Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
5183
magnum44
28 marca 2011r. o 22:22
Hegemon napisał(a):
Jest to świadomy "zabieg" z mojej strony : )

Bardzo to oryginalne ; )
Nie uważasz Panniusiu?

Art pozdrawiam Cię serdecznie :) :)
&feature=fvst

Niczego w życiu nie należy się bać, należy to tylko zrozumieć. M.S.C.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
28 marca 2011r. o 22:34
Właśnie usiłuję dociec Magnum , ale Hegemon dzisiaj wyjątkowo małomówny . Dobrej nocy Wam życzę :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
5183
magnum44
28 marca 2011r. o 22:46
Dobranoc Panniusiu :)
&feature=related

Dopisane 28.03.2011r. o godz. 22:46:

Heh, to nie miał być ten klip ;(
Przykro mi :(

Niczego w życiu nie należy się bać, należy to tylko zrozumieć. M.S.C.
~Gośka niezalogowany
28 marca 2011r. o 23:12
Dobranoc Artucho , miłych snów :)

3655
#Kava nieaktywny
28 marca 2011r. o 23:28
Ja Wy to i ja - a co!

Arturo - wariacie - pioseneczka :)
&feature=related :D :D :D

Dobra - teraz na poważnie :D

Na dobranoc :)
3186
#arturkedzia nieaktywny
29 marca 2011r. o 2:06
Pannazdzieckiem napisał(a): Prezesie , to jak tam moja podwyższka ? :)

No to dzisiaj tu ostra muza szalała tylko Kava zakończyła delikatnie Dunką.

Paniusiu jeszcze parę godzin wytrzymaj bo to poufna informacja he he.
Przed Nami interesujące popołudnie. Zmykam zbierać siły.

Dobranoc Wszystkim i do zobaczenia :* :* :*
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
29 marca 2011r. o 5:51
magnum44 napisał(a):
Heh, to nie miał być ten klip ;(
Przykro mi :(

Nic się nie stało Magnum . Lata temu pod jednym z takich zdjęć przeczytałem : „Nie możesz żyć szczęśliwy w oderwaniu od innych” . Nie bez powodu zostałem łącznościowcem. Na los milionów istnień nie mam wpływu , lecz tam gdzie mogę coś zrobić , to robię. :)

Szanowny Panie Prezesie
Daleki jestem od tego , aby wchodzić w Pańskie kompetencje , ale jeśli mógłbym coś zasugerować . Pozwoliłem sobie stworzyć konspekt dzisiejszego zebrania Zarządu , mając nadzieję , że Szanowny Pan Prezes uwzględni moje starania , przy omawianiu mojego uposażenia .

1. Całusy powitalne
2. Wymiana grzeczności połączona z degustacją herbaty ( napoje wyskokowe nie są planowane , nie chcieli byśmy , aby niektóre członkinie Zarządu znowu tańczyły na rurze )
3. Ustalenie terminu grila z dokładnością do jednego miesiąca ze względu na nieprzewidywalność pogody
4. Wyznaczenie zadań krótko i długoterminowych poszczególnym członkom Zarządu w zgodzie z pełnionymi funkcjami
5. Część artystyczna : …. Zobaczymy , co tam Panie wymyślą …
6. Całusy pożegnalne

Ufam Drogi Prezesie , że powyższy harmonogram będzie rygorystycznie przestrzegany . :)

Miłego dnia Arczi i do 17- stej
:D :D :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~E:) niezalogowany
29 marca 2011r. o 6:16
Witaj Arturku :) :) :) Ja to chyba bedę u Ciebie miała "kartę stałego klienta" :D :D Widzisz, okazuje się, że od ludzi też się można uzależnić :D A ponieważ ja lubię spotkania bezpośrednie, to sam zobacz co się wyrabia. Czekam na godzinę W, a o tym programie artystycznym, to pomyślimy :) Na razie wirtualne :* :* :*
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA Nowe domy!