Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
4834
#nieznajomy nieaktywny
14 września 2011r. o 20:36
Jak spotkamy się to sprawdzimy,kto pierwszy odpadnie :D ,ok?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
7632
#VIP007 nieaktywny
14 września 2011r. o 20:45
E napisał(a): Arturze, Ty się zastanawiasz, co możesz dzisiaj ?? Pomyśl, dla ilu ludzi Jesteś kimś ważnym. Twoje działania, wspieranie nas, te emocje, które nam przekazujesz, to jest dzisiejszy Artur. Takim zna Cię wielu ludzi, takim Cię polubiliśmy i wpisaliśmy w swoje życie. Dziś stworzyłeś "rodzinkę" w swoim domku, wielu z nas, dzięki Tobie poznało się w realu. Więc nie miej żadnych wątpliwości, co do swojej mocy :> :D :* :* :*

Kurcze ,pięknie napisane, sama prawda .Fakt to co uczynił Artur jest czymś nie powtarzalnym i pięknym .Nie ma osoby, która tutaj zagląda i nie myśli o Tobie Arturze,,,,NIECH MOC BĘDZIE Z TOBĄ :D i te piękne dziewczyny które Cię znają ;) :D :P
5221
#Jowita nieaktywny
14 września 2011r. o 21:58
W kontekście wcześniejszej wypowiedzi i porównania (narcyzem jestem)O Nie wiem czy jestem piękna ,raczej "stara", ale to są moje klimaty i ARTUR .... :) więcej nie trzeb pisać...Arturze ;) chyba mnie znasz.. :*
5183
magnum44
15 września 2011r. o 0:37
Arturze, cieszę się, że impreza była udana :)
Jesteś superowym "Panem domu", który dba o swoich gości - Przyjaciół :)
Zdjęcia świetne.

:)

PS. Wiem dlaczego tyle pięknych Pań Cię otacza ;)
Jak się ma zniewalający uśmiech, piękne oczy i Wielkie Dobre serce :* :* :* :* :* :*
Pozdrawiam Domowników :)

Niczego w życiu nie należy się bać, należy to tylko zrozumieć. M.S.C.
3186
#arturkedzia nieaktywny
15 września 2011r. o 3:15
Jowita napisał(a): Niech ten radosny dzień
na zawsze Twe troski odsunie w cień
i niech się śmieje do Ciebie świat,
blaskiem szczęśliwych i długich lat!
Dużo zdrowia ,szczęścia i radości,
Moc najpiękniejszych wrażeń
I spełnienia wszystkich marzeń.

I, aby cieszyła się zawsze Twoja buzia i serce tak jak na fotce z nowym "mesiem". :* :* :* :*

Jowito bardzo dziękuję Ci za te radosne życzenia urodzinowe. Poczucie humoro mam od dawna ale od urodzin i z powodu ,,meśka,, buzia mi się jakoś częściej cieszy a serce nie dość że się cieszy to jeszcze rośnie gdy widzę wpisy że moje istnienie jest dla Was ważne. Pięknie jest móc czuć się komuś potrzebnym, reasumując Twoje życzenia już mi się spełniły i to z dużą nawiązką. Jeszcze raz dzięki :* :* :* :* :* :* :*

Witam Wszystkich !

Powoli odrabiałm zaległości. Codziennie będę odp. na kolejne życzenia aż Wszystkim podziękuję. To dla mnie bardzo ważne.
Buziaczki ślę dla oczekujących za cierpliwość :* :* :* :* :*

Dopisane 15.09.2011r. o godz. 02:33:

Dziś u mnie był kolejny dzień miłych odwiedzin pod kątem urodzin szyn i ,,meśka,,. Były dwa toasty z super wieloowocowego słodziutkiego trunku własnej produkcji no i przysnęło mi się przed kompem z tej radości i ,,zmęczenia,, he he. Teraz spać się już nie chce ale trzeba zaraz na łóżko śmigać i znów rosną mi zaległości no ale ,,mesiek,, wymaga poświęceń i wiem że to rozumiecie i wybaczycie mi te bumelki tutaj he he Kobietką w ramach przeprosin ślę :* :* :* :* :*
ale Was Panowie nie będę całował chyba to zrozumiałe he he

Dopisane 15.09.2011r. o godz. 02:45:

Jowita napisał(a): Mam nadzieję, że jak się spotkamy to obejrzę wszystkie fotki z Twojego przyjęcia.

Jowito no pewnie zrobimy sesję TV ale z 2 godzinki na to sobie zarezerwuj. Jeszcze ich nie mam ale jak znam VIPA7 to zdj. jest sporo. :* :* :* :* :*

Dopisane 15.09.2011r. o godz. 03:08:

Pannazdzieckiem napisał(a): Możesz jeszcze więcej i robisz to . Po Twoich działaniach widać wyraźnie , że Łącznościowiec , to powołanie , nie profesja :)

Paniusiu To znaczy że więcej robię nic nie robiąc i do tego łączę ? he he Skoro tak przyjmuję Twoją wersję i powiem Ci że to niby więcej robienie sprawia mi ogromną przyjemność.

Miłego dnia Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :* :* :*

Dopisane 15.09.2011r. o godz. 03:15:

nieznajomy napisał(a): Witam :) ,zgadzam się z Panniusią,możesz wszystko czynić słowami,dam przykład-Ranna tak nasłuchała się Ciebie,że w nocy odreagowała myśląc,że to ja Ją smyram :D a o sobie nie napiszę bo mi wstyd :P .

Nieznajomy to fakt teraz to wszystko temu gadaniu zawdzięczam ale żeby aż tak jak piszesz to jestem zaskoczony he he :* :* :* :* :*
~zraniona niezalogowany
15 września 2011r. o 8:06
arturkedzia napisał(a):
Były dwa toasty z super wieloowocowego słodziutkiego trunku własnej produkcji

Artur czy musimy sie o ciebie martwic?? ;) tak co nam na odwykowce nie wyladujesz hehehe :D :*
Witam wszytskich ,caluje i pozdrawiam :*
4834
#nieznajomy nieaktywny
15 września 2011r. o 9:09
Witam :*
Ranniusia,o odwyk dla Artura nie będziemy musiały się martwić,jeśli częściej będziemy jeździć w odwiedziny i pomożemy nie wpaść w nałóg czyli wypijemy 2/3(czyli po 1/3 na głowę)tego co teraz pije :P
Szukam(nie tłumaczyć na Czeski ;) )kierowcy :D
~zraniona niezalogowany
15 września 2011r. o 9:13
To jak tak,to predzej czy pozniej spotkamy sie wszyscy u AA :| ciekawam jestem kto pierwszy sie tam znajdzie :P Ps. kto pierwszy tam sie znajdzie-ten czeka na reszte :D lece dalej sprzatac :P
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza