E napisał(a): Arturze :* uchyliłeś rąbka tajemnicy, tylko dlaczego w innym temacie :| ale najważniejsze, że powiało nutką optymizmu :) :) :) Domownicy :*
Witam Wszystkich !
E uchyliłem ale nie mam pojęcia jak to się stało, że wiadomość pokazała się w innym temacie. Fakt byłem śpiący ale po raz pierwszy w życiu tak mi się namieszało he he. Ja myśl. że to mi się skasowało bo już tak nie raz przez pomyłkę mi się zrobiło.
Na szczęście moderatorzy czówają i wszystko wyprostowali.
Dopisane 21.12.2011r. o godz. 00:27:
Pannazdzieckiem napisał(a): Oj Prezesie , Prezesie :D :D :D Miłego dnia :D
Paniusiu no widzisz jaki ja zakręcony już jestem przed tymi Świętami ? Trąchę przemęczenie tu działa ale też dużo się u mnie teraz dzieje, wokół mnie i w mojej głowie. Spotkało mnie też kilka niezwykłych i bardzo miłych niespodzianek związanych z wiarą także z radością czekam na te Święta.
Dopisane 21.12.2011r. o godz. 00:37:
sentinel napisał(a): Było zgłoszenie i zostało zrealizowane :>
Senti dzięki że naprawiłeś moje roztargnienie. Ktoś by mógł pomyśleć że byłem pod wpływem już przed Świętami he he
Dopisane 21.12.2011r. o godz. 01:03:
GosiaM napisał(a): A to skurczybyk jeden :> :> :> Już ja mu dam ...tfu ..znaczy nie dam mu, za karę :> :D :D
GosiaM opanuj się gdzie taka kara jeszcze na święta he he raczej prezent powinien dostać. Widzisz była cisza a teraz wpadłem tu jak szogun z popiołów odrodzony he he.
Dopisane 21.12.2011r. o godz. 01:19:
E napisał(a): Arturze :* ale najważniejsze, że powiało nutką optymizmu :) :) :) Domownicy :*
E potwierdzam Twój wniosek o optymiźmie, tak całkowicie opanował mnie wreście optymizm i radość. Liczę że będzie to stan przewlekły he he. Jak się spotkamy to będzie o czym pogadać . U Ciebie święta już blisko ? :* :*
Dopisane 21.12.2011r. o godz. 01:29:
magnum44 napisał(a): arturkedzia napisał(a): ... jeszcze kilka dni i ..................... ? coś tu wpiszę jak myślisz co ?
Jak to co?
:*:*
Same dobre wiadomości:*:*:* :* :* :* :*
... na które wszyscy czekamy:):)
Magnum44 skąd wiedziałaś ? oczywiście to nie to co było ale jak to się mówi lepszy rydz jak nic :* :* :* :*
Dopisane 21.12.2011r. o godz. 01:43:
Chemi gratuluję Ci udanej akcji krwiodawstwa. Fajna ta Twoja relacja nie myślałem że Ty swoim kombi też bokiem tak latasz.
Miłego dnia Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*