~E:) napisał(a): Witaj Postrachu Kamieniarzy :D :D :D Nie wiem jak Ty to robisz, ale czas spędzony u Ciebie, mija jak z bicza strzelił :| Ale o co ja pytam ?? Przecież czas spędzony w doborowym towarzystwie, właśnie tak mija. Dziękuję Ci bardzo za kolejne miłe, co ja gadam, bardzo miłe spotkanie :)
E no widzisz chciałem zamówić dla siebie pomnik a on chyba takiego klijenta jeszcze nie miał tzn. potencjalnego zmarłego he he. Myśl. że jak ma się taki biznes to ma się psychikę mocną. Niestety ten nie wytrzymał próby.
Momentalnie zwątpił jak powiedziałem że wezmę na raty chociaż wiedział że siostra spłaci gdybym ja nie zdążył he he. Jego strata a chciałem mu dać dobrze zarobić he he. Tak to jest w każdej branży ciężko o fachowców dlatego na jakiś czas zawiesiłem realizację tego planu . Narazie myślę o majowym grillu.
Wiesz mam podobne odczucia . To był moment a ja dopiero się rozkręcałem he he. Kiedy Paniusia powiedział do Was zbierać się do domu to myśl. że to dopiero godzinka zleciała a zleciały ponad dwie he he. Mi też było bardzo miło Cię zobaczyć porozmawiać dać i odebrać zaległe buziaki. Zobacz jak szybko może być niedziela mówisz i masz. Podziękuj szefowi transportu bo bez niego to byłby zwykły wtorek.
To była fajna ,,niedziela,, dziękuję i myślę że nie ostatnia. Miłej pracy :* :*
Dopisane 30.03.2011r. o godz. 01:16:
Pannazdzieckiem napisał(a): [
Szanowny Panie Prezesie
Daleki jestem od tego , aby wchodzić w Pańskie kompetencje , ale jeśli mógłbym coś zasugerować . Pozwoliłem sobie stworzyć konspekt dzisiejszego zebrania Zarządu , mając nadzieję , że Szanowny Pan Prezes uwzględni moje starania , przy omawianiu mojego uposażenia .
1. Całusy powitalne
2. Wymiana grzeczności połączona z degustacją herbaty ( napoje wyskokowe nie są planowane , nie chcieli byśmy , aby niektóre członkinie Zarządu znowu tańczyły na rurze )
3. Ustalenie terminu grila z dokładnością do jednego miesiąca ze względu na nieprzewidywalność pogody
4. Wyznaczenie zadań krótko i długoterminowych poszczególnym członkom Zarządu w zgodzie z pełnionymi funkcjami
5. Część artystyczna : …. Zobaczymy , co tam Panie wymyślą …
6. Całusy pożegnalne
:D :D :D
Paniusiu nie widziałem tego wcześniej ale z tych punktów tylko dwóch z braku czasu nie zrealizowaliśmy 3 i 5 ale nic straconego nast. razem od nich zaczniemy. Ważne że 1 i 6 zostały wyk. w dużej ilości i zgodnie z planem. Jeszcze jestem oszołomiony ale b. zadowolony he he. Myślę że czeka Cię specjalna premia w najbliższym czasie a tymczasem dzięki że przywizłeś E Jowitę i Ziemiankę.
Ziemianko moja klatka jeszcze czuje ten fajny ucisk he he.
Miło mi było znów Cię zobaczyć i pożartować o funkcjonalności mojego sprzętu he he. Do usłyszenia w sobotę :* :* :*
Dopisane 30.03.2011r. o godz. 01:40:
~Jowita napisał(a): Witam wszystkich :* :* :* Od rana cieszę się na nasze spotkanie :* :*
Dalej nie mogę uwierzyć,że czas wszystkim pasował ;) Miłego dnia wszystkim, Arturze do 17-tej :* :*
Jowito Teraz już wierzysz bo byłaś. W końcu się spotkaliśmy i porozmawialiśmy. Teraz wiesz jaki ze mnie spokojny człowiek he he. Teraz i ja o Tobie coś więcej wiem. Real to nie net. Mam nadzieję że tak jak ja z Tobą to i Ty z przyjemnąścią spędziłaś czas u mnie w domu. To teraz wypowiedz się na temat testowania mojego słynnego łóżka bo wszystkie opinie wysyłam do firmy he he. Miłej pracy Ci życzę :* :*
Dopisane 30.03.2011r. o godz. 01:57:
magnum44 napisał(a): [
Życzę udanego spotkania i pozdrawiam wszystkich.
;)
Magnum 44 donoszę że spotkanie zgodnie z Twoim życzeniem było udane powyżej i poniżej są na to dowody. Teraz kolej na Ciebie. Miłej pracy Ci życzę :* :* :*
Hegemonie zagraj mi jakąś balladę. Czółko.
Kavo Gosiu dzięki za dobranocki :* :* :*
małaMi gdzie się podziewasz. Zbieramy te buziaki ? Mam kilka specjalnie dla Ciebie na tą okazję :* :* :* :* :* :* :* :* :*
Już się zmęczyłem więc : Dobranoc Wszystkim i słonka cały dzień :* :* :*