Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
3655
#Kava nieaktywny
21 września 2011r. o 0:17
Artur - co do tych kotów - nawet nie zaczynaj :> :D Bo wywołasz.... wilka :| z lasu :D

Dobrej nocy :)
&feature=related
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3186
#arturkedzia nieaktywny
21 września 2011r. o 2:50
CROW napisał(a):
E napisał(a):
arturkedzia napisał(a):
Ty po prostu z wiekim stajesz się coraz młodsza .

Artur, to jak ja będę wyglądała mając 100lat, bo tyle mam zamiar przeżyć :| :D

To moze ja odpowiem :)
Kochana,bedziesz wyglądała tak jak teraz czyli po prostu pieknie!!Jestes niebywale piękna kobieta i taka juz zostaniesz :*

Arturze całusy dla Ciebie i pozdrowienia dla domowników ode mnie i od Pawła :* :* :*

Witam Wszystkich !

Ja dziś miałem spokojny ale nie najlepszy dzień coś znów mnie plecy bolą chyba zmarzłem na dworze bo miałem dreszcze gdy wróciliśmy i tak pokaszluje mi się dziwnie.. Teraz gdy piszę też mi zimno. Wolałbym żeby się nic nie przyplątało ale nie wykluczone że gdzieś mnie owiało bo sami wiecie jaka jest zdradliwa.

Crow z E trafiłaś w samą dziesiątkę ja też tak myślę tylko ona nam racji nie przyzna bo jest zbyt skromna.Dzięki za całusy a te są dla Ciebie :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*

E tylko nie zaprzeczaj he he

Dopisane 21.09.2011r. o godz. 02:34:

Kava napisał(a): Artur - co do tych kotów - nawet nie zaczynaj :> :D Bo wywołasz.... wilka :| z lasu :D

Kavo Ok. Koty mi już ńie w głowie tylko jak widać na kolanach he he

Dopisane 21.09.2011r. o godz. 02:50:

Jowito E przekazała mi życzenia i buziaka na urodzinac. Dziękuję bardzo.
Miłego dnia Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
5221
#Jowita nieaktywny
21 września 2011r. o 7:22
Pogoda zdradliwa jak horera, ja mam szpital w domu ;( Widzę, że Ciebie Arturze też nie ominęła ;( Zdrówka Ci życzę i uważaj na siebie bo niby ciepło, a przeszywa na wskroś zdradliwy Zefirek :|
Buziaczki dla Ciebie :* :* :* :* :*
A jaj ....witam wszystkich i miłego dnia :* ;)
6979
E
21 września 2011r. o 15:58
CROW napisał(a): piękną kobietą

No tak, przyganiał kocioł garnkowi :D :D :*
arturkedzia napisał(a): zbyt skromna

Eeeee tam :D :D :*
A tak poważnie. Arturze, proszę Cię dbaj o siebie, bo wiesz, że na każde pogorszenie Twojego stanu zdrowia, wielu Domowników wstrzymuje oddech. Mam nadzieję, że to tylko przemarznięcie, chociaż sporo osób, złapało przeziębienie w ostatnim czasie. Pamiętasz, biedzie się nie dajemy :* :* :*

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
3225
#erjotka nieaktywny
21 września 2011r. o 16:43
Witam
Ubierajcie się ciepło kochani, mnie też gardło boli, mimo że się ciepło ubieram, pewnie w nocy mnie przewiało.
Pewnej fantastycznej osóbce dziękuję za wczoraj, z niecierpliwością czekam na jeszcze i przepraszam że się tak wyrwałam do wyjścia :D
Puchatkowi dziękuję za później :)
Arturze, niech Cię mama opatula ostro kocem, a najlepiej nie przebywaj za dużo na powietrzu!

Ja tym razem weekend i wcześniej mam zapracowane ostro, więc będę domek rzadziej odwiedzać, ale, Arturku, jestem :)
3145
#hemi nieaktywny
21 września 2011r. o 17:53
witam i ja:) wpadłem na chwilkę i zaraz zmykam ,kurcze ostatnie 3 dni to masakra jakaś,człek zaganiany,teraz też w pracy do rana ,ale juz jutro najprawdopodobniej wolne będę miał i będzie mała chwilka na przyjemności (w planie tarzanie sie w błocie,oby spadł deszcz tej nocy:D) o ogólnie ogarnięcie zaległych rzeczy (porządki w domku jak i tez z fotkami:pewnie niejedna osoba czeka na wszelkie wszelakie fotki)

Pozdrówki dla wszystkich i na koniec mały żarcik:

Wpada niespodziewanie mąż do domku i widzi koło łóżka wielki wibrator i pyta żony:
- "co to k...a jest??!!"
Na co żona:
- "NIE TWÓJ INTERES!!!!"

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
4690
#CROW nieaktywny
21 września 2011r. o 21:33
Witam Kochani...
Co prawda to prawda,mojego ,,interesu,, :D wciąż nie ma w domu.Jak nie SOR to słuzba w armi...i siedzę tak samiuteńka i nie mam nawet ochoty oddychać.Chyba dopada mnie jakaś jesienna depresja,nie mam kompletnie siły na nic,nawet nie chce mi się z łóżka podnosić.Najgorzej że nie ma z kim pogadać...jest mi źle...

Ale dosyć tego pitolenia i użalania sie nad sobą!!Pozdrawiam wszyskich kochanych bolecnautów!!:*Arturze dla Ciebie jak zwykle moc całusów:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*
Mam nadzieję że spotkamy się w przyszłym tygodniu bo planuję kilka wolnych dni żeby dojść do siebie więc pomyslałam że można by Cię odwiedzić,co Ty na to??

WALKA ZE MNA? GRATULUJE ODWAGI,WSPOLCZUJE GLUPOTY...
6979
E
21 września 2011r. o 22:21
CROW napisał(a): Najgorzej że nie ma z kim pogadać...jest mi źle...

A byłam na wyciągnięcie ręki :) Żadnych depresji, ani jesiennych, ani wiosennych, ani środowych :) Wiesz jak to jest, jak nam się nagromadzi za dużo problemów, to wtedy odczuwając(przez chwilę) własną niemoc, wpadamy w takie przygnębienie. Ale mamy w sobie dosyć siły, żeby kolejny raz wstać z kolan, czego Tobie, sobie i WSZYSTKIM Domownikom życzę :*
&feature=related

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!