Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
~E:) niezalogowany
23 maja 2011r. o 21:08
Boga, miało być oczywiście z wielkiej litery :)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
5993
#xaa nieaktywny
23 maja 2011r. o 23:08
witam Króla Artura :* :* :* ,jesteś wielki ;)
Trzymam"kciuki :*
pracowałam dzisiaj :D ,wiesz dostałam tzw.,pałera :D (nie znam pisowni słowa ;) ),jest o.k :* dziękuję :*
wiara-czyni cuda :* dziękuję :*
2945
Mgosia
23 maja 2011r. o 23:10
:) :) :)

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
23 maja 2011r. o 23:11
Szczególnie wiara w siebie. Artur jest najlepszym , znanym mi przykładem. Dobranoc :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
3186
#arturkedzia nieaktywny
24 maja 2011r. o 2:44
Kava napisał(a):
Oj Don Juanie - będziesz w swoim żywiole :D Wykorzystaj ten czas maksymalnie. Czekam na relację :D

Witam Wszystkich !

Zaraz ogarnę Wasze komentaże a teraz wymienię Wam kogo poznałem na Party w realu oczywiście napewno nikogo to nie zdziwi że większość stanowią Kobiety he he i od nich zacznę a więc są to : xaa Dotka Crow Tojsienka Nieznajomy Zraniona a Panowie to Manson i Frodo. Moi Drodzy było mi bardzo miło Was poznać. Jeśl kogoś nie wymieniłem to przepraszam to z nadmiaru informacji. Od gadania bolało mnie gardło. Mam nadzieję że u mnie na grillu nowe znajomości rozwiniemy a stare pogłębimy. W końcu termin jakoś ustalimy.

Kavo jak widzisz z powyższych komentaży zgodnie z Twoim poleceniem żywioł opanowałem co nie było łatwe he he a czasu jak zwykle było za mało gdy już byłem rozkręcony to mi się skończył ale może to i lepiej bo może bym coś narozrabiał po alkoholu a tak byłem spokojny jak aniołek i potulny jak baranek normalnie jak balsam na ranę he he. Jesteś ze mnie zadowolona ?

Ziemianko dzw. w sobotę 3 razy na Party też nie byłaś bo ?. Masz u mnie krechę jak pas startowy ale buziaka dost. ale za karę tylko jednego :*

Dopisane 24.05.2011r. o godz. 01:03:

~Jowita napisał(a): Niestety mimo szczerych chęci nie udało mi się do Was dołączyć. Już się szykowałam do wyjścia, ale córcia się pojawiła i nici z wyjścia

Jowito czekaliśmy na Ciebie z nadzieją że będziesz ale jak widzę miałaś rodzinną ,,przeszkodę,, ale to dobrze bo miałaś towarzystwo. Odrobimy to u mnie ok ? Miłego dnia Ci życzę :* :* :* :* :* :*

Dopisane 24.05.2011r. o godz. 01:29:

~E:) napisał(a): Koneser kobiecych wdzięków :D cudna nazwa Arturze :*

E Koneser lubi wszystko co jest wyjątkowe , luxusowe i umie to podreślić i docenić. To taka zaszczytna nazwa i funkcja pasująca do wernisażu na którym byłem w sobotę he he. Uważam że każda Kobieta jest jedynym wyjątkowym i niepowtarzalnym dziełem sztuki . Obcowanie z taką sztuką jest zaszczytem i nie zapomnianym przeżyciem.

Dopisane 24.05.2011r. o godz. 01:36:

~E:) napisał(a): Ależ się z Tobą nacmokałam w ostatnim czasie, no ale zapasy warto robić :D :D Wszyscy cieszymy się z Twojego pięknego uśmiechu na zdjęciu, :*

E a ile jeszcze się nacmokamy he he więc czasz zapasy zacząć robić proszę :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
Miłego dnia Ci życzę :*

Dopisane 24.05.2011r. o godz. 02:15:

nieznajomy napisał(a): Witam.Miło mi było spotkać Ciebie Arturze osobiście i na własne uszy przekonałam się jaki z Ciebie flirciarz :* .Mam nadzieję,że Ranna wybierze się któregoś pięknego popołudnia ze mną w odwiedziny i będziemy miały fajnego faceta tylko dla siebie.Dziękuję za miłe słowa i piosenkę na priv.Pozdrawiam i :* :* :* .

Nieznajomy mi również było miło Cię w końcu zobaczyć w realu i wyrazić swój szczery podziw dla Twojej osoby taką nietypową jak na mnie metodą rozmowy he he. Tylko żałuję że w potoku słów zapomniałem żeby wyłudzić od Ciebie kilka buziaków ale mam nadzieję że gdy z Ranną mnie odwiedzicie to wymienimy te wirtualne na te realne he he. Myślisz że to możliwe ? Taki fajny to nie jestem ale co mi tam miejcie, raz się żyje he he. Doodbioru :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
Pozdrawiam.

Dopisane 24.05.2011r. o godz. 02:31:

mała Mi napisał(a):
no jak zwykle...dałeś radę....ja nie wiem, jak Ty to robisz, że jedna chwila i masz wszystkich owiniętych wokół palca....też bym tak chciała... ;D :D milego dnia, miłego wieczorka i tysiąc buziaków dla Ciebie :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*

małaMi nie wiesz z prostego powodu bo ja tylko siedzę i nic nie robię ale nikomu nie polecam tej metody bo jest bardzo męcząca he he. O taką ilość buziaczków z przyjemnością odbiorę tylko jak My kilka godz. w ciszy wytrzymamy he he poza tym ja też mam tysiąc dla Ciebie :* :* :* :* :* :* :*

Dopisane 24.05.2011r. o godz. 02:44:

Pannazdzieckiem napisał(a): Trzeba będzie Drogi Prezesie namówić Emema na zorganizowanie jakiejś dodatkowej imprezy. A dobry jest w te klocki , do spółki z Kazimierzem i Bylem :)
Ja się wtedy postaram , abyś dostał "dłuższe pozwolenie " :)
Miłego dnia Arczi :D :D :D

Paniusiu fakt organizacja mogła by być ale teraz to u mnie się spotkamy Emem niech odpocznie i pozwolenie nie będzie mi porzebne he he. Miłego dnia Ci życzę.

xaa to dobrze że wrócił Ci pawer. Miłego dnia :* :* :* :* :*

Zmykam. Miłego dnia Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :* :*
~ZIEMIANKA niezalogowany
24 maja 2011r. o 7:33
Witam Arti i pozostałych tubylców :) Mi równiez przykro że nie dotarlam na bolec party ale rano byłam jeszcze w pracy a potem mialam wizyte karetki pogotowia bo dostalam tak silnej gorączki że stracilam przytomnośc ale jest już lepiej .Pozatym juz od niedzieli nie pracuje na razie jestem slaba ale dochodze to mi się udzielilo od mojego anorektusa bo chorowal 2 tygodnie wiec mi sie też coś od niego udzielilo :D :D :D :D a z tymi buziakami to nie bądz okrutny i błagam o wybaczenie :* :* :* :* :* :* :* :* miłego dzionka wracam w kocyki bo jutro chciałabym juz wstać :* :* :* :* :* :* :*
~tylda na tyldzie :) niezalogowany
24 maja 2011r. o 13:10
witam wszytskich :*
4668
#Anonim4668 nieaktywny
24 maja 2011r. o 15:47
~E:) napisał(a): Capitanosss, a wszelki duch Pana boga chwali, gdzieś Ty był, jak Ciebie nie było ?? :| I nie zganiaj wszystkiego na biedną babcię :D :D :D

taaakkkk...!!!!!!!!!!!!! to wina mojej babci ...szkarada jedna zmieniła miejsce przechowywania pieniądzów(wcześniej chowała pieniądzory w szafie pod pościelą,druga półka łod dołu).....teraz mi tylko zostaje metoda ....."NA WNUCZKA"...:( :* :* :*
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.