Pannazdzieckiem napisał(a): Hmm , co to się porobiło ? :| Nie ma rozporządzenia , Szef Transportu skołowany , bo zebranie Zarządu niedługo , a nie ma wyraźnych dyspozycji Naczelnego ... no bałagan , jak w socjaliźmie :D
Miłego dnia :D :D :D
Witam Wszystkich !
Wasze komentarze sprawiły mi ogromną przyjemność. Jestem z Was dumny. Wiem że mój Darczyńca sam przeczyta Wasze wpisy ale oczywiście zgodnie z Waszą wolą podziękowania od Was przekażę mu osobiście jak tylko będę miał taką możliwość. Jeśli wszystko będzie dobrze to ok. 18.00 spotkam kilkoro z Was na Bolec grillu. A mamy co świętować he he i cieszę się że będę mógł poznać nowe osoby a ze znanymi odświeżyć kontakty.
Paniusiu przedewszystkim z okazji Urodzin życzę Ci wspaniałej przyszłości a reszta masz na prv. To nie był bałagan tylko bardzo poważna praca której efekty już znacie. Jeśli nic się nie zmieniło to czekam na Was od godz. 17.00.
Dopisane 27.08.2011r. o godz. 01:24:
sylvia napisał(a): dla mnie najważniejsze jest że Ty jesteś szczęśliwy :* :* :*
bo to Ty nas wszystkich jednoczysz, to dzięki Tobie poznałam tylu cudownych ludzi :* nauczyłeś mnie patrzyć na świat z innej perspektywy :)
ps. Ja nadal mam nadzieję na jutrzejsze spotkanie :* :* :*
Sylwia jestem przeszczęśliwy że tak to się cudownie dla mnie skończyło ale też co jest dla mnie równie ważne że mam Was. Cięszę się że mogę cokolwiek dla Was zrobić. A ja przy Tobie zupełnie tracę kontrolę nad tym co mówię co często mnie samego wprawia w zakłopotanie he he. To już pewne że się spotkamy. Do zobaczenia buziaczki będą na żywo :* :* :*
Dopisane 27.08.2011r. o godz. 01:30:
Jowita napisał(a): Nie znoszę takich temperatur ;( mózg się gotuje ;(
Jowito ja też te ostatnie dwa dni aż gorączki dostałem i strasznie padnięty jestem ale może dziś na grillu się ożywię he he :* :* :* :*
Dopisane 27.08.2011r. o godz. 01:37:
erjotka napisał(a): Za to wiem, że jutro uściskam szczęśliwego Artura... a nawet ucałuję :):):)
Erjotko to już dziś. Ach jak ja lubię takie momenty he he a szczególnie :* :* :* :* :* :* . Oj będziemy rozrabiać he he. Do zobaczenia.
Dopisane 27.08.2011r. o godz. 01:50:
E napisał(a): "Istnieją jeszcze na świecie anioły.
E święta racja istnieją. Pajawiają w trudnych momentach naszego życia gdy już leżymy i podnoszą nas gdy nasze skrzydła zapominają lak latać. Dziś będziemy onlaine się przytulać ? ja już jestem gotów he he
Dopisane 27.08.2011r. o godz. 02:01:
magnum44 napisał(a): Art, piękne słowa:*:*
Art, buziaczki dla Ciebie - "myszko" :* :*
i muzyka
Magnum 44 dziękuję chciałem przekazać Wam moje emocje i uczucia. Trafiłaś z muzyką bo to prawda kocham życie :* :*
Dopisane 27.08.2011r. o godz. 02:05:
~xaa napisał(a): Wierzę,że są na świecie dobrzy ludzie.Czasem wystarczą słowa otuchy...
Xaa tak jest na 100% :* :* :* :* :* :*
Miłego wekendu Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :* :* :*