Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
2091
#mała Mi nieaktywny
9 września 2011r. o 19:47
Arturze...
Życzę Ci przede wszystkim dużo zdrowia, bo to potrzebne jest każdemu z nas :) życzę dużo śmiechu, bo to pozwala lżej oddychać....;) życzę samych dobrych wyborów, gdy okaże się, że jesteś na dróg rozstaju :) byś poznawał tylko ludzi - aniołów ;) by te z Twoich marzeń, które spłonęły, powstały z popiołów :) Życzę optymizmu od stóp po czubek głowy - tak jak do tej pory, nie zmieniaj się! ;) i abyś nadal zarażał nas wszystkich swoją niesamowitą pogodą ducha i charyzmą! Życzę Ci miłości, która jest ważniejsza od wszelkich dóbr :) no i dziękuję Ci za to po prostu, że jesteś....:*

no i dlaczego zepsułeś mi niespodziankę dla Ciebie porannym telefonem???
:]

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3046
#sentinel nieaktywny
9 września 2011r. o 19:58
Jeszcze takie fotki Artur przesyła:

[img=1315591047_i6aui6e.jpg]
[img=1315591062_fzlqzl0.jpg]
[img=1315591077_h9xzhk6.jpg]

GG 2563898
5183
magnum44
9 września 2011r. o 20:43
Arturze :)

"Wszystko co jest Twoim marzeniem,
co jest i będzie w przyszłości,
niech nie przemija westchnieniem,
lecz niech się spełni w całości."

Wszystkiego co jest najpiękniejsze
dla Ciebie Kochany :* :*

:* :*

Niczego w życiu nie należy się bać, należy to tylko zrozumieć. M.S.C.
~~~ niezalogowany
9 września 2011r. o 21:29
Trzymam kciuki i powodzenia ;)
3145
#hemi nieaktywny
9 września 2011r. o 21:39
a my wrócili z urodzinowych odwiedzinek,było nas 7 sztuk,tj.5 nautów plus dzieciaki:)i jak zwykle godzinna wizyta przedłużyła sie do prawie 4h i jak zwykle "paszy" było jak na dobrym weselu tylko vodki brak (albo chcący wypić kierowcy albo niechcący wypic abstynenci siak czy tak na urodzinowe procenty przyjdzie czas jutro:P):D

Jeszcze raz najlepszego:):)

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
9 września 2011r. o 22:11
Ale damy w palnik .... jak znajdę Kierownika Transportu :D :D :D Dobrej nocy Domownicy :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
3118
#sylvia nieaktywny
10 września 2011r. o 1:38
Arturze Życzę Ci...
...spokojnego snu
i radosnego przebudzenia;
...abyś czasami mogł sobie pozwolić na to,
czego od dawna pragnąłeś,
a nie tylko na to, co musi Ci wystarczyć;
...tylu dobrych wspomnień, abyś dzięki nim
mogł przetrwać złe chwile;
...wiosny - tego zachwytu,
który ciągle przerasta Twoje oczekiwania;
...abyś zawsze był komuś potrzebny;
...tej radości, gdy czyjaś twarz
rozjaśnia się na Twój widok,
...radości myślenia, ostrości spojrzenia,
triumfu zrozumienia
...słońca, które pomimo zła i okrucieństwa tego świata, dzień po dniu wstaje i obdarza nas ciepłem swoich promieni.
...dobrych, mądrych i oddanych przyjaciół.... :* :* :* :* :* :* :* :*
3186
#arturkedzia nieaktywny
10 września 2011r. o 2:53
Chciałam Ci, szczególnie dzisiaj podziękować, za to, że uczysz mnie, jak szeroko należy otwierać te ramiona, jak patrzeć w niebo, a jednocześnie zauważać, to co na ziemi, jak być wrażliwą na potrzeby innych i dzielić się radością, czasem, mimo własnych trosk.

E bardzo Ci dziękuję za wierszyk i tyle pięknych określeń i komplementów . To dla mnie wielki zaszczyt i przyjemność być dla Ciebie inspiracją do wspaniałych refleksji w naszym czasem trudnym i skomplikowanym życiu. Dla mnie jesteś uosobieniem ciepła i wrażliwości które sprawia że w Twoim towarzystwie moje akumulatory odzyskują sprawność. Jak widzisz korzyści są obustronne . A to do odebrania po południu :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* i CD ......... rozmowy.

Dopisane 10.09.2011r. o godz. 02:53:

Witam Wszystkich !

Obiecuję Wam że po wekendzie dokończę odp. na pozostałe piękne życzenia i opiszę jaką wczoraj niespodziankę miałem itd. a tym czasem zmykam bo dziś będzie piękna pogoda i ważny dla mnie dzień. Do zobaczenia. Miłego wekendu Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.