Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
2951
#Anonim2951 nieaktywny
31 października 2011r. o 21:27
Witam silver : )

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3118
#sylvia nieaktywny
31 października 2011r. o 22:14

Hegemonie a ja dzisiaj tak spokojnie :)
5183
magnum44
2 listopada 2011r. o 21:37
Witaj Art :) :)

Co u Ciebie? Jak się czujesz?
Serdecznie Cie pozdrawiam i "buziam" :* :* :* :* :*

&feature=related :)

Niczego w życiu nie należy się bać, należy to tylko zrozumieć. M.S.C.
3186
#arturkedzia nieaktywny
3 listopada 2011r. o 1:16
Witam Wszystkich !
Mały cud już kolejny:
Choć wydawało się raczej niemożliwe z powwodów proceduralnych. Dziś załatwiłem Busa z Gminy na ten wyjazd na poniedziałek. Super bo będę bezpieczny. Zdrowie kiepskie nocami nie śpię chciałbym odrazu tam zostać na zabieg ale to chyba nie możliwe. Kamień tak daje mi po palić że nie mam siły przy kompie siedzieć a co ciekawe wydaje mi się że już jest w pęcherzu bo mocz się teraz bardzo blokuje a to jest bardzo męczące. Piszę krótko bo padnięty jestem. Mam nadzieję że moja męczarnia już nie potrwa długo i wygram tą wojnę bo po to przecież walczę ale o modlitwy i kciuki nadal Was proszę.

Dopisane 03.11.2011r. o godz. 00:44:

Pannazdzieckiem napisał(a):

Dział transportu w gotowości bojowej Drogi Prezesie. Miłego dnia :D :D :D

Paniusiu dzięki za gotowość cieszę się że już mamy tą najważniejszą sprawę czyli bezpieczny transport już z głowy.
Teraz pozostaje tylko spokojnie czekać do wyjazdu.

Dopisane 03.11.2011r. o godz. 01:16:

Miłego dnia Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :*
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
3 listopada 2011r. o 8:40
Oczywiście Artur , nadal trzymamy kciuki . Mimo wszystko , pozytywnych myśli :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
6979
E
3 listopada 2011r. o 19:44
arturkedzia napisał(a): wygram tą wojnę bo po to przecież walczę ale o modlitwy i kciuki nadal Was proszę.

Arturze, co do tego nie mam wątpliwości, a Twoja prośba jest spełniana codziennie :* :* Czekamy na poniedziałek :*
&feature=related

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
5221
#Jowita nieaktywny
4 listopada 2011r. o 7:46
Witam wszystkich :* Oj Arturze, dawno Ci buziaków wirtualnych nie przesyłałam, ale dzisiaj nadrabiam :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
Cały czas trzymam kciuki i z niecierpliwością czekam na dobre wieści :)

:* :* :*
7632
#VIP007 nieaktywny
4 listopada 2011r. o 16:09
Witaj,, Arturze Waleczny,,tak trzymaj tą wojnę trzeba wygrać ..zresztą znając Ciebie to nie cofasz się nigdy,równo miarowo do przodu .Życzę Ci szybkiego powrotu do zdrowia jesteśmy z Tobą ,,, :* :* :*
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.