Kava napisał(a):
Oj Don Juanie - będziesz w swoim żywiole :D Wykorzystaj ten czas maksymalnie. Czekam na relację :D
Witam Wszystkich !
Zaraz ogarnę Wasze komentaże a teraz wymienię Wam kogo poznałem na Party w realu oczywiście napewno nikogo to nie zdziwi że większość stanowią Kobiety he he i od nich zacznę a więc są to : xaa Dotka Crow Tojsienka Nieznajomy Zraniona a Panowie to Manson i Frodo. Moi Drodzy było mi bardzo miło Was poznać. Jeśl kogoś nie wymieniłem to przepraszam to z nadmiaru informacji. Od gadania bolało mnie gardło. Mam nadzieję że u mnie na grillu nowe znajomości rozwiniemy a stare pogłębimy. W końcu termin jakoś ustalimy.
Kavo jak widzisz z powyższych komentaży zgodnie z Twoim poleceniem żywioł opanowałem co nie było łatwe he he a czasu jak zwykle było za mało gdy już byłem rozkręcony to mi się skończył ale może to i lepiej bo może bym coś narozrabiał po alkoholu a tak byłem spokojny jak aniołek i potulny jak baranek normalnie jak balsam na ranę he he. Jesteś ze mnie zadowolona ?
Ziemianko dzw. w sobotę 3 razy na Party też nie byłaś bo ?. Masz u mnie krechę jak pas startowy ale buziaka dost. ale za karę tylko jednego :*
Dopisane 24.05.2011r. o godz. 01:03:
~Jowita napisał(a): Niestety mimo szczerych chęci nie udało mi się do Was dołączyć. Już się szykowałam do wyjścia, ale córcia się pojawiła i nici z wyjścia
Jowito czekaliśmy na Ciebie z nadzieją że będziesz ale jak widzę miałaś rodzinną ,,przeszkodę,, ale to dobrze bo miałaś towarzystwo. Odrobimy to u mnie ok ? Miłego dnia Ci życzę :* :* :* :* :* :*
Dopisane 24.05.2011r. o godz. 01:29:
~E:) napisał(a): Koneser kobiecych wdzięków :D cudna nazwa Arturze :*
E Koneser lubi wszystko co jest wyjątkowe , luxusowe i umie to podreślić i docenić. To taka zaszczytna nazwa i funkcja pasująca do wernisażu na którym byłem w sobotę he he. Uważam że każda Kobieta jest jedynym wyjątkowym i niepowtarzalnym dziełem sztuki . Obcowanie z taką sztuką jest zaszczytem i nie zapomnianym przeżyciem.
Dopisane 24.05.2011r. o godz. 01:36:
~E:) napisał(a): Ależ się z Tobą nacmokałam w ostatnim czasie, no ale zapasy warto robić :D :D Wszyscy cieszymy się z Twojego pięknego uśmiechu na zdjęciu, :*
E a ile jeszcze się nacmokamy he he więc czasz zapasy zacząć robić proszę :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
Miłego dnia Ci życzę :*
Dopisane 24.05.2011r. o godz. 02:15:
nieznajomy napisał(a): Witam.Miło mi było spotkać Ciebie Arturze osobiście i na własne uszy przekonałam się jaki z Ciebie flirciarz :* .Mam nadzieję,że Ranna wybierze się któregoś pięknego popołudnia ze mną w odwiedziny i będziemy miały fajnego faceta tylko dla siebie.Dziękuję za miłe słowa i piosenkę na priv.Pozdrawiam i :* :* :* .
Nieznajomy mi również było miło Cię w końcu zobaczyć w realu i wyrazić swój szczery podziw dla Twojej osoby taką nietypową jak na mnie metodą rozmowy he he. Tylko żałuję że w potoku słów zapomniałem żeby wyłudzić od Ciebie kilka buziaków ale mam nadzieję że gdy z Ranną mnie odwiedzicie to wymienimy te wirtualne na te realne he he. Myślisz że to możliwe ? Taki fajny to nie jestem ale co mi tam miejcie, raz się żyje he he. Doodbioru :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
Pozdrawiam.
Dopisane 24.05.2011r. o godz. 02:31:
mała Mi napisał(a):
no jak zwykle...dałeś radę....ja nie wiem, jak Ty to robisz, że jedna chwila i masz wszystkich owiniętych wokół palca....też bym tak chciała... ;D :D milego dnia, miłego wieczorka i tysiąc buziaków dla Ciebie :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*
małaMi nie wiesz z prostego powodu bo ja tylko siedzę i nic nie robię ale nikomu nie polecam tej metody bo jest bardzo męcząca he he. O taką ilość buziaczków z przyjemnością odbiorę tylko jak My kilka godz. w ciszy wytrzymamy he he poza tym ja też mam tysiąc dla Ciebie :* :* :* :* :* :* :*
Dopisane 24.05.2011r. o godz. 02:44:
Pannazdzieckiem napisał(a): Trzeba będzie Drogi Prezesie namówić Emema na zorganizowanie jakiejś dodatkowej imprezy. A dobry jest w te klocki , do spółki z Kazimierzem i Bylem :)
Ja się wtedy postaram , abyś dostał "dłuższe pozwolenie " :)
Miłego dnia Arczi :D :D :D
Paniusiu fakt organizacja mogła by być ale teraz to u mnie się spotkamy Emem niech odpocznie i pozwolenie nie będzie mi porzebne he he. Miłego dnia Ci życzę.
xaa to dobrze że wrócił Ci pawer. Miłego dnia :* :* :* :* :*
Zmykam. Miłego dnia Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :* :*