Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
3186
#arturkedzia nieaktywny
29 czerwca 2011r. o 3:11
Jowita napisał(a): Witam :* Arturze :* :* :* Cieszę się razem z Tobą, że znalazł się taki wózek, który Ci odpowiada :) Miłego dnia wszystkim życzę :*

Witam Wszystkich !

Mam dwie wiadomości dobrą i optymistyczną. Dobra to taka, że ten wózek ma możliwości regulacji kąta nachylenia oparcia większe a siedziska takie same jak mój stary ,,merc,, a optymistyczna jest taka, że dziś dostałem meaila od Pani przedstawicielki która poinformowała mnie, że wycenę przeze mnie wybranegogo wózka Cirrus 4 prześle mi pod koniec tygodnia gdyż czeka na oficjalne ceny i potrzebuje czasu aby przetłumaczyć mi cały formularz z wyceną także wszyscy musimy uzbroić się w cierpliwość. Narazie napięcie rośnie he he.

Jowito dzięki też się cieszę ale nie śpieszę he he . Dzięki za wsparcie :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*

Hegemonie zmiany na lepsze trwają. Koniec w sobotę. Czółko :)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
5221
#Jowita nieaktywny
29 czerwca 2011r. o 7:37
Witajcie :* Arturze przecież nie może być inaczej :) Wszyscy, którzy Cię poznali (i nie tylko) i są Twoimi przyjaciółmi (nie tylko z nazwy) choć tyle mogą ... a to jest niewiele, ale w grupie siła :* Wchodząc na temat "Wózek...." można odzyskać wiarę w ludzi. :)
Horerka co to miałam jeszcze napisać.... Jak Panniusia się wyrobi to w przyszłym tygodniu będziesz zmuszony znieść przez chwilkę moją obecność :P
Miłego dnia wszystkim :*
6979
E
29 czerwca 2011r. o 8:52
Witajcie Domownicy :) :) :) Ponieważ dzisiaj Piotra i Pawła, to składam życzenia imieninowe:
Pannaz dzieckiem :* :*
Sentinel :*
Hemi :*
VIPO 7 :*
oraz WSZYSTKIM innym,o których być może nie wiem, że są Piotrami lub Pawłami :D
&feature=related

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
5221
#Jowita nieaktywny
29 czerwca 2011r. o 9:49
Podążam za E :) Wszystkiego najlepszego Panowie :* :* :* Aż wstyd ,że zapomniałam...mój syn to też Piotr ;( :*
3186
#arturkedzia nieaktywny
30 czerwca 2011r. o 2:44
Witam Wszystkich !

Przedewszystkim składam życzenia szczęścia zdrowia i pomyślności dla Wszystkich a szczególnie naszych Piotrów i Pawłów czyli : Pannyzdzieckiem
Sentinela
Hemiego
VIPO 7

Dopisane 30.06.2011r. o godz. 02:22:

Jowita napisał(a): Witajcie :* Arturze przecież nie może być inaczej

Jowito teraz po tylu wpisach to powoli i ja zaczynam wierzyć w powodzenie tej akcji tylko jeszcze ta cena może Nas zablokować.Być może wieczorem będę miał konkretne info. i wtedy okaże się czy będę się śmiał czy płakał ale otatnio cały czas się tylko cieszę he he Miłego dnia Ci życzę :* :* :* :*

Dopisane 30.06.2011r. o godz. 02:33:

Jowita napisał(a): Jak Panniusia się wyrobi to w przyszłym tygodniu będziesz zmuszony znieść przez chwilkę moją obecność :P
Miłego dnia wszystkim :*

W przyszłym może być bo ten tydzień mam zajęty zmianami na lepsze zobaczymy czy to potwierdzicie.

Dopisane 30.06.2011r. o godz. 02:44:

E napisał(a): Witajcie Domownicy :) :) :) Ponieważ dzisiaj Piotra i Pawła, to składam życzenia imieninowe:
Pannaz dzieckiem :* :*
Sentinel :*
Hemi :*
VIPO 7 :*

E mamy tu 4 muszkieterów he he. Zmiany trwają zgodnie z planem. Jestem padnięty ale b. zadowolony. Zmykam spać.
:* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*

Miłego dnia Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
3145
#hemi nieaktywny
30 czerwca 2011r. o 13:15
a dziekowac dziękowac za życzonka:):)
O ile urodziny jakos tak sie czuje ,że sie ma i za dnia człowiek wie,że je obchodzi o tyl o imieninkach przypominałem sobie 5 razy-jak ktos mi składał zyczonka:D

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
6979
E
30 czerwca 2011r. o 15:25
hemi napisał(a): o imieninkach przypominałem sobie 5 razy-jak ktos mi składał zyczonka:D

No widzisz Hemi, najważniejsze jest to, że inni pamiętają ;)

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
~E:) niezalogowany
30 czerwca 2011r. o 16:57
arturkedzia napisał(a): ... Zmiany trwają zgodnie z planem. Jestem padnięty ale b. zadowolony.

Zwykle tak jest, że rzeczy ważne, wymagają od nas dużego wysiłku, ale jaka radość, kiedy człowiek "dobiega do mety" :* :* :*
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza