Witam
Zaganiana jestem :D ostatnio hehe
E bardzo pięknie ujęłaś w słowa to, co wszyscy myślą :)
Artur jest dla mnie mega pozytywnym człowiekiem, wszelkie moje problemy są niczym, jak patrzę na to, jaką stoczył walkę, jaką ma siłę ...
ehhh...
A wczoraj miałam niespodziankę!! I czekam z niecierpliwością na .... : ))))
Pozdrawiam serdecznie i ja i Puchatek, i zmykam szykować się do pracy :*
E napisał(a): Arturze, pomyśl, dla ilu ludzi Jesteś kimś ważnym. Twoje działania, wspieranie nas, te emocje, które nam przekazujesz, to jest dzisiejszy Artur. Takim zna Cię wielu ludzi, takim Cię polubiliśmy i wpisaliśmy w swoje życie.
VIP007 napisał(a): pięknie napisane, sama prawda .Fakt to co uczynił Artur jest czymś nie powtarzalnym i pięknym .
erjotka napisał(a): Artur jest dla mnie mega pozytywnym człowiekiem
No wiecie.. :| Tak wszystko ładnie wyrazić, że dla Kavy nie zostało już nic do dodania :| :)
Cóż, skoro wyjątkowy człowiek jakim jest Artur skupia wokół siebie wyjątkowych ludzi, jakimi jesteście Wy.. to chyba faktycznie nie pozostaje nic do dodania :)
a witom i jo:) odnośnie prezesa to nic dodać ,nic ująć,osoba o mega pozytywnym nastawieniu do zycia i do ludzi:)
Jo mam dziś kolejny subarowy wieczer i ogarniamy razem z pewnym nautą pewien gruby plan:D
Pozdrawiam prezesa jak i całą familię z tematu:)
Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
hemi napisał(a): [>:a poza tym chyba by się przydały jakieś zyczonka od jak to czasami piszesz Chemiego:P:P i rzecz jasna Kasi:)
Wszyscy wczesniej wrzucili już wszystkie urodzinowe filmiki z youtuba i nic mi nie zostało ;(
Ha wiem!! "Erłeka"!! a masz kilka fajnych wijących sie panien ,a co!!!!:D
Chemi i Crow Wasze oryginalne życzonka oglądałem i jakiś taki jestem że zupełnie odechciało mi się spać he he. Bardzo Dziękuję że dbacie o to bym miał prawidłowe krążenie he he :)
Dopisane 16.09.2011r. o godz. 01:38:
bax napisał(a): Wszystko, co było Twoim marzeniem..
co jest i będzie w przyszłości,
niech nie mija z cichym westchnieniem
lecz się spełni w całości.
Wszystko, co piękne i upragnione
niech będzie w Twoim życiu spełnione!
Bax bardzo dziękuję za życzonka planów mam dużo i było by super gdyby mi się spełniły w całości :* :*
Dopisane 16.09.2011r. o godz. 01:41:
erjotka napisał(a): Wszystkiego najlepszego kochany!!
Resztę masz w wiadomości prywatnej :*:*:*
Eri bardzo Ci dziękuję za piękny życzenia na prv :* :* :* :*
Dopisane 16.09.2011r. o godz. 02:00:
~zraniona napisał(a): No i odemnie Panie Arturze wszytskiego nalepszego,spelnienia marzen,a przedewszytskim ZDROWIA;ZDROWIA i jeszcze raz ZDROWIA :* :* :* :*
Zraniona jaki panie ? Bardzo Ci dziękuję za życzenia które już w dużej części mi się wł. spełniły no może ze zdrowiem chciałbym więcej osiągnąć i tu aż tak dobrze nie jest ale pracuję nad tym żeby ten stan po prawić na lepszy :* :* :*
Dopisane 16.09.2011r. o godz. 02:08:
nieznajomy napisał(a): 100 lat 100 lat niech żyje,żyje nam ... :* :* :* :*
Nieznajomy obiecuję że zrobię co będę mógł he he. Bardzo Ci dziękuję Ci za życzonka długowieczności :* :* :* :* :* :*
Dopisane 16.09.2011r. o godz. 02:27:
Witam Wszystkich !
Dziś dostałem bardzo miły telefon z wspaniałą informacją od mojej jednej Przyjaciółki która oznajmiła mi że została Babcią zresztą bardzo młodą. Gratuluję Ci Przyjaciółko i cieszę się razem z Tobą. I znów będzie okazja do toastów he he
Dopisane 16.09.2011r. o godz. 02:51:
E napisał(a): Arturze, Ty się zastanawiasz, co możesz dzisiaj ?? Pomyśl, dla ilu ludzi Jesteś kimś ważnym. Twoje działania, wspieranie nas, te emocje, które nam przekazujesz, to jest dzisiejszy Artur. Takim zna Cię wielu ludzi, takim Cię polubiliśmy i wpisaliśmy w swoje życie. Dziś stworzyłeś "rodzinkę" w swoim domku, wielu z nas, dzięki Tobie poznało się w realu. Więc nie miej żadnych wątpliwości, co do swojej mocy :> :D :* :* :*
E Moja Droga Ty to mnie tak tu na komplementowałaś że ja urosłem ze 165 cm - 180 cm i zaczynam lewitować he he a tak poważnie to ja mam nadzieję że jeszcze długi czas będę mógł z wielką przyjemnością przebywać w Naszym ,,rodzinnym,, towarzystwie . Funkcja łącznika bardzo mi odpowiada nie mówiąc już o stołku prezesa he he. Ty też od wczoraj masz bardzo poważne stanowisko gratuluję jeszcze raz i :* :* :* :*
Dopisane 16.09.2011r. o godz. 03:12:
magnum44 napisał(a): Arturze, cieszę się, że impreza była udana :)
Jesteś superowym "Panem domu", który dba o swoich gości - Przyjaciół :)
Zdjęcia świetne.
PS. Wiem dlaczego tyle pięknych Pań Cię otacza ;)
Jak się ma zniewalający uśmiech, piękne oczy i Wielkie Dobre serce :* :* :* :* :* :*
Magnum 44 To fajni goście tworzą fajną atmosferę na takich imprezkach a gospodarz może tylko się cieszyć że goście są zadowoleni bo ma poczucie że wszystko jest ok. choć w tym przypadku to wszyscy byliśmy gospodarzami i gośćmi bo każdy coś zrobił żeby to przyjęcie było takie udane. Uśmiech kidyś może taki był oczy ale serce pozostało nie zmienione przyznaję chociaż to mi zostało :* :* :* :* :* :* :*
Dopisane 16.09.2011r. o godz. 03:14:
Zmykam. Miłego dnia Wszystkim życzę :* :* :* :* :*
arturkedzia napisał(a):
że została Babcią zresztą bardzo młodą.
dziekuje Atur za ta wspaniala informacje, ;D wlasnie dzwonilam i pogratulowalam :D no teraz na mnie kolej,moja corka ma na 15 nastepnego miesiaca termin ;) a potem znowu sie imprezka szykuje :D tylko nie wiem czy tak szybko od niej wroce,bo jak bede miala malenstwo na rekach to nie ebde chciala oddac :| Wiec Artur do tej pory masz wytrzezwiec :D zeby moc z nami jeszcze to BABCINE opic :D :*
Witam wszytskich i pozdrawiam :* :*
Ja również GRATULUJĘ :* :* :* Nawet nie wiecie jak mocno się kocha tych małych Terrorystów :D
Witam wszystkich i miłego dnia życzę :* No oczywiście przypominam, że to już prawie weekend :D
Arturze dla Ciebie jak zwykle buziolki :* :* :*
#Pannazdzieckiem nieaktywny 16 września 2011r. o 8:31
Nie wiem , czy E nie będzie wściekła , że publicznie Ją od Babci wyzywają :) Ale znając Jej charakter , to uśmiechnie się :)
Oczywiścia Gratulacje , dla E i Ufciaka . Już nie mogę się doczekać , kiedy zobaczę :D
Miłego dnia Tobie Arturze i Domownikom :D :D :D
Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.