Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
3186
#arturkedzia nieaktywny
8 lipca 2011r. o 1:56
E napisał(a): [ Pewnie siedzisz pod namiotem i delektujesz się słonkiem, czekając na rozwój wydarzeń, ale już spokojniej ;) I o to chodzi. My też czekamy, pamiętamy i...

E dopiero niedawno o 22.00 z pod namiotu wróciłem przez komary. Z wózkiem powoli idę do przodu. Ustalam co ma być w tym wózku na spokojnie bez pośpiechu. Czekam na materiały zdj. co mogę wybrać lepszego.

Dopisane 08.07.2011r. o godz. 01:56:

TOjsienka napisał(a): No to ruchy :> :D

Ok to lecę he he :* :*

Miłego dnia Wszystkim :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
6979
E
8 lipca 2011r. o 18:30
No i dobrze, korzystaj ile możesz z ładnej pogody, bo co by nie mówić, to zawsze humor lepszy, jak słonko za oknem :) :) Rano zapowiadało się groźnie, bo jak wstałam o 6...to od zachodu było granatowo. Ale "rozeszło się po kościach" :D Apropos kości, to ostatnio koleżanka narzekała na jakieś bóle, więc Jej odpowiedziałam, że...jak miałyśmy po 18-naście, to nic nas nie bolało :| :D Całuski dla Ciebie :* i Domowników :*

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
3186
#arturkedzia nieaktywny
9 lipca 2011r. o 2:18
E napisał(a): Apropos kości, to ostatnio koleżanka narzekała na jakieś bóle, więc Jej odpowiedziałam, że...jak miałyśmy po 18-naście, to nic nas nie bolało :| :D Całuski dla Ciebie :* i Domowników :*

Witam Wszystkich !

E Dobrze jej powiedziałaś zresztą duchem to nadal mamy no po 20 lat he he. A ja przez wekend mam poważne zajęcie. Wybieram co ma mieć mój wózek bo dziś już dost ofertę cenową. Widzę że wszycy prawie odpoczywają. Ja też odpocznę bo też miałem pracowity tydzień Po niedzili czeka mnie sporo pracy na kompie ale po odpoczynku dam radę. Dzięki za całuski. Miłego wekendu Ci życzę :* :* :* :* :* :* :* :*

Zmykam. Do zobaczenia w poniedziałek. Miłego wekendu Wszystkim :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
7244
#Goldenhand nieaktywny
9 lipca 2011r. o 10:07
Witaj Arturze. :*

Chcesz zmienić świat, zacznij od siebie. :*
3145
#hemi nieaktywny
9 lipca 2011r. o 10:46
dzień doberek:):) Kurcze szykuje sie patelnia az miło,mało tego,juz patelnia konkretna jest:):)
Skoczyłem na nasz manahattanik popatrzeć co tam ciekawego jest,może wpadnie cos w oko i...Kasi wpadła w oko piekna stylowa szklano-metalowa szafka (taka 200 wys x 50 szer) do łazienki:):)i no cóz,za taka kase takie cos to wiecie...trzeba było tylko zrobic miejsce w autku,nie było wyjścia:P

Po południu lecimy w wlkp na grilla,a ucie chlew,a przydało by sie autko ogarnąć ,chociaz umyć,a w taki upał mycie nie bardzo ech:(:(

Arturze jak tam Ty znosisz upały?? dzisiaj chyba sobie darujesz jakiekolwiek nasłonecznianie,nie??

Gosiam (lub inni nauci z domu??) masz jakies wolne wiaderko wisni lub innego owoca,co by zagalonować?? mam rózne galony od 5l do 60l, i tak mysle ,ze mozna by nastawić juz jakąś 10l wisienki:):)

Dorzuce wam utworek-kilka dni temu sie nim zaraziłem i...jestem zarazony nadal!!!! Nie patrzcie na tytuł teledysku tylko na to co jest w podkładzie...cholera łazi to za mna i łazi...

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
2091
#mała Mi nieaktywny
11 lipca 2011r. o 18:09
a tak sobie tu wkleję słoneczną pioseneczkę dla Ciebie Arturze, bo jakiś ten dzień taki deszczowy i smutny... :D no i ma się rozumieć z buziakami oczywiście :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*
:D

&feature=related
3118
#sylvia nieaktywny
11 lipca 2011r. o 19:52
Sylwia Grzeszczak - Male Rzeczy

Dopisane 11.07.2011r. o godz. 19:52:

3145
#hemi nieaktywny
11 lipca 2011r. o 22:53
A MACIE COS DO SMIECHU:d:d WITAM I DOBRY WIECZÓR:)

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Nowe domy!