Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
3225
#erjotka nieaktywny
2 lipca 2011r. o 18:52
Witam, Arturze, ja tu jeszcze jestem, ale za chwilę zmykam na urlop. Będzie mi tęskno do Twoich wpisów :) Trzymaj się cieplutko, pozdrawiam :*:*:*
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3186
#arturkedzia nieaktywny
3 lipca 2011r. o 0:46
erjotka napisał(a): Witam, Arturze, ja tu jeszcze jestem, ale za chwilę zmykam na urlop. Będzie mi tęskno do Twoich wpisów :) Trzymaj się cieplutko, pozdrawiam :*:*:*

Witam Wszystkich !
Tłumaczenie tej wyceny wózka Cirrus - 4 ma być jutro. Jeśli będzie to odrazu je tu wkleję żeby było wszystko wiadomo a szczególnie cenę bo wiem że na to wszyscy z niecierpliwością czekamy.

Erjotko to miłe ale urlop to nie wieczność więc jedź i korzystaj z urlopu najintensywniej i najpiękniej jak potrafisz . Po powrocie czekam na relację najlepiej onlaine. Do zobaczenia lub napisania :* :* :* :* :* :* :*

Dopisane 03.07.2011r. o godz. 00:46:

E napisał(a): [Arturze, proszę Cię, odżyj chociaż trochę :D :D :* Ale nic to, trzeba pomyśleć o czymś innym :)

E ja odżyję a Ty coś wymyślisz to jest pewne tylko niech pogoda wróci a może i razem coś wymyślimy wcześniej lub jak już nowego ,,Merca,, będę miał. . Miłej niedzieli Ci życzę :* :* :* :* :* :*

Kavo gdzie jesteś ? Wzięłaś urlop ? jakoś nie pamiętam żebym dostał podanie he he. Już nas nie lubisz ? :* :* :* :* :* :*

GosiaM Ty to samo miałaś mi pomagać i co ? a kiedy ja pójdę na urlop ? he he.

Zmykam bo tak mnie nikt nie słucha he he. Miłej niedzieli Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
2945
Mgosia
3 lipca 2011r. o 10:29
Artucho , w tym roku nie będzie urlopu z powodu "no bo nie " :D
Pozdrawiam :P

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
3655
#Kava nieaktywny
3 lipca 2011r. o 15:45
arturkedzia napisał(a): Kavo co u Ciebie ? dawno Cię nie było. Miłego dnia Ci życzę.

arturkedzia napisał(a): Kavo gdzie jesteś ? Wzięłaś urlop ? jakoś nie pamiętam żebym dostał podanie he he.

Hey Artur!
Niby mnie nie ma a jednak jestem i po cichu, ukradkiem zerkam - to tu, to tam :)
Jestem więc, powiedzmy, na bieżąco.
Cieszy mnie zakończona sukcesem akcja poszukiwania nowego "merca". Tak jak już Ci pisałam - mając dookoła tylu życzliwych ludzi - nie mogło się to nie udać :)

U mnie - jak sam wiesz - pomieszanie z poplątaniem - czyli nic nowego :D

Pozdrawiam! :)
~ niezalogowany
3 lipca 2011r. o 18:09
"Gdyby każdy z nas otrzymał możliwość wykonania strzału w kierunku osoby, której nienawidzi.. Przeżyłbyś? "

Ty, Kavo, z pewnoscia nie przezylabys.
2945
Mgosia
3 lipca 2011r. o 18:46
~ napisał(a): "Gdyby każdy z nas otrzymał możliwość wykonania strzału w kierunku osoby, której nienawidzi.. Przeżyłbyś? "

Ty, Kavo, z pewnoscia nie przezylabys.

A ja Cię zapewniam, że przeżyłaby , ja bym ją sobą zasłoniła :)
A jako że jestem starą tłustą babą, to zasłona byłaby skuteczna :]

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
~ niezalogowany
3 lipca 2011r. o 18:52
Jesli bede widzial stara i tlusta babe, to lufa mi opadnie.
2945
Mgosia
3 lipca 2011r. o 19:04
No i po sprawie :)

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.