Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
~VIP07 niezalogowany
19 czerwca 2011r. o 21:24
Witaj Arturze,,przeczytałem i obejrzałem fotki Twojego Meśka,,de fakto wysłużyła się już bryka czas robi swoje .Wcale się nie dziwię ,że czas na zmiany.Patrzyłem troszkę po necie i wpadł mi w oko taki pojazd jak na fotce poniżej .Ciekawe co Ty sądzisz o tym modelu?przesyłam Ci linki z opisami,,,i małą ofertą może godna zainteresowania się ,,chm .
http://www.vermeiren.pl/instrukcje/IO_SERENYS.pdf

http://tablica.pl/oferta/wozek-inwalidzki-multipozycyjny-serenys-okazja-igla-na-gwarancji--ID4NV3.html

w/g mnie wypasiona bryka ,tylko jak na Mecha s-e to kurcze zapomnieli o światłach ksenonowych,ale jak co to się coś wymyśli ;) pozdrawiam :* [img=1308511461_2pqel3t.jpg]
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3145
#hemi nieaktywny
19 czerwca 2011r. o 21:31
o jaki koncert chodzi??dzisiejszy?? a my mieli dość deszczu i ok 21 wrócili do domku,:P
Odnosmie soeede gonzalesa-szybki speeed był:]

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
3186
#arturkedzia nieaktywny
20 czerwca 2011r. o 2:44
~VIP07 napisał(a): Witaj Arturze,,przeczytałem i obejrzałem fotki Twojego Meśka,,de fakto wysłużyła się już bryka czas robi swoje zmiany.Patrzyłem troszkę po necie

Witam Wszystkich !

Moi Drodzy mam kłopot i chciałbym Wszystkich poprosić o pomoc w znalezieniu nowego lub używanego wózka bo mój wózek mi się ze starości psuje i już na wyjazdy się nie nadaje . Nowy lub używany w dobrym stanie musi być taki jak mój stary i musi mieć taką samą regulację kątów nachylenia oparcia i siedziska. Jeśli by ktoś wiedział o tak wyglądającym wózku to proszę o informację za którą będę bardzo wdzięczny. Ważne są też wymiary długość oparcia 60 cm i szerokość siedziska od 45 - 50 cm obecnie mam 45 cm ale już jest za wąskie.
A tak wygląda mój ukochany stary ,,mercedes,, którego nowej wersji poszukuję.

[img=1308440581_srztl10.jpg]Dopisane 19.06.2011r. o godz. 01:44:[img=1308440674_138ui6k.jpg]Dopisane 19.06.2011r. o godz. 01:45:[img=1308440725_k8ykisn.jpg]Dopisane 19.06.2011r. o godz. 01:46:[img=1308440777_knj37ej.jpg]Dopisane 19.06.2011r. o godz. 01:47:[img=1308440828_hu5l89y.jpg]Dopisane 19.06.2011r. o godz. 01:47:[img=1308440876_g8ncxbb.jpg]

Dopisane 20.06.2011r. o godz. 01:41:

VIPO niestety musimy szukać dalej bo ten wózek akurat widziałem na prezentacji u mnie w domy. Ma za krótkie oparcie tylko 46 cm i słabe możliwości regulacji kąta nachylenia siedziska i oparcia.Wizualnie fajny ale niestety nie dla mnie. Dzięki za info. Miłego dnia Ci życzę.

Dopisane 20.06.2011r. o godz. 01:48:

hemi napisał(a): a ua wczoraj zadziwiłem Panne oraz E i paru innych nautów,normalnie powiem Ci Arturze ,że do tej pory dostaję eski z podziwem o powrocie:)

Chemi nie wiem o co chodzi ale wierzę Ci na słowo he he. Miłego dnia Ci życzę.

Dopisane 20.06.2011r. o godz. 02:38:

~xaa napisał(a): życzę powodzenia w sprawie "merca" :*

xaa dzięki też mam nadzieję na sukces w poszukiwaniach bo inaczej będę skazany na łóżko a to byłoby dla mnie jak więzienie. Fajnie że byłaś zadowolona z gości i niespodzianki .Też lubię gości i uwielbiam niespodzianki za które nawet takie najmniejsze każdemu nawet jeśli tego nie chce zawsze dziękuję i jestem bardzo wdzięczny . ? Kiedy wracasz ? Miłego dnia Ci życzę :* :* :* :* :* :* :* :* :*

Dopisane 20.06.2011r. o godz. 02:44:

E napisał(a): [ No dobra, WSZYSCY zbierali siły, na dzisiejszy koncert. Całuski Arturze :* :* :* i

E dzięki za całuski. I jak było na koncercie ? Miłego dnia Ci życzę :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*

Zmykam. Miłego dnia Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :* :*

Zmoderowano 21.06.2011 godz.17:37 - powód: Cytowanie (Hegemon)
6979
E
20 czerwca 2011r. o 6:42
arturkedzia napisał(a):
E dzięki za całuski. I jak było na koncercie ? Miłego dnia Ci życzę :*

Witaj Arturze :* Na koncercie nie byłam, pogoda nie bardzo sprzyjała, a i parę innych czynników się na to złożyło. Ale nic to, sezon koncertowy dopiero się zaczął :) Mam nadzieję, że wszystko przede mną, a właściwie przed nami :) :) Całusy dla Domowników :*

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
3145
#hemi nieaktywny
20 czerwca 2011r. o 11:06
a i ja ładnie mówię dzien dobry:) i juz po bolesławieckim weekendzie;)

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
~Jowita niezalogowany
20 czerwca 2011r. o 14:34
Miłego dnia :* Arturze :* :*
2091
#mała Mi nieaktywny
20 czerwca 2011r. o 16:30
arturkedzia napisał(a):
małaMi Twojego wpisu też tu dawno nie widziałem . Też urlop wzięłaś ? he he. Miłej rodzinnej niedzieli Ci życzę :* :* :* :*

Zmykam. Do poniedziałku. Dobranoc :* :* :* :* :* :* :* :*

tak dobrze to nie ma...odpoczynek....urlop....pomarzyć można.... ;) ale bardzo miły rodzinny weekend był :) a teraz gości ciąg dalszy :) ale zajrzałam tu kontrolnie, widzę że sobie donżuanisz w najlepsze, czyli wszytko bez zmian i jest ok, i tak trzymaj :D :D życzę powodzenia w szukaniu meśka :D :D
do usłyszenia...:*:*:*:*:*:*:**:*:*:*:*:*:*
5993
#xaa nieaktywny
21 czerwca 2011r. o 1:14
Witam Arturze :*
wróciłam i melduję się :* jestem jeszcze osłabiona,a już porwałam się z "motyką na księżyc" :] i drzemka musowa była..:(
teraz muszę regenerowac siły na kolejnego grilla u Ciebie :) ,a to troszkę potrwa...
pozdrawiam Ciebie :* i domowników :*
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza