TOjsienka napisał(a): Cześć Arczi miło było Cię poznać i pogadać.Liczę jeszcze na nie jedno spotkanie.Mam nadzieję że wypraktykujesz w najbliższym czasie swoją metodę leczenia a potem ją opatentujesz i zostaniesz milionerem :*
Tojjsienko mi również miło było Cię poznać co do spotkania to wszystko zależy od Ciebie ja też jestem za bo lubisz żartować tak jak ja. Może u mnie na grillu na spotk. bolecnautów z naszego domku się spotkamy ? Czy wypraktykuję ? oj obawiam się że jeszcze długo nie o ile w ogóle ale przecież nikt nie zabroni mi marzyć he he ale coby nie mówić to milin by się przydał he he
Dopisane 24.05.2011r. o godz. 21:33:
capitanosss napisał(a): dziękuje Arturku wiem ,że załatwisz to jak trzeba.....również życzę Ci fajowego wieczorka i słodkiej nocy śpij długggoooooooo.... i kolorowo..:):):) DOBRANOC :* :* :* .............AHA i jeszcze jedna ważna sprawa ucałuj ją w czółko przez telefon... :* :* :* :| :| :|
No jasne że załatwię i w czółko ucałuję na Twoją prośbę. Dzięki za życzonka. Spokojnej nocy.
Dopisane 24.05.2011r. o godz. 21:43:
Kava napisał(a): [ Cieszę się, że miałeś okazję poznać w realu osoby znane do tej pory jedynie z wirtualnej rzeczywistości.
No i spisałeś się jak na Don Juana przystało :D
Kavo parę świetnych osób poznałem ale poznał bym więcej gdyby nie czas a raczej jego brak. Miło że jesteś ze mnie zadowolona a teraz będę kombinował jakby tu Ciebie w realu zobaczyć :* :*
Dopisane 24.05.2011r. o godz. 21:57:
magnum44 napisał(a): Witaj Art, byłam dzisiaj w kinie:)
Pooglądałam Naszego Capitanossa w różnych akcjach.
Niezły jest :|
Buziole dla Ciebie
:* :* :*
Magnum 44 to w końcu znalazłaś chw. czasu na relaks, cieszę się że odpoczęłaś ogl. Capitanosa w akcji. Dzięki za buziaki a te masz ode mnie :* :* :* :*
Dopisane 24.05.2011r. o godz. 22:05:
xaa napisał(a): witam Króla Artura :* :* :* ,jesteś wielki ;)
wiara-czyni cuda :* dziękuję :*
xaa to nie prawda przecież wiesz ile mam wzrostu tylko 165 cm he he. Proszę buziaczki żebyś więcej tych cudów doświadczyła. :* :*