Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
3118
#sylvia nieaktywny
21 listopada 2010r. o 16:13
Witaj Ranna :* Tobie widze humorek dopisuje :) a na gadulcu smutna minka :>
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4067
#zraniona nieaktywny
21 listopada 2010r. o 16:26
...a ja wiem czy dopisuje ...? :| Ciesze sie ze wreszcie ruszam sie z remontem mieszkania,bo wreszcie mi moje tapety przyszly :* a ty co z tym horrorem mialas??pisz

Dopisane 21.11.2010r. o godz. 16:22:

aaaaaaaaaa zapomnialam sie pochwalic ;) mam kotka 10tygodniego,bylam wczoraj w zgorzelcu w realu i chcialam karme dla pieska mojego kupic i przy wejsciu byly w klatce 3 malutkie kotki z schroniska-nie moglam sie oprzec i wzielam jednego sobie do domciu dzieci go ochrzcili na Felek,Felus :]

Dopisane 21.11.2010r. o godz. 16:26:

[img=1290353166_9jv07fw.jpg]
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
21 listopada 2010r. o 16:30
zraniona napisał(a): ...a jednego sobie do domciu dzieci go ochrzcili na Felek,Felus :]

Przerąbane , Kobiety , jak fajnie że jesteście. Ranna mam tak samo z Sarą , jak mówiłem, ale żadnych więcej Bożych stworzeń :D :D :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
4067
#zraniona nieaktywny
21 listopada 2010r. o 16:44
a piesek lata za kotkiem i pilnuje go ;) Paniusia,Sylwia i Nieznajoma jak amcie ochote to dawajcie do mnie w srode o 17 na kawe ;)

Dopisane 21.11.2010r. o godz. 16:44:

Gdzie jestescie ;( bo uciekne tez sobie gdzies ;(
3655
#Kava nieaktywny
21 listopada 2010r. o 16:45
Witajcie wszyscy! :)

~zraniona napisał(a): Ale glupoty gadasz :> kto bedzie chcial sie tu udzielac to bedzie to robil bez wzgledu kto tu pisze a kto nie,mi osobiscie nie przeszkadza nawet jak jakies tyldy pisza co maja cos przeciwko mnie, a tym bardziej bym im na zlosc robila i pisala,jak komus cos przeszkadza to niech ta osoba spada ktorej to nie pasuje :]

Zraniona - dzięki za odpowiedź :D
4067
#zraniona nieaktywny
21 listopada 2010r. o 16:46
No wreszcie,a myslalam ze sama do siebie gadam :> ;)
3118
#sylvia nieaktywny
21 listopada 2010r. o 16:52
Ranna super kotek :)
A horror to byłyśmy z Erjo w Legnicy na Pile w 3D :D No to była masakra :D

Dopisane 21.11.2010r. o godz. 16:52:

Cześć Kavo :*
4067
#zraniona nieaktywny
21 listopada 2010r. o 16:55
Kava ,NIE MA osoby kto by miala tylko fanow! dlatego ja sie takze nie przejmuje jak ktos probuje mi dokopac czy ze wzgledu mnie nie pisac,nie moj problem,wazne zebym ja sie dobrze czula tam gdzie jestem ;) a jak ktos mi nie pasuje to co... nie musze sie z ta osoba spotykac ale popisac czy cos jej odpisknac mozna :P

Dopisane 21.11.2010r. o godz. 16:55:

Popatrz Kavo np. taka Sylwia,pisze z nia bo musze ;) ,a jak do mnie przyjdzie to przeciez tez jej nie wyzuce :D zenic sie z nia nie bede wiec co mi tam :] hehehe
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza