E napisał(a): [ Na koncercie nie byłam, pogoda nie bardzo sprzyjała, a i parę innych czynników się na to złożyło. Mam nadzieję, że wszystko przede mną, a właściwie przed nami :) :)
Witam Wszystkich !
E czasem tak bywa ale masz rację wszystko przed Wami . Lato zapowiada się interesująco będzie jeszcze niejedna impreza kulturalna. Miłego dnia Ci życzę :* :* :* :* :* :* :* :* :*
Paniusia kiedy Ty odpoczniesz ? Lżejszej pracy Ci życzę :)
Chemi Ty to jesteś szybki witasz i zmykasz he he
Jowito szef transportu zarobiony . Miłego dnia Ci życzę :* :*
Dopisane 21.06.2011r. o godz. 02:50:
mała Mi napisał(a):
tak dobrze to nie ma...odpoczynek....urlop....pomarzyć można.... ;) ale bardzo miły rodzinny weekend był :) a teraz gości ciąg dalszy :) ale życzę powodzenia w szukaniu meśka :D
małaMi Oj napewno to marzenie Ci się spełni jak je zaplanujesz he he. Widzę że nie tylko u mnie jest sezon na fajnych gości he he i cieszmy się że tylko tacy chcą nas odwiedzać. Cieszę się że dobrze wypadłem podczas kontroli he he i obiecuję nadal utrzymać taki poziom. Miłego dnia Ci życzę :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
Dopisane 21.06.2011r. o godz. 03:00:
xaa napisał(a): wróciłam i melduję się :* jestem jeszcze osłabiona,a teraz muszę regenerowac siły na kolejnego grilla u Ciebie :) ,a to troszkę potrwa...
xaa no dobra decyzja. Termin grillla nieznany więc na regenerację sił masz raczej sporo czasu. Miłego dnia Ci życzę :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
Miłego Dnia Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*