Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
3145
#hemi nieaktywny
18 września 2011r. o 10:47
wasza wczorajsza trójca to w ogóle dobrze zakonserwowana:P:P:D

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4067
#zraniona nieaktywny
18 września 2011r. o 11:03
zakonserwowana hahah

witam Arturze i cala reszte,pozdrawiam a teraz ide kawke swoja dopijac :* :* hemi fotki prosze na mojego maila!! :>
4834
#nieznajomy nieaktywny
18 września 2011r. o 11:24
Ja też proszę o fotki na mejla Rannej :D ,mogą być po fotoszopie :P
7632
#VIP007 nieaktywny
18 września 2011r. o 12:21
witajcie ,,a może coś się znajdzie dla mnie bez szopa,, :D
3145
#hemi nieaktywny
18 września 2011r. o 20:31
zrobiłem dziewczynom dwa pstryki przy okazji,bardziej byłem skupiony na koncerciku:)

a co do poprawek,to tam nie ma co poprawiać,wszystkie wyszły bardzo ładnie i w ogóle...jeszcze fotek nie ogladałem:P:P

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
~ziemianka niezalogowany
18 września 2011r. o 20:35
:) witam wszystkich dawno mnie tu nie bylo jak widze duzo nowosci buziolki dla prezesa :* :* :* :* :* a ja dalej walcze z deprecha :|
6979
E
18 września 2011r. o 21:19
Kobieto, Ty wiesz, że przy nas depresji długo mieć nie można ;) Dobrze, że się odezwałaś, przynajmniej wiemy, że Jesteś cała i zdrowa. Jak już będziesz w "pobliżu", daj znać :)

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
3655
#Kava nieaktywny
18 września 2011r. o 22:08
Dobrej nocy Kocurze ;)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza