Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
3186
#arturkedzia nieaktywny
10 czerwca 2011r. o 22:21
bylu napisał(a): Arturze postaram się coś wykombinować aby Xaa przyjechała :)

Bylu wszystko w Twoich rękach jednak xaa tutaj zdecyduje a my to musimy zaakceptować.

Chemi no to mamy pecha ale Ty większego sami kierowcy czyli będziecie patrzeć i zazdrościć he he a ja będę chyba tylko z Kobietami pił jeśli Daniela nie będzie a takie plany mieliśmy he he
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3145
#hemi nieaktywny
10 czerwca 2011r. o 22:40
zawsze bedzie pretekst,aby to powtórzyć i jak człowiek normalnie zdezynfekowac troszke przełyk:D

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
3186
#arturkedzia nieaktywny
11 czerwca 2011r. o 1:41
pomorzanka napisał(a): tak wiem juz dosyc duzo o Waszym-moim Prezesie On tez jest dumny ze ma Takich Przyjaciół :) cv zlozona czekam na rozpatrzenie oczywiscie pozytywne odnosnie wstapienia do Waszej ,, szalonej sekty,, cmok w Prezesa czolko oczywiscie tez :*

Pomorzanko masz rację jestem dumny jednakowo ze Wszystkich Moich Przyjaciółek i Przyjaciół i jednakowo Wszystkich traktóję . Innego rozpatrzenia nie przewiduję he he. Sekta ? he he nie ale kiedyś pewien złośliwiec nazwał Nas kółkiem wzajemnej adoracji. Na jutro życznam dobrej pogody . Miłego wieczoru Ci życzę :* :* :*

Dopisane 10.06.2011r. o godz. 23:08:

hemi napisał(a): zawsze bedzie pretekst,aby to powtórzyć i jak człowiek normalnie zdezynfekowac troszke przełyk:D

Powtórzyć czyli znów będzie tak samo he he ale najważniejsze jest samo spotkanie przecież więc żeby Was nie drażnić też zrezygnuję z dezynfekcji he he

Dopisane 11.06.2011r. o godz. 01:41:

Zmykam. Do zobaczenia na grillu . Miłego dnia Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
6979
E
11 czerwca 2011r. o 6:47
arturkedzia napisał(a):
E już nie mogę się doczekać kiedy mi opowiesz o wrażeniach z pomorza ale jedna historia szczególnie mnie interesuje wiesz która he he

Zapomnij Robaczku :P dzikie konie, nie wydrą ze mnie tej tajemnicy :D U mnie jak w studni, żadne zmiękczanie nie pomoże, czy Pomorze
:D :D :D
Pomorzanko, nic się nie martw, telefony, zawsze wykazują stan zerowy, gdy są potrzebne :D ale na szczęście mamy jeszcze forum i priv :* :* :* Moja radość będzie narastać, do godzin popołudniowych :) :) :) Do zobaczenia w Radogoszczy :* I jeszcze, ja robię takie "smaczki", których jeszcze nikt nie wymienił :) A napoje, albo inne drobiazgi, to myślę, że jak coś, to na miejscu jest sklep :)

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
11 czerwca 2011r. o 7:17
Jak to dobrze , że życie wróciło do normy :)
Czółko Prezesie , dzień dobry Kochanie , miłego dnia Domownicy . :D Do zobaczenia po południu :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
3145
#hemi nieaktywny
11 czerwca 2011r. o 8:04
Arturze ,nie o to chodzi,żebyś i Ty sie nie dezynfekował :| :| po prostu nastepnym razem jak cosbędzie wisieć w powietrzu to tak się ułozy grafik,że hemi będzie rozbijał namiot na podwórku i hulaj dusza:D a sezon wakacyjno-grillowy dopiero ma swe poczatki;);)

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
~ziemianka i anorektus niezalogowany
11 czerwca 2011r. o 10:50
Witomy !! melduje że sałatka zrobiona a kaszanka w trakcie zawijania :) winko schłodzone i czekamy na znak szefa transportu :) :)
5221
#Jowita nieaktywny
11 czerwca 2011r. o 11:16
;( ;( ;( ;( ;( ;( a mnie z Wami nie będzie ;( ;( ;( ;( ;( ;(
Przyjemnej zabawy życzę :* :* :* Arturze :* :* :*
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza