Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
6979
E
16 września 2011r. o 21:27
zraniona napisał(a): ze panniusia ma dlugi jezyk... to jak nie E to kto ma to wiedziec?? :D

nieznajomy napisał(a): E,a ja nie wiedziałam,że Panna ma długi język bo i skąd Jakbyś nie powiedziała to bym nie wiedziała

O Wy :| ale ja wiem, Wy tylko o jednym :D

Dopisane 16.09.2011r. o godz. 21:26:

Kava napisał(a): Ale największą gafę i tak strzeliłam ja :D

Kavo, gdyby ludzie tylko takie gafy strzelali, to świat byłby o wiele lepszy :D :*

Dopisane 16.09.2011r. o godz. 21:27:

Zapomniałam, dobrej nocki życzę Kochani :*

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
16 września 2011r. o 22:45
:)
3655
#Kava nieaktywny
18 września 2011r. o 1:19
Spokojnej nocy.. :)
3186
#arturkedzia nieaktywny
18 września 2011r. o 3:02
Iluzja napisał(a): Arturze ! Zastanawiałam się chwilkę czego mogę Ci życzyć i stwierdziłam, że zdecydowanie życzę Ci miłości :) Życzę Ci, żeby na Twojej drodze pojawiła się kobieta, która pokocha Cię całym sercem z wzajemnością, i z którą będziesz bardzo, bardzo szczęsliwy :)

PS Moje życzenia zawsze się spełniają, więc bądź uważny, bo może już gdzieś wygląda z za krzaka :)

Iluzjo To wyjątkowo piękne życzenia, dlaczego wyjątkowe ? bo miłość to wyjątkowe uczucie. Każdy facet chciałby dostać takie życzenia i każdy chciałby żeby w całości mu się spełniły.
W tej kwestii niczym nie różnię się od innych bo serce mam dość pojemne he he To teraz czekam na spełnienie się Twoich życzeń narazie za krzakiem nikogo nie widziałem ale będę często to sprawdzał. Oj obawiam się jednak że może to być Twoje najtrudniesze zadanie. A czy w razie ,,wpadki,, uwzględnisz reklamację ? żartuję he he. Bardzo Ci dziękuję , że tak dobrze mi życzys :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
3145
#hemi nieaktywny
18 września 2011r. o 9:17
E jest babcią?? widzielismy sie wczoraj i jakos tak ..nie wygląda na babcię:P
Pozdrwionka dla anutów wczoraj spotkanych podczas kolejnego świetnego występu Poeticonu:)

Prezes,jak tam merc,na razie docierasz sprzęta czy juz jakies upalanie było??:D
&feature=related

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
6979
E
18 września 2011r. o 9:52
hemi napisał(a): E jest babcią?? widzielismy sie wczoraj i jakos tak ..nie wygląda na babcię:P

Nie taka babcia straszna, jak ją malują :D :*

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
4834
#nieznajomy nieaktywny
18 września 2011r. o 9:55
Witam :* .
Hemi,E nie wygląda na babcię ponieważ dobrze się kamufluje ;)
a może przez Swój miły sposób bycia,dużo serdeczności i częste uśmiechanie się tak świetnie prezentuje się :* (ale posłodziłam :P jeszcze nie wiem z jakiego powodu ale coś wymyślę ;) )
~ niezalogowany
18 września 2011r. o 10:34
Nie taka babcia straszna jak sie umaluje.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.