Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
3186
#arturkedzia nieaktywny
22 czerwca 2011r. o 2:26
Jowita napisał(a): Arturze znając Panniusię i E wiem,że jak poproszę to nie będzie problemu z transportem :*

Jowito Jestem pewien że tak będzie. Nie miałem zamiaru Cię drażnić he he . Wszystko pasuje Paniusia skończy co ma skończyć wróci piękna pogoda i wtedy spotkamy się pod namiotem i może coś zjemy he he.Miłego dnia Ci życzę i ślę buziaki.

Witam Wszystkich !

Pogoda się zepsuła gdy do Was piszę u mnie leje deszcz. Jest potrzebny ale cieszę się że w przyszłym tyg. znów wraca do Nas słoneczko. Mam nadzieję że w piątek mój kolega pospawa mi wózek (zagłówek) i znów będzie sprawny a tymczasem ponawiam swoją prośbę bo nawet po naprawie przy mojej obecnej aktywności długo się nie pocieszę i znów coś pęknie ze starości . Jednak mam nadzieję że wytrzyma do czasu gdy kupię nowy.

Dopisane 22.06.2011r. o godz. 01:37:

Moi Drodzy ponawiam prośbę : Chciałbym Wszystkich poprosić o pomoc w znalezieniu nowego lub używanego wózka bo mój wózek mi się ze starości psuje i już na wyjazdy się nie nadaje . Nowy lub używany w dobrym stanie musi być taki jak mój stary i musi mieć taką samą regulację kątów nachylenia oparcia i siedziska. Jeśli by ktoś wiedział o tak wyglądającym wózku to proszę o informację za którą będę bardzo wdzięczny. Ważne są też wymiary długość oparcia 60 cm i szerokość siedziska od 45 - 50 cm obecnie mam 45 cm ale już jest za wąskie.
A tak wygląda mój ukochany stary ,,mercedes,, którego nowej wersji poszukuję.

[img=1308440581_srztl10.jpg]Dopisane 19.06.2011r. o godz. 01:44:[img=1308440674_138ui6k.jpg]Dopisane 19.06.2011r. o godz. 01:45:[img=1308440725_k8ykisn.jpg]Dopisane 19.06.2011r. o godz. 01:46:[img=1308440777_knj37ej.jpg]Dopisane 19.06.2011r. o godz. 01:47:[img=1308440828_hu5l89y.jpg]Dopisane 19.06.2011r. o godz. 01:47:[img=1308440876_g8ncxbb.jpg]Dopisane 20.06.2011r. o godz. 01:41

Dopisane 22.06.2011r. o godz. 02:06:

E napisał(a): Zaraz, zaraz, jak to przed Wami, przed Nami, mój miły. Jeszcze jest kilka scenariuszy, w których i my, i Ty, mamy do zrealizowania :* Tak, że jak skończymy z "dopinaniem na ostatni guzik" spraw zawodowych, to wtedy, hulaj dusza :D

E no moja miła to fajnie że przed Nami coś tak czułem i się sprawdziło he he. Zgoda będzie hulaj dusza jak pozałatwiamy bieżące sprawy Przedewszystkim muszę mieć nowy wózek bo inaczej będą nici z szaleństw a wakacje tuż tuż he he. Miłego dnia a szczególnie po południa i wieczoru Ci życzę. Pamiętaj co mi obiecałaś ,,jeden taniec i jednego % ,, he he. Masz na drogę buziaczki :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*

Dopisane 22.06.2011r. o godz. 02:21:

GosiaM napisał(a): Arturrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...!! :> pindolu jeden niedobry , a o mnie to już sobie całkiem zapomniałeś :> :P ;)

GosiaM pindolino Ty chyba chcesz klapsa za to znikanie wcale o Tobie nie zapomniałem tylko z tym swoim pojazdem mam trochę problem. :* :*

Witaj Magnum 44 nadal masz dużo pracy ? Miłego dnia Ci życzę :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*

Hegemonie miło Cię widzie, pozdrów żonkę. Czółko :)

Dopisane 22.06.2011r. o godz. 02:26:

hemi napisał(a): a ja witam i lecę dalej,aczkolwiek obecny w domku:)

chemi z Paniusią macie plus za podpisanie listy he he Miłej pracy Wam życzę.

Zmykam. Miłego dnia Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :* :*

Zmoderowano 22.06.2011 godz.21:52 - powód: cytowanie (sentinel)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
5183
magnum44
22 czerwca 2011r. o 8:36
Witaj Art :*
Pracy coraz mniej :) :)
Miłego dnia - Tobie i wszystkim tutaj :* :*
:)

Niczego w życiu nie należy się bać, należy to tylko zrozumieć. M.S.C.
5221
#Jowita nieaktywny
22 czerwca 2011r. o 8:41
Witam wszystkich szerokim uśmiechem :D Gęba mi się ciesz bo jutro wolne :D :) Arturze Ciebie oczywiście buziolami witam :* :* :*
Miłego dnia wszystkim życzę :* :*
4834
#nieznajomy nieaktywny
22 czerwca 2011r. o 8:48
Witam wszystkich.Jestem w trakcie urlopu i wspominam super wyprawę do Chorwacji.Mam nadzieję,że i u Nas latem będzie tak piękna pogoda jak u Chorwatów.Pozdrawiam :)
~Artur niezalogowany
22 czerwca 2011r. o 12:08
Jowita napisał(a): Witam wszystkich szerokim uśmiechem :D Gęba mi się ciesz bo jutro wolne :D :) Arturze Ciebie oczywiście buziolami witam :* :* :*
Miłego dnia wszystkim życzę :* :*

Dzięki :)
~Pindolina :D niezalogowany
22 czerwca 2011r. o 14:44
No ja myślę , bo jak nie to wiesz :D :D :D :D urwi et torbi :D :D :D :D :P
A ja mam szpital w domu :(...superowo się zaczęły wakacje :>
5993
#xaa nieaktywny
22 czerwca 2011r. o 23:56
Witam Artur:*wierzę w Ciebie :* ...
Jesteś wielki :*
dzionek okropny,duchota straszna i nie na moje zdrowie...
powodzenia z "meśkiem" :* pozdrawiam i całuski
:* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*

Dopisane 22.06.2011r. o godz. 23:56:

ciężka nocka przed Tobą :*
wytrwałości życzę :) :*

Zmoderowano 23.06.2011 godz.9:48 - powód: cytowanie (bylu)
6979
E
23 czerwca 2011r. o 10:25
Witajcie Kochani :* Arturze, sam widzisz, że wszystko będzie dobrze i tej wersji się trzymamy ;) My wierzymy w Ciebie, Twoją siłę, a Ty mam nadzieję w nas. Więc jesteśmy dobrej myśli i czekamy tylko na właściwy model. Puść wodze fantazji, jak już sobie usiądziesz na takiej "nówce, sztuce nie śmiganej" :* :* to będzie coś :| Miłego dzionka dla Domowników :*

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo