Niech ten radosny dzień
na zawsze Twe troski odsunie w cień
i niech się śmieje do Ciebie świat,
blaskiem szczęśliwych i długich lat!
Dużo zdrowia ,szczęścia i radości,
Moc najpiękniejszych wrażeń
I spełnienia wszystkich marzeń.
:* :* :* :* :* :* :*
&feature=related
I, aby cieszyła się zawsze Twoja buzia i serce tak jak na fotce z nowym "mesiem". :* :* :* :*
hemi napisał(a): Panno i E u nas będzie chyba komplet bo dołącza się do nas Igi z jedna nautką,tak więc chyba musisz uruchomic swa bestię na piatek:) ciekaw jestem kto by sie jeszcze pisał?? jak tam erio,sylvia czy inni??
a jednak będziemy we trójkę bez jednej nautki(praca),tak więc Igi (kierujący),Kasia (navigująca) i jo (stukajacy sie kielonkiem za Twe zdrowie:D)
Dopisane 09.09.2011r. o godz. 08:34:
a poza tym chyba by się przydały jakieś zyczonka od jak to czasami piszesz Chemiego:P:P i rzecz jasna Kasi:)
Wszyscy wczesniej wrzucili już wszystkie urodzinowe filmiki z youtuba i nic mi nie zostało ;(
Ha wiem!! "Erłeka"!! a masz kilka fajnych wijących sie panien ,a co!!!!:D
Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
#Pannazdzieckiem nieaktywny 9 września 2011r. o 8:42
Szefuniu będziemy o siedemnastej , to się dogadamy , a przy okazji pomożemy z tymi stołami. Póki , co najlepszego :D
Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Wszystko, co było Twoim marzeniem..
co jest i będzie w przyszłości,
niech nie mija z cichym westchnieniem
lecz się spełni w całości.
Wszystko, co piękne i upragnione
niech będzie w Twoim życiu spełnione!
Arturze ! Zastanawiałam się chwilkę czego mogę Ci życzyć i stwierdziłam, że zdecydowanie życzę Ci miłości :) Życzę Ci, żeby na Twojej drodze pojawiła się kobieta, która pokocha Cię całym sercem z wzajemnością, i z którą będziesz bardzo, bardzo szczęsliwy :)
PS Moje życzenia zawsze się spełniają, więc bądź uważny, bo może już gdzieś wygląda z za krzaka :)
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.