erjotka napisał(a): Witam, Arturze, ja tu jeszcze jestem, ale za chwilę zmykam na urlop. Będzie mi tęskno do Twoich wpisów :) Trzymaj się cieplutko, pozdrawiam :*:*:*
Witam Wszystkich !
Tłumaczenie tej wyceny wózka Cirrus - 4 ma być jutro. Jeśli będzie to odrazu je tu wkleję żeby było wszystko wiadomo a szczególnie cenę bo wiem że na to wszyscy z niecierpliwością czekamy.
Erjotko to miłe ale urlop to nie wieczność więc jedź i korzystaj z urlopu najintensywniej i najpiękniej jak potrafisz . Po powrocie czekam na relację najlepiej onlaine. Do zobaczenia lub napisania :* :* :* :* :* :* :*
Dopisane 03.07.2011r. o godz. 00:46:
E napisał(a): [Arturze, proszę Cię, odżyj chociaż trochę :D :D :* Ale nic to, trzeba pomyśleć o czymś innym :)
E ja odżyję a Ty coś wymyślisz to jest pewne tylko niech pogoda wróci a może i razem coś wymyślimy wcześniej lub jak już nowego ,,Merca,, będę miał. . Miłej niedzieli Ci życzę :* :* :* :* :* :*
Kavo gdzie jesteś ? Wzięłaś urlop ? jakoś nie pamiętam żebym dostał podanie he he. Już nas nie lubisz ? :* :* :* :* :* :*
GosiaM Ty to samo miałaś mi pomagać i co ? a kiedy ja pójdę na urlop ? he he.
Zmykam bo tak mnie nikt nie słucha he he. Miłej niedzieli Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*