorki nam się rozjeżdżają , na koń intelektu trzeba wsiadać , za lancę wyobraźni chwycić trzeba .
Pomóżcie :| Nie daję rady ;(
Z pielęgniarkami było zdecydowanie łatwiej a tu : Senti poległ ja poległem i Ty też poległeś więc niech wszystko biegnie swoim torem. Kijem Wisły nie zawrócisz zawsze przecież pozostaje nadzieja i cierpliwość oraz szacunek do indywidualnych decyzji i tego się trzymajmy.