Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
2945
Mgosia
2 września 2011r. o 20:30
arturkedzia napisał(a):

GosiaM zapytałem ale odpowiedzi takiej byłem pewny . Mimo sklerozy domyślam się też którą część ciała masz na myśli włosy ? żartuję he he. Znalazłem coś dla Ciebie żebyś nie musiała podskakiwać piękne ballady lubisz ?

Obawiam się , że ja nie miałam tej samej na myśli , albo tylko tak mi się zdaje :D :P:P...no dobra miałam :> :> :D
Piękne ballady a wraz z nimi wspomnienia, tak odległe a wciąż żywe ......
Niech to wszystko tra i co .. że tylko w pamięci :)

&feature=related

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3186
#arturkedzia nieaktywny
3 września 2011r. o 0:20
erjotka napisał(a): Arturze ja Tobie wszystko wyszeptam :) A Ty mi powiesz co o tym myślisz :):):)

Witam Wszystkich !
Dziś był kolejny piękny dzień i miałem znów sympatyczne odwiedzinki. Odwiedziła mnie kolejna Przyjaciółka. Czas szybko nam poleciał na pogawędce na różne tematy damsko-męskie z przewagą damskich he he. A teraz informacja wieczoru. W poniedziałek będę na 100% wiedział kiedy będzie wózek.

Erjotko oczywiście bądź wola Twoja a ja z wielką uwagą Cię wysłucham i w miarę moich skromnych możliwości szepnę Ci co o tym myślę. Myślę że już niedługo będzie ku temu okazja :* :*
3655
#Kava nieaktywny
3 września 2011r. o 0:38
arturkedzia napisał(a): Kavo a u Ciebie jest jaka pora roku ?

Spokojnej nocy! :)
3186
#arturkedzia nieaktywny
3 września 2011r. o 2:09
GosiaM napisał(a):
Obawiam się , że ja nie miałam tej samej na myśli , albo tylko tak mi się zdaje :D :P:P...no dobra miałam :> :> :D
Piękne ballady a wraz z nimi wspomnienia, tak odległe a wciąż żywe ...... Niech to wszystko tra i co .. że tylko w pamięci :)

GosiaM oboje wiemy o co chodzi tylko nie mamy odwagi napisać he he

Dla mnie wspomnienia to potężna broń w walce z teraźniejszością. Przyznaje się nie jestem twardzielem bo łzy towarzyszą mi często gdy słucham i wspominam różne sytuacje kiedy byłem jeszcze sprawniejszy. Są utwory przy których odrazu mięknę i wcale się tego nie wstydzę np.

&feature=related

Dopisane 03.09.2011r. o godz. 02:09:

Zmykam. Miłego wekendu Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :*
~xaa niezalogowany
3 września 2011r. o 11:25
arturkedzia napisał(a):

Dla mnie wspomnienia to potężna broń w walce z teraźniejszością. Przyznaje się nie jestem twardzielem bo łzy towarzyszą mi często gdy słucham i wspominam różne sytuacje kiedy byłem jeszcze sprawniejszy. Są utwory przy których odrazu mięknę i wcale się tego nie wstydzę ...

witam :* są takie dni...:(...
i właśnie mnie taki "dół"złapał,ale są wspomnienia,mam jakieś marzenia,i żyję z nadzieją na lepsze jutro :) czego Tobie i wszystkim życzę :*
&feature=related
Artur,miłego :* itd., :)
coś mi dziś robota nie idzie :/
2945
Mgosia
3 września 2011r. o 14:03
arturkedzia napisał(a):
GosiaM
Dla mnie wspomnienia to potężna broń w walce z teraźniejszością. Przyznaje się nie jestem twardzielem bo łzy towarzyszą mi często gdy słucham i wspominam różne sytuacje kiedy byłem jeszcze sprawniejszy. Są utwory przy których od razu mięknę i wcale się tego nie wstydzę np.

Oprócz pięknych wspomnień istnieje jeszcze coś takiego jak wyobraźnia .
I dzięki niej można odnaleźć wszystko to czego nam brakuje, czego nigdy w życiu realnym mieć nie będziemy. Przenosząc się w ten magiczny świat, łatwiej jest pokonać szarość dnia codziennego, przywrócić utracony uśmiech . Bywa tak, że ten wymyślony świat jest naszą oazą do której uciekamy, by naładować baterie tak potrzebna do dalszej egzystencji .... sama często się wzruszam słuchając tamtych piosenek , choć nie mam takich powodów jak Ty . Jednak zdając sobie sprawę z uciekającego czasu, z przemijania jest mi czegoś żal, czegoś brak.... być może młodiosci ..

:) :) :)

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
3145
#hemi nieaktywny
4 września 2011r. o 18:06
Arczi to jutro dowiesz sie kiedy Merol przyjeżdża ,tak?? tez czekamy na to info:)

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
2951
#Anonim2951 nieaktywny
5 września 2011r. o 17:34
Oj Artur, Artur : )

Czółko pozytywni.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.