Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
4834
#nieznajomy nieaktywny
16 września 2011r. o 9:38
Witam :*
Czyli to już ?? :) :) :) :* :* :* :* ale fajnie :*
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3225
#erjotka nieaktywny
16 września 2011r. o 10:45
Gratulacje serdeczne dla babci i dla mamy :)
Ja niestety weekend mam chorujący :(

Buziole dla Was :*
6979
E
16 września 2011r. o 17:52
Pannazdzieckiem napisał(a): Nie wiem , czy E nie będzie wściekła

Przecież ja zawsze wiedziałam, że Paniusia ma długi język :> Wszyscy, którzy mieli wiedzieć, to wiedzieli :P

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
3118
#sylvia nieaktywny
16 września 2011r. o 18:03
Kochana E GRATULACJE!!!!!!!!!!!!! :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* Jesteś najpiękniejsza babcią świata :)
6979
E
16 września 2011r. o 18:07
Dziękuję Wam Kochani :* Jestem baaardzo szczęśliwa, że to "cudo" już jest z nami i że wszystko poszło jak należy :) :) :) :) :) Dziękuję też za życzenia na priv :*

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
4834
#nieznajomy nieaktywny
16 września 2011r. o 19:12
E,a ja nie wiedziałam,że Panna ma długi język bo i skąd :D
Jakbyś nie powiedziała to bym nie wiedziała :P
4067
#zraniona nieaktywny
16 września 2011r. o 19:29
ze panniusia ma dlugi jezyk... to jak nie E to kto ma to wiedziec?? :D
3655
#Kava nieaktywny
16 września 2011r. o 20:23
Ale największą gafę i tak strzeliłam ja :D

Chciałam dobrze.. a wyszło... jak zwykle :| :D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.