Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
5183
magnum44
25 sierpnia 2011r. o 0:16
Art, buziole :* :* :*
U mnie dalej "kanał", ale będzie dobrze :)
Wiem to na 100%
&feature=related :) :)

Niczego w życiu nie należy się bać, należy to tylko zrozumieć. M.S.C.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
25 sierpnia 2011r. o 7:20
Hmm , co to się porobiło ? :| Nie ma rozporządzenia , Szef Transportu skołowany , bo zebranie Zarządu niedługo , a nie ma wyraźnych dyspozycji Naczelnego ... no bałagan , jak w socjaliźmie :D
Miłego dnia :D :D :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
6979
E
25 sierpnia 2011r. o 20:28
No właśnie Szefie, oczekujemy na Twoją decyzję :) :*

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
3118
#sylvia nieaktywny
25 sierpnia 2011r. o 20:52
Witam wszystkich :*
Witam Ciebie Arturze :* :* :*
mam nadzieję na miłą niespodziankę w sobotę :)
3186
#arturkedzia nieaktywny
26 sierpnia 2011r. o 3:59
Witam Wszystkich !

Przepraszam że tak długo czekaliście na moje słowa wdzięczności ale mam nadzieję że mi wybaczycie bo pisanie idzie mi wolno i chciałem tekstem przekazać Wam swoje prawdziwe odczucia i emocje.

Moi Drodzy przyszedł czas na podsumowanie naszej akcji, która jak planowaliśmy miała zakończyć i zakończyła choć myślę że dla Wszystkich bardzo zaskakująco ale pełnym sukcesem. Chciałbym żebyście wiedzieli że każdy wpis, deklaracje gotowości do pomocy, uwagi, rady i komentarze miały dla mnie wielkie znaczenie nie tylko w sensie materialnym ale też psychicznym i emocjonalnym. Dostałem od Was kolejny ogromny zastrzyk pozytywnej energii co w mojej sytuacji jest bezcenne. Dziękuję Bogu że żyję w tak pozytywnie nastawionym do mnie społeczeństwie a Wam za ciepło i wielką sympatię którą każdego dnia mi okazujecie.

Myślę że Wy też dalibyście radę ale jak wiemy stało się tak, że akcję zakończyło pojawienie się anonimowego sponsora. Dla mnie to cudownie bo na końcu okazało się , że spełniło się nie jedno a dwa moje marzenia czyli będę miał wózek i szyny najazdowe do auta o których też (kilka osób o tym wiedziało) od dawna marzyłem. Za zgodą sponsora było to możliwe gdyż na wózek dostałem duży rabat i oba zakupy zamknęły się kwocie, którą otrzymałem na wózek.

A teraz podziękowania :
Na wstępie chciałbym bardzo podziękować mojej odważnej Przyjaciółce, która skopiowała moją prośbę z mego forum i założyła ten temat na ogólnym Bolec-info. To dzięki niej zaczęło się to poważne pozytywne zamieszanie. Dziękuję Ci Moja Przyjaciółko.

Ja o tej sytuacji dowiedziałem się trzy dni później od Sentinela. Przyznam się Wam bez bicia że ja bym nie miał odwagi tego zrobić. Gdy zobaczyłem ilość wpisów ich treść w tym wiele deklaracji i propozycji zbiórki pieniędzy byłem bardzo zaskoczony a dziś jestem szczęśliwy że tak się stało. Senti Tobie dziękuję za wyróżnienie tematu.

Dziękuję Emmemowi , Gazecie Bolec-info, Portalowi Bolec.Info i Danielowi Biernatowi z TV Łużyce za propozycję nagłośnienia i rozpropagowania medialnego oraz za pomoc w potencjalnej organizacji zbiórki.

Do Wszystkich uczestników tej akcji :

Przyjaciele : Podziękowania za Wasze zaangażowanie w pomoc dla mnie, nie do końca da się wyrazić słowami gdyż wzruszenia i radości jaka mnie teraz przepełnia gdy to piszę nie możecie zobaczyć ale uwierzcie mi proszę że tak właśnie jest.

Jestem bardzo wdzięczny i bardzo dziękuję Wszystkim którzy ofiarowali mi pomoc zarówno osobiście , tu na temacie, w prv. wiadomościach, jak i tym którzy chcieli zrobić to anonimowo bo taki wpis też był. Na pewno nigdy nie zapomnę Waszej spontanicznej gotowości do pomocy. Macie wielkie serca i dusze wrażliwe na potrzeby bliźnich. Jestem pewny że dobro które mi okazaliście już wkrótce wróci do Was ze zdwojoną siłą.

Moi Drodzy a teraz nie umniejszając roli Was Wszystkich biorących udział w tej akcji moje największe podziękowania kieruję do Ciebie Anonimowy Sponsorze :

Z ogromną wdzięcznością bardzo dziękuję Ci za dobry uczynek za hojność i akt wielkiego serca oraz wrażliwość na moje potrzeby. Twoją dobroć i wielką empatię nie da się zmierzyć żadną miarą. Jestem pewien że dobry uczynek który zrobiłeś też wróci do Ciebie ze zdwojoną siłą. . Z całego serca Ci tego życzę. Głęboko w to wierzę gdyż już wielokrotnie tego doświadczyłem. Mi też czasem udaje się komuś pomóc. To pomoc nie materialna nic wielkiego ale teraz mogę tu wszystkim udowodnić mając Ciebie oraz wszystkich bolecnautów i innych gotowych do pomocy za świadków, z jaką ogromną siłą to dobro do mnie wróciło.

Myślę że ten piękny gest, który mi uczyniłeś już ma wymiar ponadczasowy dla chorych i zdrowych. Dla chorych dałeś nadzieję że nawet w trudnych i beznadziejnych sytuacjach znajdą się ludzie albo taki ktoś jak Ty, kto mając takie możliwości wyciągnie pomocną dłoń i pomoże. Natomiast zdrowym pokazałeś oczywiście tym którzy jeszcze o tym nie wiedzą że taki prosty gest jak dzielenie się ze ,,słabszymi,, daje radość i zadowolenie zarówno tym którzy udzielają jak i tym którzy przyjmują tą pomoc i to niezależnie od jej wielkości. Mówi się że pieniądze szczęścia nie dają jednak Ty pokazałeś że użyte w odpowiedni sposób mogą i dają wiele radości i szczęścia. Na pewno 99% czytających teraz tak myśli a ja to napiszę. Jesteś wielkim człowiekiem ale nie przez to co masz, lecz przez to kim i jaki jesteś, nie przez to co posiadasz, lecz przez to czym dzielisz się z innymi. Na pewno nie będę w stanie Ci się odwdzięczyć ale obiecuję że będę się modlił o Twoje zdrowie abyś jeszcze nie raz mógł okazywać swoją nieskończoną dobroć sprawiając tym radość i szczęście potrzebującym pomocy. Bóg zapłać za wszystko co dla mnie zrobiłeś.

Jeszcze raz Wszystkim bardzo dziękuję. Pozdrawiam Was Ciepło. Artur Kędzia
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
26 sierpnia 2011r. o 8:21
arturkedzia napisał(a):

Anonimowy Sponsorze :

.... Jesteś wielkim człowiekiem ale nie przez to co masz, lecz przez to kim i jaki jesteś, nie przez to co posiadasz, lecz przez to czym dzielisz się z innymi. ...

I to jest właśnie sens życia , którego doszukiwał się swego czasu Grzdyl Ponury. Nauczyć się bezinteresownej Miłości , nauczyć się ... kochać bliźniego swego ...
Przyjmij również i moje skromne podziękowania Anonimowy Sponsorze . Artur nie zdradził mi Twojego nazwiska , chociaż usilnie nalegałem :)
Zyczę Ci , aby dobro uczynione innym wróciło do Ciebie ze zdwojoną siłą .
I oczywiście miłego dnia :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
5221
#Jowita nieaktywny
26 sierpnia 2011r. o 9:43
Witam wszystkich :* Arturze :* :*
Nie znoszę takich temperatur ;( mózg się gotuje ;(
Dobrze w takie dni być nad wodą, a najlepiej nad morzem .Gosiaczkowi i Sentusiowi pozazdrościć tylko :D Choć ja na pogodę na urlopie też nie miałam czego narzekać.
Cieszę się, że w końcu jest realna data dostawy Twojego "mesia" :) To już bliżej niż dalej :D Piękne są Twoje podziękowania :* :* :* Warto pomagać innym choćby dlatego by usłyszeć, wyczytać radość w Twoich słowach. ANONIMIE jesteś człowiekiem wielkiego serca :* :* :*
Miłego dnia wszystkim życzę :* No i weekendu również ;) :)
3225
#erjotka nieaktywny
26 sierpnia 2011r. o 15:10
Wzruszenie mnie ogarnęło, nie mam się do kogo utulić.... wytrzymam jakoś do wieczora.... Uściskałabym Anonima, ale nie wiem kim jest :) Za to wiem, że jutro uściskam szczęśliwego Artura... a nawet ucałuję :):):)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza