hemi napisał(a): a dziekowac dziękowac za życzonka:):)
O ile urodziny jakos tak sie czuje ,że sie ma i za dnia człowiek wie,że je obchodzi o tyl o imieninkach przypominałem sobie 5 razy-jak ktos mi składał zyczonka:D
Witam Wszystkich !
No pogoda nam się zepsuła ale u mnie wszystko idzie zgodnie z planem Rano będę przejeżdżał przez Bolesławiec . Nadal czekam na ofertę cenową wózka. Może wieczorem będę już miał konkretną wiadomość i oby optymistyczną. Trzymajcie kciuki proszę.
Chemi 5 razy można przyjmować życzonka tylko gorzej jakby 5 razy trzeba było stawiać he he no nie ? Pozdrawiam
Dopisane 01.07.2011r. o godz. 02:16:
Jowita napisał(a): Witam :* Dopiero "pozbierałam " się ze swoim ciśnieniem, horera...cały dzień wojowałam, ale wygrałam hihihi, obeszło się bez tego białego "busika"
Arturze i tak trzymaj (zadowolenie, radość,nadzieję..itp) :* :* :* Dopisane 30.06.2011r. o godz. 20:16:zapomniałam w tym nawiasie wpisać najważniejsze...przyjaźń
Jowito tak wł. trzeba traktować choroby z humorem i dlatego wygrałaś. Taki biały też nie jest moim marzeniem ani czarny he he. Tak najważniejsze...przyjaźń się liczy nie lata. Miłego dnia Ci życzę :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
Dopisane 01.07.2011r. o godz. 02:31:
~E:) napisał(a): Zwykle tak jest, że rzeczy ważne, wymagają od nas dużego wysiłku, ale jaka radość, kiedy człowiek "dobiega do mety" :* :* :*
E święte słowa ja już widzę efekty i sam do siebie się uśmiecham choć nie było to łatwe ale ja lubię przekraczać bariery i łamać steerotypy. Miłego dnia Ci życzę :* :* :* :*
Coś Nas tu mało ostatnio.
GosiaM a Ty gdzie się schowałaś ? :* :* :* :* :* :* :*
Zmykam. Miłego dnia Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :*