Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
5221
#Jowita nieaktywny
28 marca 2011r. o 8:45
....a jak się cieszę :D :D :D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2951
#Anonim2951 nieaktywny
28 marca 2011r. o 18:58
Czółko pozytywni : )

P.S.
Gromami tylko Zeus potrafił rzucać Panienko.
Ja tylko starałem się być uczynny ( wedle Twoich wcześniejszych oczekiwań ) : )
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
28 marca 2011r. o 21:03
Dziękuję Zagłobo i miłego wieczoru życzę :)
Nawiasem : Hegemonie , czy mógłbyś po dwukropku stawiać nawias bez spacji , myślę , że powinno to skutkować emotikonem . Przyzwyczaiłem się do tego zielonego ludzika :)
Jeśli już jesteś taki uczynny :)

Dopisane 28.03.2011r. o godz. 21:03:

No Artucho , do jutra. Ja , E , Jowita , Ziemianka i Jej Ulubiony.
Ja ... cie , teraz to dostanę podwyżkę Prezesie , cooo ...? :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
2951
#Anonim2951 nieaktywny
28 marca 2011r. o 21:21
Pannazdzieckiem napisał(a): ... czy mógłbyś ...

Nie Panienko.
Jest to świadomy "zabieg" z mojej strony : )

P.S.
Ale traktuj z uśmiechem moje wypowiedzi zakończone dwukropkiem i połówką nawiasu : )
Pozdrawiam
4335
28 marca 2011r. o 21:25
Tak właśnie myślałem ... oczywiście z uśmiechem , ale powiedz Hegemonie , nie bardzo rozumiem Twoje intencje . Jakiś protest z tą spacją , czy cóś ? : ) Czółko

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
2951
#Anonim2951 nieaktywny
28 marca 2011r. o 22:04
Skojarzenie z gg Panienko : )

Dobrranoc
3186
#arturkedzia nieaktywny
28 marca 2011r. o 22:05
Pannazdzieckiem napisał(a):
hemi napisał(a):
a jakie są pomysły??

W sumie nic konkretnego , Jowita wygrała wycieczkę do Artura , ale jeszcze nie określiła kiedy chce pojechać ... dział Transportu w konsternacji , nie wie , czy chwytać za kielnie , czy kierownice :|
Czekamy na rozwój sytuacji Droga Przyjacióko. :)
Dobra Arczi , koniec weekendu , bier się za pisanie :D

Witam Wszystkich !

Wczoraj odpoczywałem a dziś wracam już do swoicobowiązków.
Konsultacje już się odbyły. Termin ustalony. Cieszę się że się spotkamy.

Paniusiu no już wracam a Ty wrzucaj kielnię do wody jutro niech się moczy a Ty udajesz się z kolejną misją he he.

Hemi jak masz czas i chęć to możesz dołączyć do nas.

E przyśpieszymy tą niedzielę żebyś nie zmieniła przyzwyczajeń :* :*

Jowito miło będzie Cię poznać :* :*
4335
28 marca 2011r. o 22:11
Wybacz Hegemonie , nie używam gg i skojarzenie nic mi nie mówi . :) Tak więc dalej nie znam Twojej tajemnicy.
Prezesie , to jak tam moja podwyższka ? :)

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.