Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
6979
E
26 sierpnia 2011r. o 16:12
"Istnieją jeszcze na świecie anioły.
Są nimi Ci, którzy w ciemne życie innych
wnoszą promień słońca, iskierkę radości.
Nie liczą godzin, nie pytają o zapłatę"
Dziękujemy Ci DOBRY CZŁOWIEKU, kimkolwiek Jesteś.
Artur, jest wpisany w historię naszego życia i każdy, kto wywołuje taką radość w Jego sercu, może liczyć na nasz szacunek.

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~xaa niezalogowany
26 sierpnia 2011r. o 18:08
Arturze :* gratuluję sukcesu! Dziękuję bardzo Twojemu Anonimowemu Sponsorowi :*
;( przepraszam,ale ;( ...
Wierzę,że są na świecie dobrzy ludzie.Czasem wystarczą słowa otuchy...
Pozdrawiam Ciebie
:* :* :* i Sponsora i caaaałe grono domowników :* :)
3118
#sylvia nieaktywny
26 sierpnia 2011r. o 18:16
Witaj Arturze :* :* :*
przekaż Twojemu Sponsorowi nasze podziękowania DZIĘKUJEMY!!!!
dla mnie najważniejsze jest że Ty jesteś szczęśliwy :* :* :*
bo to Ty nas wszystkich jednoczysz, to dzięki Tobie poznałam tylu cudownych ludzi :* nauczyłeś mnie patrzyć na świat z innej perspektywy :)
ps. Ja nadal mam nadzieję na jutrzejsze spotkanie :* :* :*
5183
magnum44
26 sierpnia 2011r. o 19:51
Art, piękne słowa:*:*

arturkedzia napisał(a):
... Dziękuję Ci Moja Przyjaciółko...

Jesteś Wielka, "Przyjaciółko" Artura:)

...Z ogromną wdzięcznością bardzo dziękuję Ci za dobry uczynek za hojność i akt wielkiego serca oraz wrażliwość na moje potrzeby. Twoją dobroć i wielką empatię nie da się zmierzyć żadną miarą...

...Myślę że ten piękny gest, który mi uczyniłeś już ma wymiar ponadczasowy dla chorych i zdrowych...

...Jesteś wielkim człowiekiem ale nie przez to co masz, lecz przez to kim i jaki jesteś, nie przez to co posiadasz, lecz przez to czym dzielisz się z innymi...

Nieznajomy,
życzę Ci, abyś codziennie słyszał lub czytał takie słowa :) :)
Jesteś Człowiekiem przez wielkie "C" i kochasz ludzi :*
To jest najpiękniejsze i najlepsze, co Człowiek może osiągnąć w życiu.
Pozdrawiam :)

Art, buziaczki dla Ciebie - "myszko" :* :*
i muzyka
:)

Niczego w życiu nie należy się bać, należy to tylko zrozumieć. M.S.C.
3186
#arturkedzia nieaktywny
27 sierpnia 2011r. o 2:05
Pannazdzieckiem napisał(a): Hmm , co to się porobiło ? :| Nie ma rozporządzenia , Szef Transportu skołowany , bo zebranie Zarządu niedługo , a nie ma wyraźnych dyspozycji Naczelnego ... no bałagan , jak w socjaliźmie :D
Miłego dnia :D :D :D

Witam Wszystkich !

Wasze komentarze sprawiły mi ogromną przyjemność. Jestem z Was dumny. Wiem że mój Darczyńca sam przeczyta Wasze wpisy ale oczywiście zgodnie z Waszą wolą podziękowania od Was przekażę mu osobiście jak tylko będę miał taką możliwość. Jeśli wszystko będzie dobrze to ok. 18.00 spotkam kilkoro z Was na Bolec grillu. A mamy co świętować he he i cieszę się że będę mógł poznać nowe osoby a ze znanymi odświeżyć kontakty.

Paniusiu przedewszystkim z okazji Urodzin życzę Ci wspaniałej przyszłości a reszta masz na prv. To nie był bałagan tylko bardzo poważna praca której efekty już znacie. Jeśli nic się nie zmieniło to czekam na Was od godz. 17.00.

Dopisane 27.08.2011r. o godz. 01:24:

sylvia napisał(a): dla mnie najważniejsze jest że Ty jesteś szczęśliwy :* :* :*
bo to Ty nas wszystkich jednoczysz, to dzięki Tobie poznałam tylu cudownych ludzi :* nauczyłeś mnie patrzyć na świat z innej perspektywy :)
ps. Ja nadal mam nadzieję na jutrzejsze spotkanie :* :* :*

Sylwia jestem przeszczęśliwy że tak to się cudownie dla mnie skończyło ale też co jest dla mnie równie ważne że mam Was. Cięszę się że mogę cokolwiek dla Was zrobić. A ja przy Tobie zupełnie tracę kontrolę nad tym co mówię co często mnie samego wprawia w zakłopotanie he he. To już pewne że się spotkamy. Do zobaczenia buziaczki będą na żywo :* :* :*

Dopisane 27.08.2011r. o godz. 01:30:

Jowita napisał(a): Nie znoszę takich temperatur ;( mózg się gotuje ;(

Jowito ja też te ostatnie dwa dni aż gorączki dostałem i strasznie padnięty jestem ale może dziś na grillu się ożywię he he :* :* :* :*

Dopisane 27.08.2011r. o godz. 01:37:

erjotka napisał(a): Za to wiem, że jutro uściskam szczęśliwego Artura... a nawet ucałuję :):):)

Erjotko to już dziś. Ach jak ja lubię takie momenty he he a szczególnie :* :* :* :* :* :* . Oj będziemy rozrabiać he he. Do zobaczenia.

Dopisane 27.08.2011r. o godz. 01:50:

E napisał(a): "Istnieją jeszcze na świecie anioły.

E święta racja istnieją. Pajawiają w trudnych momentach naszego życia gdy już leżymy i podnoszą nas gdy nasze skrzydła zapominają lak latać. Dziś będziemy onlaine się przytulać ? ja już jestem gotów he he

Dopisane 27.08.2011r. o godz. 02:01:

magnum44 napisał(a): Art, piękne słowa:*:*
Art, buziaczki dla Ciebie - "myszko" :* :*
i muzyka

Magnum 44 dziękuję chciałem przekazać Wam moje emocje i uczucia. Trafiłaś z muzyką bo to prawda kocham życie :* :*

Dopisane 27.08.2011r. o godz. 02:05:

~xaa napisał(a): Wierzę,że są na świecie dobrzy ludzie.Czasem wystarczą słowa otuchy...

Xaa tak jest na 100% :* :* :* :* :* :*

Miłego wekendu Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :* :* :*
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
27 sierpnia 2011r. o 8:10
Spieszę donieść Drogi Prezesie , że wszystko dopięte na ostatni guzik , jest tylko problem z grilownicą > Ziemianka gdzieś zniknęła :) Ale E mówi , że kawał patyka wystarczy :) Gdzież mnie drobnemu żuczkowi sprzeczać się z Panią Nauczycielką :D
Miłego dnia Tobie Wodzu i pozostałym Domownikom , do zobaczenia wieczorem :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~xaa niezalogowany
27 sierpnia 2011r. o 23:35
witajcie :*
BolecGrill nie wypalił ;( ...popsuła się pogoda wraz z nastrojem ;(
Kończą się wakacje i ...
:| ...sprawiłam mojemu "stadkowi" wielką frajdę :) ...
Teraz za oknem zimno,ciemno brrrrr...,ale w domciu promieniejemy :D
meczące to troszkę :D ....ale,co tam..."róbta,co chceta" :D w końcu wakacje:)
Już nie długo do szkoły i znów obowiązki :] ale damy radę.
Pozdrawiam :*
3186
#arturkedzia nieaktywny
28 sierpnia 2011r. o 1:44
Pannazdzieckiem napisał(a): Spieszę donieść Drogi Prezesie , że wszystko dopięte na ostatni guzik .

Witam Wszystkich !

Paniusiu Ty dopiąłeś wszystko na ostatni guzik, ja też byłem przygotowany psychicznie i fizycznie do wyjazdu. Wyperfumowałem się na maksa bo miałem obiecane przytulanie i swój nałóg miałem pogłębiać he he i boczuś pewna bolecnautka miała mi upiec i mnie nakarmić no i toasty miały być z różnych okazji i byłoby pięknie a tu pogoda pokrzyżowała Nam plany. Pociesza mnie tylko to że co się odwlecze to nie uciecze he he a tak poważnie to Ememem podjął dobrą decyzję bo na tym grillu co najwyżej można by się przeziębić.

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza