Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
2951
#Anonim2951 nieaktywny
4 lipca 2011r. o 19:51
mała Mi napisał(a): Freud ...

Bez przesady Mi !
Po co tak duże nazwisko do forum ...
... internetowego ? : )

Pozdrawiam
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2945
Mgosia
4 lipca 2011r. o 20:41
Hegemon napisał(a):
Akcja prowokuje do reakcji Gs : )

Czasami zachodzi potrzeba i akcji i reakcji :) a szczególnie w moim przypadku , bo lubię wymianę poglądów , nawet wtedy gdy są dla mnie niezadowalające . :)

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
2091
#mała Mi nieaktywny
4 lipca 2011r. o 20:43
Hegemon napisał(a):
mała Mi napisał(a): Freud ...

Bez przesady Mi !
Po co tak duże nazwisko do forum ...
... internetowego ? : )

Pozdrawiam

a bo mniejszego to nie znam... ;P

pozdrawiam rowniez :D
~ niezalogowany
4 lipca 2011r. o 20:49
mała Mi napisał(a):
~ napisał(a):
Samozadowolenie jest oznaka pewnych porazek zyciowych. Jest znakiem, ze frustracja na pewnych etapach zycia nie byla nieobecna.

Freud to się chyba w grobie przewraca od tej dogłębnej analizy ;)

To nie jest ani analiza, ani doglebna. To jest oczywista oczywistosc.
2951
#Anonim2951 nieaktywny
4 lipca 2011r. o 20:58
mała Mi napisał(a): a bo mniejszego to nie znam... ;P ...

Nie znasz Kaszpirowskiego ? : )

P.S.
Gs,
Kava ma osobisty opis skierowany do mężczyzny.
Widocznie się odezwał : )

2945
Mgosia
4 lipca 2011r. o 21:06
~ napisał(a):

Samozadowolenie jest oznaka pewnych porazek zyciowych. Jest znakiem, ze frustracja na pewnych etapach zycia nie byla nieobecna.

Nie sadzę żeby samozadowolenie było czymś złym :) raczej jest oznaką spokojnego podejścia do życia. A jeśli ta frustracja rzeczywiście była, to musi to oznaczać jakąś skazę na nas już do końca życia ? :) Kto z nas nie miał porażek czy upadków ? Możesz tak spokojnie powiedzieć, że jesteś poza zasięgiem tego ? :) Pozdrawiam :)

Dopisane 04.07.2011r. o godz. 21:06:

Hegemon napisał(a):
Gs,
Kava ma osobisty opis skierowany do mężczyzny.
Widocznie się odezwał : )

Po czym poznałeś, że to do mężczyzn ?
Ja to odczytuję jako opis do człowieka ..każdego z nas i jest w tym sporo prawdy :)

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
~ niezalogowany
4 lipca 2011r. o 21:12
Tak, jestem poza zasiegiem tego, poniewaz: nie boje sie zawrocic z drogi, nie boje sie sprzeciwic ludziom, nie lekam sie straty osiagnietego statusu spolecznego, nie boje sie niebezpieczenstw, nie boje sie ryzyka, nie boje sie prawdy o sobie, nie boje sie podejmowania radykalnych srodkow, nie boje swiata przyrody, nie boje sie moznych tego swiata, nie boje sie samotnosci, i nie boje sie smierci.
2945
Mgosia
4 lipca 2011r. o 21:16
~ napisał(a): Tak, jestem poza zasiegiem tego, poniewaz: nie boje sie zawrocic z drogi, nie boje sie sprzeciwic ludziom, nie lekam sie straty osiagnietego statusu spolecznego, nie boje sie niebezpieczenstw, nie boje sie ryzyka, nie boje sie prawdy o sobie, nie boje sie podejmowania radykalnych srodkow, nie boje swiata przyrody, nie boje sie moznych tego swiata, nie boje sie samotnosci, i nie boje sie smierci.

A skąd wiesz, że E boi się tego wszystkiego ? :)
A nie boisz się błędnych i krzywdzących innych decyzji ?
Nie boisz się zbytniej pewności, a co z bojaźnią Bożą ?

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.