:) :) :)
Wszystkiego co najlepsze , samych pięknych i słonecznych dni :)
Spełnienia marzeń i jak widać niektóre się spełniają ;)
Radości z tego co jest , nigdy tęsknoty za tym co było i co być mogło.
A wszystko co przed Tobą niech będzie piękną i miłą niespodzianką :)
:) :) :)
[img=1315519293_ognwkmg.jpg]
"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
GosiaM piękne są te życzenia bardzo Ci dziękuję w tym roku marzenia spełniły mi się z wielką nawiązką. Jeszcze długo będę to przeżywał a to wszystko dzięki fantastycznym ludziom których mam wokół siebie. Dziękuję Bogu że tak jest. :* :*
Magmnum 44 dokładnie taka miała być wypasiona i praktyczna
czeka ją dwie małe korekty i będę śmigać jak prawdziwym mercem he he. Dzięki za muzyczne życzonka :* :* :*
Arturo - z okazji URODZIN.. Przyjmij proszę życzenia..
..abyś odnalazł w ciszy swoje myśli i marzenia, w bliskich Ci osobach siłę i piękno stworzenia, w otaczającym świecie radość istnienia, w kolorach - smak i zapach..
..by zawsze otaczali Cię oddani przyjaciele..
..abyś został tak wyjątkową osobą, jaką jesteś teraz..
Arturo - z okazji URODZIN.. Przyjmij proszę życzenia..
..abyś odnalazł w ciszy swoje myśli i marzenia, w bliskich Ci osobach siłę i piękno stworzenia, w otaczającym świecie radość istnienia, w kolorach - smak i zapach..
..by zawsze otaczali Cię oddani przyjaciele..
..abyś został tak wyjątkową osobą, jaką jesteś teraz..
Kavo bardzo Ci dziękuję za takie piękne pełne sympatii dla mnie życzenia. Marzenia właśnie mi się spełniły dzięki wspaniałym ludziom a teraz idę spać bo dziś i jutro muszę mieć dużo siły na realne niewątpliwie bardzo dla mnie wzruszające wydarzenia he he.
ARTURZE
W pogoni za dobrymi dniami
każdy traci życia połowę.
A wystarczy iść z otwartymi ramionami
i wysoko unieść głowę.
Każdy ma swoją gwiazdę szczęścia,
która jest tylko dla Niego,
ale nie każdy potrafi
uważnie patrzeć w niebo
Chciałam Ci, szczególnie dzisiaj podziękować, za to, że uczysz mnie, jak szeroko należy otwierać te ramiona, jak patrzeć w niebo, a jednocześnie zauważać, to co na ziemi, jak być wrażliwą na potrzeby innych i dzielić się radością, czasem, mimo własnych trosk.
DZIĘKUJĘ :* :* :*
&feature=related
"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
Arturze Drogi, przyjmij z okazji Twych urodzin zyczenia hojnych i szczodrych lask bozych, aby Twoje zycie przynioslo stokrotny plon w postaci piekna, dobra, radosci i szlachetnosci.
Moim zyczeniom towarzysza modlitwy w Twoich intencjach, jak rowniez wdziecznosc Panu Bogu za lata Twojego zycia. A tak po pogansku, to oczywiscie STO LAT!
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.