Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
5134
#TOjsienka nieaktywny
24 maja 2011r. o 17:03
Cześć Arczi miło było Cię poznać i pogadać.Liczę jeszcze na nie jedno spotkanie.Mam nadzieję że wypraktykujesz w najbliższym czasie swoją metodę leczenia a potem ją opatentujesz i zostaniesz milionerem :*

Moja chata skraju-ja nyczoho ne znaju
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3655
#Kava nieaktywny
24 maja 2011r. o 18:54
arturkedzia napisał(a): Kavo jak widzisz żywioł opanowałem co nie było łatwe he he byłem spokojny jak aniołek i potulny jak baranek normalnie jak balsam na ranę he he. Jesteś ze mnie zadowolona ?

Jestem, jestem :)

Cieszę się, że miałeś okazję poznać w realu osoby znane do tej pory jedynie z wirtualnej rzeczywistości.

No i spisałeś się jak na Don Juana przystało :D

Cóż, ja znikam. Miłego wieczoru i spokojnej nocy życzę! :)
5183
magnum44
24 maja 2011r. o 20:31
Witaj Art, byłam dzisiaj w kinie:)
Pooglądałam Naszego Capitanossa w różnych akcjach.
Niezły jest :|

Buziole dla Ciebie
:* :* :*

Niczego w życiu nie należy się bać, należy to tylko zrozumieć. M.S.C.
4668
#Anonim4668 nieaktywny
24 maja 2011r. o 20:47
magnum44 tylko bez komplementów proszę...hihihih :* :* :* :* :*
3186
#arturkedzia nieaktywny
24 maja 2011r. o 21:03
capitanosss napisał(a): Arturku ............mam do Ciebie taką słodkawą prośbę,proszę Cię abyś przy najbliższej możliwości,pozdrowił ZIEMIANKĘ od samego naczelnego capitanosss-a.......DZIĘKUJĘ Z GÓRY...:):):) ;)

Capitanosie wczoraj już nie zdążyłem Ci odp. ale jak widzisz Ziemianka się znalazła tylko przykro że w takiej kiepskiej formie. Jutro do niej zadzw. to dowiem się czegoś więcej i przekażę pozdrowienia od Ciebie. Miłego wieczoru Ci życzę.

Dopisane 24.05.2011r. o godz. 21:03:

hemi napisał(a): to co arturze,zdrówko,nie??;);)

Zdrówko tak zdj. wyślij mi na meaila ok ? Było fajnie szkoda że musiałem się zwinąć bo było by jeszcze fajniej no nie ? he he
4668
#Anonim4668 nieaktywny
24 maja 2011r. o 21:16
dziękuje Arturku wiem ,że załatwisz to jak trzeba.....również życzę Ci fajowego wieczorka i słodkiej nocy śpij długggoooooooo.... i kolorowo..:):):) DOBRANOC :* :* :* .............AHA i jeszcze jedna ważna sprawa ucałuj ją w czółko przez telefon... :* :* :* :| :| :|
3145
#hemi nieaktywny
24 maja 2011r. o 21:24
NIE CHCIAŁO MI SIĘ DWA RAZY PISAC TEGO SAMEGO CO W TEMACIE IMPREZY WIĘC BYŁO KOPIUJ-WKLEJ:Hemi napisał:poznało się kilku nautów,jak i też spędziło czas z wieloma już znanymi nautami,ale jak dla mnie najcenniejsze było to,że Artur był!! dla każdego z nas wpaść tam czy nie to było tylko tak lub nie,idę lub nie idę,a dla Artura chęci to za mało,trzeba było troszkę współpracy,troszke działań innych osób,tak więc cieszy mnie to jak najbardziej ,że Artur zagościł wśród nas ze swą opiekunka,bez niej nie dał by rady.
Wielkie podziękowania dla panny co to go przywiózł i zajął się chyba całą logistyką;)

Baaardzo byłem zaszczycony móc wychylić kielicha za zdrowie Artura i to z Arturem:):)

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
3186
#arturkedzia nieaktywny
24 maja 2011r. o 22:05
TOjsienka napisał(a): Cześć Arczi miło było Cię poznać i pogadać.Liczę jeszcze na nie jedno spotkanie.Mam nadzieję że wypraktykujesz w najbliższym czasie swoją metodę leczenia a potem ją opatentujesz i zostaniesz milionerem :*

Tojjsienko mi również miło było Cię poznać co do spotkania to wszystko zależy od Ciebie ja też jestem za bo lubisz żartować tak jak ja. Może u mnie na grillu na spotk. bolecnautów z naszego domku się spotkamy ? Czy wypraktykuję ? oj obawiam się że jeszcze długo nie o ile w ogóle ale przecież nikt nie zabroni mi marzyć he he ale coby nie mówić to milin by się przydał he he

Dopisane 24.05.2011r. o godz. 21:33:

capitanosss napisał(a): dziękuje Arturku wiem ,że załatwisz to jak trzeba.....również życzę Ci fajowego wieczorka i słodkiej nocy śpij długggoooooooo.... i kolorowo..:):):) DOBRANOC :* :* :* .............AHA i jeszcze jedna ważna sprawa ucałuj ją w czółko przez telefon... :* :* :* :| :| :|

No jasne że załatwię i w czółko ucałuję na Twoją prośbę. Dzięki za życzonka. Spokojnej nocy.

Dopisane 24.05.2011r. o godz. 21:43:

Kava napisał(a): [ Cieszę się, że miałeś okazję poznać w realu osoby znane do tej pory jedynie z wirtualnej rzeczywistości.

No i spisałeś się jak na Don Juana przystało :D

Kavo parę świetnych osób poznałem ale poznał bym więcej gdyby nie czas a raczej jego brak. Miło że jesteś ze mnie zadowolona a teraz będę kombinował jakby tu Ciebie w realu zobaczyć :* :*

Dopisane 24.05.2011r. o godz. 21:57:

magnum44 napisał(a): Witaj Art, byłam dzisiaj w kinie:)
Pooglądałam Naszego Capitanossa w różnych akcjach.
Niezły jest :|
Buziole dla Ciebie
:* :* :*

Magnum 44 to w końcu znalazłaś chw. czasu na relaks, cieszę się że odpoczęłaś ogl. Capitanosa w akcji. Dzięki za buziaki a te masz ode mnie :* :* :* :*

Dopisane 24.05.2011r. o godz. 22:05:

xaa napisał(a): witam Króla Artura :* :* :* ,jesteś wielki ;)
wiara-czyni cuda :* dziękuję :*

xaa to nie prawda przecież wiesz ile mam wzrostu tylko 165 cm he he. Proszę buziaczki żebyś więcej tych cudów doświadczyła. :* :*
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.