Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
3186
#arturkedzia nieaktywny
21 czerwca 2011r. o 3:00
E napisał(a): [ Na koncercie nie byłam, pogoda nie bardzo sprzyjała, a i parę innych czynników się na to złożyło. Mam nadzieję, że wszystko przede mną, a właściwie przed nami :) :)

Witam Wszystkich !

E czasem tak bywa ale masz rację wszystko przed Wami . Lato zapowiada się interesująco będzie jeszcze niejedna impreza kulturalna. Miłego dnia Ci życzę :* :* :* :* :* :* :* :* :*

Paniusia kiedy Ty odpoczniesz ? Lżejszej pracy Ci życzę :)

Chemi Ty to jesteś szybki witasz i zmykasz he he

Jowito szef transportu zarobiony . Miłego dnia Ci życzę :* :*

Dopisane 21.06.2011r. o godz. 02:50:

mała Mi napisał(a):
tak dobrze to nie ma...odpoczynek....urlop....pomarzyć można.... ;) ale bardzo miły rodzinny weekend był :) a teraz gości ciąg dalszy :) ale życzę powodzenia w szukaniu meśka :D

małaMi Oj napewno to marzenie Ci się spełni jak je zaplanujesz he he. Widzę że nie tylko u mnie jest sezon na fajnych gości he he i cieszmy się że tylko tacy chcą nas odwiedzać. Cieszę się że dobrze wypadłem podczas kontroli he he i obiecuję nadal utrzymać taki poziom. Miłego dnia Ci życzę :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*

Dopisane 21.06.2011r. o godz. 03:00:

xaa napisał(a): wróciłam i melduję się :* jestem jeszcze osłabiona,a teraz muszę regenerowac siły na kolejnego grilla u Ciebie :) ,a to troszkę potrwa...

xaa no dobra decyzja. Termin grillla nieznany więc na regenerację sił masz raczej sporo czasu. Miłego dnia Ci życzę :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*

Miłego Dnia Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
5221
#Jowita nieaktywny
21 czerwca 2011r. o 8:04
Witam wszystkich ciężko pracujących, uczących..... :*
Arturze znając Panniusię i E wiem,że jak poproszę to nie będzie problemu z transportem :* Zresztą nie muszę Ci tego tłumaczyć i proszę się więcej w ten sposób ze mną nie przedrzeźniać :P :P
Gdzieś Ziemiankę z Anorektusem wywiało :| Czyżby zamęczyła na amen Anorektusa :> ??
Miłego dnia wszystkim życzę, choć raczej do spania dzisiejsza pogoda skłania, a nie do pracy :* :*
5183
magnum44
21 czerwca 2011r. o 13:32
Hej Art :)
I wszyscy Domownicy :)
Miłego dnia :*
:*

Niczego w życiu nie należy się bać, należy to tylko zrozumieć. M.S.C.
2951
#Anonim2951 nieaktywny
21 czerwca 2011r. o 17:44
magnum44 napisał(a): Miłego dnia :*

I nawzajem : )

Czółko pozytywni : )

6979
E
21 czerwca 2011r. o 19:40
arturkedzia napisał(a):
E czasem tak bywa ale masz rację wszystko przed Wami :*

Zaraz, zaraz, jak to przed Wami, przed Nami, mój miły. Jeszcze jest kilka scenariuszy, w których i my, i Ty, mamy do zrealizowania :* Tak, że jak skończymy z "dopinaniem na ostatni guzik" spraw zawodowych, to wtedy, hulaj dusza :D

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
3145
#hemi nieaktywny
21 czerwca 2011r. o 21:56
a ja witam i lecę dalej,aczkolwiek obecny w domku:)

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
2945
Mgosia
21 czerwca 2011r. o 22:15
Arturrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...!! :> pindolu jeden niedobry , a o mnie to już sobie całkiem zapomniałeś :> :P ;)

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
21 czerwca 2011r. o 23:11
Eee... tam :) . Dobranoc :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.