Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
28 sierpnia 2011r. o 1:55
Nic dodać , nic ująć Prezesie . Miejmy nadzieję , że następny termin jaki wyznaczy Ojciec Dyrektor będzie bardziej trafny :)
Nie wiem , czy się jutro obudzę , coś się kończy , coś zaczyna , na wszelki wypadek życzę miłej niedzieli :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3186
#arturkedzia nieaktywny
28 sierpnia 2011r. o 2:12
erjotka napisał(a): Za to wiem, że jutro uściskam szczęśliwego Artura... a nawet ucałuję :):):)

Eri wczoraj nie wyszło ale czy mogę trzymać Cię za słowo ? he he :* :*

Sylwia miały być niespodzianki a przez pogodę nici wyszły szkoda bo napewno byłyby fajne ale nadziei nie tracę że Cię innym razem zaskoczę he he tym że znów przy Tobie zupełnie stracę kontrolę nad tym co mówię a Ty jak zwykle mi to wspaniałomyślnie wybaczysz he he. :* :* :* :* :* :* :* :* :*
3225
#erjotka nieaktywny
28 sierpnia 2011r. o 2:19
Oczywiście Arturze, nie zawiodę .... mimo, że jeszcze nie wiemy kiedy się spotkamy, tulenie i buziaka ode mnie masz na pewno :)
3186
#arturkedzia nieaktywny
28 sierpnia 2011r. o 2:23
~xaa napisał(a): witajcie :*
BolecGrill nie wypalił ;( ...popsuła się pogoda wraz z nastrojem ;(
Już nie długo do szkoły i znów obowiązki :] ale damy radę.
Pozdrawiam :*

Xaa nie wypalił ale jeszcze wypali. Pogoda zamknęła nas do ,,aresztu,, ale dziś wychodzimy he he. Tak wszystko co dobre szybko się kończy choć nie które dzieci chcą już wracać do szkoły. :* :* :* :*

Paniusiu wierzę że sobie poradziłeś he he

Miłej niedzieli Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
28 sierpnia 2011r. o 9:50
Wstałem Prezesie i nawet chce mi się żyć , hm patrz pan jaki uberaszung . Trzym się Arturze , biorę się , przy niedzieli , wybacz Boże , za naprawianie rzeczy zepsutych :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
3118
#sylvia nieaktywny
28 sierpnia 2011r. o 10:57
arturkedzia napisał(a): Sylwia miały być niespodzianki a przez pogodę nici wyszły szkoda bo napewno byłyby fajne ale nadziei nie tracę że Cię innym razem zaskoczę he he tym że znów przy Tobie zupełnie stracę kontrolę nad tym co mówię a Ty jak zwykle mi to wspaniałomyślnie wybaczysz he he. :* :* :* :* :* :* :* :* :*

Oj Arturze okazji do zaskoczenia będzie jeszcze bez liku :) Niestety Grill nie wypalił chociaż ja się stawiłam na miejscu :) Ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło i przenieśliśmy grilla do mnie :)
Pozdrawiam Cię gorrrąco i czekam na następne spotkanie :* :* :* :* :*
~xaa niezalogowany
28 sierpnia 2011r. o 13:38
DZIENDOBEREK :* :D
pogoda sprzyja grillowaniu,więc teraz kawka a potem sama muszę sprzęt odpalic i zakończenie wakacji będzie udane :]
sama tylko muszę przy ogniu stanąc,a co z tego wyjdzie,to się okaże :D
Miłego dzionka Tobie :* :* :* i domownikom :*
3145
#hemi nieaktywny
28 sierpnia 2011r. o 21:55
to był sygnał ,że same szyny nie wystarczą aby naprawdę oblewać sukces,po prostu musisz na ognisko zjechać po tych super szynach własnym nowym mercedesem i tyle:D
Jak to niektórzy drifterzy mówią ALBO GRUBA ALBO WCALE!!
Wczoraj niektórzy tak walczyli,że albo dzwon albo wygraja:)
Masz Arczi fotki z wczoraj:)

Powie tylko tyle,że wchodzili sobie w pełnym slizgu pod zderzak,pod lusterko i nie patyczkowali się:)[img=1314561164_trha5bk.jpg]

Dopisane 28.08.2011r. o godz. 21:53:

czasem w walce traciło sie zderzak lub inne elementy:D[img=1314561227_pt6x60z.jpg]

Dopisane 28.08.2011r. o godz. 21:55:

czasem potyczka kończyła się zwycięstwem silniejszego psychicznie,jak ktos nie wytrzymał nacisku tego co "idzie albo grubo albo wcale" popełniał błąd i lądował poza trasą:)[img=1314561341_6u315az.jpg]

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza