Jowita napisał(a): Niech ten radosny dzień
na zawsze Twe troski odsunie w cień
i niech się śmieje do Ciebie świat,
blaskiem szczęśliwych i długich lat!
Dużo zdrowia ,szczęścia i radości,
Moc najpiękniejszych wrażeń
I spełnienia wszystkich marzeń.
I, aby cieszyła się zawsze Twoja buzia i serce tak jak na fotce z nowym "mesiem". :* :* :* :*
Jowito bardzo dziękuję Ci za te radosne życzenia urodzinowe. Poczucie humoro mam od dawna ale od urodzin i z powodu ,,meśka,, buzia mi się jakoś częściej cieszy a serce nie dość że się cieszy to jeszcze rośnie gdy widzę wpisy że moje istnienie jest dla Was ważne. Pięknie jest móc czuć się komuś potrzebnym, reasumując Twoje życzenia już mi się spełniły i to z dużą nawiązką. Jeszcze raz dzięki :* :* :* :* :* :* :*
Witam Wszystkich !
Powoli odrabiałm zaległości. Codziennie będę odp. na kolejne życzenia aż Wszystkim podziękuję. To dla mnie bardzo ważne.
Buziaczki ślę dla oczekujących za cierpliwość :* :* :* :* :*
Dopisane 15.09.2011r. o godz. 02:33:
Dziś u mnie był kolejny dzień miłych odwiedzin pod kątem urodzin szyn i ,,meśka,,. Były dwa toasty z super wieloowocowego słodziutkiego trunku własnej produkcji no i przysnęło mi się przed kompem z tej radości i ,,zmęczenia,, he he. Teraz spać się już nie chce ale trzeba zaraz na łóżko śmigać i znów rosną mi zaległości no ale ,,mesiek,, wymaga poświęceń i wiem że to rozumiecie i wybaczycie mi te bumelki tutaj he he Kobietką w ramach przeprosin ślę :* :* :* :* :*
ale Was Panowie nie będę całował chyba to zrozumiałe he he
Dopisane 15.09.2011r. o godz. 02:45:
Jowita napisał(a): Mam nadzieję, że jak się spotkamy to obejrzę wszystkie fotki z Twojego przyjęcia.
Jowito no pewnie zrobimy sesję TV ale z 2 godzinki na to sobie zarezerwuj. Jeszcze ich nie mam ale jak znam VIPA7 to zdj. jest sporo. :* :* :* :* :*
Dopisane 15.09.2011r. o godz. 03:08:
Pannazdzieckiem napisał(a): Możesz jeszcze więcej i robisz to . Po Twoich działaniach widać wyraźnie , że Łącznościowiec , to powołanie , nie profesja :)
Paniusiu To znaczy że więcej robię nic nie robiąc i do tego łączę ? he he Skoro tak przyjmuję Twoją wersję i powiem Ci że to niby więcej robienie sprawia mi ogromną przyjemność.
Miłego dnia Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :* :* :*
Dopisane 15.09.2011r. o godz. 03:15:
nieznajomy napisał(a): Witam :) ,zgadzam się z Panniusią,możesz wszystko czynić słowami,dam przykład-Ranna tak nasłuchała się Ciebie,że w nocy odreagowała myśląc,że to ja Ją smyram :D a o sobie nie napiszę bo mi wstyd :P .
Nieznajomy to fakt teraz to wszystko temu gadaniu zawdzięczam ale żeby aż tak jak piszesz to jestem zaskoczony he he :* :* :* :* :*